AMİN .RABBİM SANA GÜÇ VERSİN
bosanacakmışız-------------------------gönül
(49 mesaj) (36 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BU KAYNANALAR NEDEN BÖYLE YA
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KOCANI KARŞINA ALINCA MANTIKLI KONUŞ ÖZELLİKLE ÇOCUK ÜZERİNDEN GİR MEVZUYA BENCE BÖYLE SAÇMALIK MI OLURE YA NE DEMEK BOŞANMAK İSTİYORMUŞ BOŞAN MA
3 DEFA KOCAMDAN BOŞANMAKTAN SANA SIĞINIRIM DE SONRA ELİNİ TERS ÇEVİR 3 DEFA AMMAN YARABBİ DEHİLEK DE SONRA HASBİNALLAHU VE NİMEL VEKİL DE KORKMA YA KORKMA YA BEN ERKEGİM NEDİR BU ERKEKLERİN YAPTIGI ANLAMAKMÜMKN DEGİL ERKEK DEDİGİN SEVDİGİNE SAHİP ÇIKMALI DEGİL Mİ YA18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SİZİ AYIRMASIN İNŞALLAH
ALLAH SİZİ BİRBİRİNİZE HAYIRLARA VESİLE OLACAK ŞEKİLDE BAĞLASIN VE
BİRBİRİNİZİ SEVDİRSİN İNŞALLAH DİYORUM100 SALAVAT OKUYOR VE
PEYGAMBER EFENDİMİZDEN ŞEFAAT DİLİYORUM SİZİN İÇİN KARDEŞİM
ALLAH YARDIMCIDIR18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM...
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM GÖNÜL KARDEŞİMİZİN ŞU AN YARDIMCISI OL....EŞİYLE ARALARI DÜZELSİN...YUVALARINI DAİM VE MUTLU KIL...
GÖNÜL KARDEŞİMİZ İÇİN 100 ADET SALAVAT OKUDUM...18 yıl önce gönderildi # -
yüce rabbım bütün muhammedin ümmetinin yuvasına huzur versin kimselerin yuvası bozulmasın bu mubarek günlerin yüzüsuyu hürmetine allhım herkese huzur versin sanada versin kardeşim olurda yrılısanda bu hayatın sonu değil allh güzel günler göstersin hepimize
ey kutreti ve merhameti bol rabbim bliriz ve itat ederizki senin iznin olmadan yaprak bıle kıbırdamaz ey sanı yuce rabbimiz sen herseyı bılen ve gövensız sana ellerımızı acıb yalvarıyorum şanı yüce rabbim sen bızım taslaşmış kallerımı ze ışık ol bıze bızım yuvalarımı saadetlerımı zı fıtneden vesattan ıftıradan koru şüpesızkı sen herseyı koruyan bılen işiten ve yaratansın sen yuvalarımızı sadet ve huzur doldur sen yavrularımızı boynu bukuk koyma sen GÖNÜL kardeşimiz ve dıyer kardeşlerımızınde yuvalarını muhaza et bızları ayırma allahım AMİN
akadaşlar uzanca bır ayrılıgımız oldu hebınız hakkınızı helal edin inşallah rabbimin de izniyle bundan sonra sıkca bıte oluruz
inşallah bugün buraya hayırlı haberlerini yazarsın
Gönül kardeşim rabbim her ikinizinde yar ve yardımcısı olsun ve tekrar kaynaşmanızı sağlasın.
Allah hayırlı olanı size kolaylaştırsın, yuvanızı korusun, kalplere hükmeden O'dur. Ol der ve olur.
inşallah hayırlı haberlerini getitirsin inşallah ayrılmazsınız
Allah yardımcınız olsun. Yuvanız dağılmasın inşaallah. 3 ayetel kürsi okudum.
ALLAHIM GÖNÜL KARDEŞİMİZİN SEN YARDIMCISI OL...NE OLUR ALLAHIM BİR YUVA DAHA YIKILMASIN ....RABBİM BURADA YAPILAN DUALARI GERİ ÇEVİRME...AMİN...
Allah yardımcın olsun kardeşim
canimkardasim sna rabbim yardim etsin sen beliyursun der ki benda aiyni syleri yasadim cok zor seni bendan daha iyi kimsa anlayamaz bol bol dua et benda sana bu aksam yasin okuicam ve coooooooooooook dua edicam rabbim yuvani korosun amin canim kadasim sen yarin esina gedarkin 1001 kera ya vadud oku ve suya ya da her hangi bir icicik ve ya eiycik bir sy ofla ve ona ver icsin benda yaptim insallah allah hiyrlesi la eva dundursun esini amin ben sana dua edicam kardasim allah imanet ol bir da ondan aiyrl mak istamadini soyla ve onu sevdigini ona ihteyacin oldunu bonlari soyla beliyurum icinda gelmaz ama semdilik soyla conku bonlare doysa faida idicak
sevgili dostlarim,
hepinizden Cenabi Allah razi olsun,
benim icin okudugunuz dualardan ve güzel sözlerinizden ötürü binlerce kez sagolun.
rabbim bak bu kadar insan el açtı yalvarıyor sana.sen dualarımızı geri çevirme.yıkılmasına izin verme allahım bu yuvanın.gönül ablanın yuvasını düzene koy allahım.daha fazla üzülmesin
rabbim kimsenin yuvası bozulmasın herkese huzur ihsan etsin rabbim
insallah senin yuvanda en güzel sekilde devam eder rabbim yuvanı islam huzuru ile kuşatır insallah
amin amin binlerle amin18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.