ALLAHIM SENİN ADALETİNE MERHAMETİNE SIĞINDIM,NE OLUR BENİM YUVAMI KURTARACAK BİR SEBEP VER. O İNSANIN KALBİNE MERHAMET VER YUVAMDAN ÇEKİLSİN .NE OLUR RABBİM.YAVRUM DARDA YAVRUM MUTSUZ YAVRUM AĞLIYO.SEN İSTERSEN OLUR.YALVARIYORUUUUUUUUUUM.
SEN İSTERSEN OLUR...............
(16 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
aminnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi # -
aminn ablacım amin
ALLAHIM İNŞAALLAH Bİ AN ÖNCE HUZURA KAVUŞTURUR SENİ 3 - ASR SURESİ OKUYORUM ALLAHIM KABUL EYLESİN AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN
Amin Amin amin
rabbim bizim icin 'ol' desen yeter..nolursun..
RABBİM DUALARIMIZI YAKARIŞLARIMIZI KABUL EYLESİN
AMİN AMİN AMİN
Yarabbim Reyhan ablamızın evine huzur ve mutluluk nasip et. Yavrusunun yüzünü güldür Allahım. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
...................................................BU YOLDA KAYBOLACAM,YOLUMDAN AYIRMA RABBİM
amin aminnnnn ablacım
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...MEVLAM EŞİNE YOL GÖSTERSİN...10 AYETEL KURSİ...
rabbim senki herşeyi bir ol demeyle var edersin.ol de rabbim nolursun.
bir yuva yıkılınca şeytan çok sevinirmiş.sevindirme allahım şeytanı.sana güveniyorum allahım.18 yıl önce gönderildi # -
amin.amin.amin.amin
Sana geldik,sana güvendik Allah'ım,kapıları sen bize aç.Reyhan kardeşimizin dualarını,yakarışlarını biliyorum ki duyuyorsun Rabbim.Bu gönül dostumun yuvasını sen koru,eşinin kalbine dokan doğru yolu bulsun.Amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.