Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim.
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.
ALINTI
İSLAM MERKEZİ
DUA ZAMANI............TUBİK(AMİN)
(15 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
amin yarabbi
amin,amin,amin..
“Allah’ım! Bağışladığın nimetleri benden esirgeme. Beni, düşmanların gülüş vesilesi kılma, kıskançları bana musallat etme.
Allah’ım!Beni kurtardığın kötülük ve çirkinliklere geri çevirme.
Allah’ım! Beni hiçbir zaman ve hiçbir an kendi başıma bırakma; kendin beni her şeyden ve her afetten koru.”amin amin amin
aminnn
Amin amin amin.
amin amin amin.bizi zalimlerin eline bırakma
amin tubiş bacı allah razı olsun senden
amiin amiin amiinn
Amin Amin Amin
Allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN
AĞBİNE BENDEN 1 YASİNİ ŞERİF 100 FATİHA RABBİM İŞLERİNİ RAST GETİRSİN İNŞALLAH MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
MELEĞİM:(((AMİN AMİN RABBİM İŞLERİNE KOLAYLIK VERSİN..ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM ÇOK SAOLL
AMİN AMİN AMİN.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM.18 yıl önce gönderildi # -
aminn.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.