ablacım ence deneyebilirsin eğer gönderebilirse göndersin ben inanıyorum bu tür şeyler
ziya karnca
(74 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ziya gitti sanırım gelince söyleyelim ona.
18 yıl önce gönderildi # -
burdayım sedef turkcell ömrümü yedi valla ya
:) Allah kolaylık versin ne yapıyorsun ki orda?
ben yasinden senin e mailini alayım olur mu?18 yıl önce gönderildi # -
ya bu turkcell sistemlerinde problem var urfanın viranşehir ilçesindeyim şuan çözmeye çalışıyorum ama ben bittim ya her taraf problem az bi dua et bana ya yeni turkcell bayisi açıldı bu ilçede sorunları çözmek için buradayım
Rabbi yessir ve la tuassir Rabbi temmim bil hayr.okuyorumm sana sayısız
Allah yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
ya vallahi billahi sen bitanesin 32 dişim göründü sayende bugun ilk kez Allah eksikliginizi vermesin
çok iyisin canım arkadşım teşekkür ederim her zaman her konuda emrindeyim haberin olsun unutma tamam mı
kampüscell bile yaparım sen istersen hat kimin adına söylerim sana tabuları yıkarım senin için daha ne yapayım degil mi :)
:) sağol emir deme ne demek rica ederim ancak.
sen gül hep gülsün yüzünüz sibelinle inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
kız mahsus mu yapıyon :) millet bana bakıyo bu kendi kendine mi gülüyor deli muamelesi yapıcaklar bana sonunda kafayı yedi diyecekler. mutlu oldum mu hep gülerim de :)
:):):)
inşallah olur da böyle seviçnten yine herkes bakar sana deli değil aile babası muamalesi yaparlar inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun cümlemiz inşallah bu gece cuma gecesi dualarım sizinle Allaha emanet olun
Amin Amin Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.