DOSTLAR BAZI BAŞLIKLAR İÇİNDE EMİR SULTANA GİDECEĞİMİ SÖYLEDİM VE BİRAZ KARIŞTI . LÜTFEN O DUALARINIZI DİLEKLERİNİZİ BURAYA YAZARMISINIZ . PAZAR GÜNÜ İLETEYİM . HADİ BUYRUN BAKALIM .
EMİR SULTAN HZ . DUALARINIZ İSTEKLERİNİZ . ZİYARET PAZAR GÜNÜ
(55 mesaj) (38 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
akayacan seninkileri yazdım kardeş .
18 yıl önce gönderildi # -
18 yıl önce gönderildi #
-
Dualarınızda bizi de unutmayınız kardeşim.
gönlünden geçtiği gibi dua edip döndükten sonra bana benim için nasıl dua ettiğini yazar mısın can kardeşim
Rabbim kolaylaştırsın ve makbul kılsın şimdiden...18 yıl önce gönderildi # -
banada dua edin.özelliklede arkadaşıma edin rabbim önce ona hidayet versin sonrada onu bana hayırlı bir şekilde versin.1000 kelimei tevhidde emir sultana vesile olsun diye gönderiyorum
abicim 100 tevhid 100 ihlas sevidigme tez zamanda kavusayim diye..bide 3 ismi azam tum sevda acisi ceken kardeslerim icin..iletirsen cok sevinicem..allah razi olsun
ALLAH RAZI OLSUN FATİH KARDEŞİM EMİR SULTAN HZ. İÇİN 3 ADET FATİHA 3 ADET AYETEL KÜRSİ 7 ADET İHLAS 1 ADET YASİN-İ ŞERİF BENDEN HEDİYE GÖTÜRÜRSEN SEVİNİRİM...SIKINTILARIMDAN KURTULMAM VE GÖNLÜMDEKİ MURADIMIN OLMASI İÇİN EMİR SULTAN HZ. VESİLE EDEREK DUANDA YER VERİRSEN SEVİNİRİM...RABBİM ZİYARETİNİ KABUL ETSİN...
Allah razı olsun çok iyi niyetli mert bir insansın.
ben nişanlım onurun içindeki bana karşı kötü düşüncelerin çıkmasını ve biran önce düğün nasip etmesini istiyorum.Allahın izniyle.
100 fatiha benim için iletirmisin.
sanada 10 fatiha hediyem olsun.Rabbim seninde ne dileğin varsa versin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Fatih kardeşim tevbekar ve pişman mfd için çok dua eder misin?
Rabbim hemen muradımı lütfeyle, lütfeyle ki Rabbim, Sana dayanarak kavuşacağımı söylediğim aşkıma ve arkadaşlarıma karşı beni utandırma beni mahcub etme ey Rabbel Alemin! AMİN...
ETMEMMİ ETMEMMİ . EDERİM TABİKİ .
ALLAH RAZI OLSUN FATİH KARDEŞİM BENDEN SANA 7 AYETEL KÜRSİ LÜTFEN KABUL BUYUR...
ALLAH RAZI OLSUN . ÇOK SEVİNDİM . ALLAH KABUL ETSİN İNŞAALLAH .
DUALARINDA ABLANI UNUTMAZSIN UMARIM.
500 İHLASLA BİRLİKTE DİLEĞİMİDE İLETİRSEN SEVİNİRİM18 yıl önce gönderildi # -
FATIH ABİ GONUL ABLANIN KOCASI İLE ARASI COK BOZUKTU BOŞANMA KONUSU ACILDI AHTTA ONUN ICIN DE BIR DUA ET PAZAR GUNU
1 YASİN-İ ŞERİF
100 Fatiha süresi.
haberdar eyle kardeşim.
sevgiler kardeşim....18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIN İZNİYLE HEPSİNİ İLETECEĞİM. HİÇ MERAK ETMEYİN . SAYGILAR VE SEVGİLER BENDEN SİZE.
SEVDİGIMLE SEBEPSIZ AYRILIGIMIZIN SON SON BULMASI ICIN
VE O INSANIN BENIM ICIN HAYIRLI OLMASI ICIN DUA EDERMISIN.
BENDEN 10 AYETEL KURSİ GOTURURMUSUN.
RABBIM SENINDE DUALRINI KABUL ETSIN.18 yıl önce gönderildi # -
3 fatiha götürürmüsün benden
BNEDEN DE 500 TEVHİD
RABBİM TEZ VAKİTTE GÖNLÜMÜZÜN MURADI VERSİN.
SENİNDE DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
FATİH KARDEŞİM BİLİYOSUN ABLACIM BENİM SIKINTILARIMI.EŞİMİNLE ARAMIZDAKİ KADIN MADDİ VE MANEVİ ÇOK SIKINTILIYIM.BİRDE BUNLARA İLAVETEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KIZIMIN SINAVLARI VAR.ÖĞRENİME DEVAM EDİP ETMEMESİ O SINAVLARA BAĞLI.NE OLUR KARDEŞİM DUA ETTE BİRDE SINAV YÜZÜNDEN YIKILMASIN KIZIM.ZATEN BABASI BİZİ MADDİ MANEVİ YIKIYO.İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SINAVI VERSİNDE BARİ YÜZÜMÜZ BİRAZCIK GÜLSÜN.BU NİYETLE 1001 İHLAS VE 7 TANE FETİH SURESİ GÖNDERİYORUM.ALLAH SENDEN KAT KAT RAZI OLSUN KARDEŞİM .SENİNDE GÖNLÜNDE OLANI TEZ VAKİT NASİP ETSİN ALLAH.
abicim benim dileğimi biliyosun sanırım metinle hayırlısıyla nişanlanalım 15 ayetel kürsi yoldaşın olsun 20 ihlas 20 fatiha 20 ayetel kürsi EMİR SULTAN HZ için okudum
dileğismle birliktie iletirmisin abimm18 yıl önce gönderildi # -
abimmm ben geldim:)))
10 fatiha okuyorum hediyemi götürürsen sevinirim ..eh artık adımı sölersen bide adaşın vardı tabi..bide reyhan abla var nete giremiyo
fatma fatma var selenay abla var..diğer dostlarım yazmış zaten
abim çok olmadım deilmi??
KARDEŞİM ÖNCELİKLE İNCE DÜŞÜNCENDEN DOLATYI TEŞEKKÜRLER YÜREĞİNE SAĞLIK BENDENDE 3 İHLAS,3 FELAK,3 NAS,1 AYETEL KÜRSİ,1 FATİHA GÖTÜRÜRMÜSÜN.BİDE İŞLERİMİZİN YOLUNDA GİTMESİ VE HAKKIMIZDA EN HAYIRLISI NERYSE ONUN İÇİN DUA EDERMİSİN. ALLAH RAZI OLSUN.
10 fatiha okuyorum iletirmisin atanabilmem için ve olmasını istediğim bi dileğim var onunda hayırlısıyla olması için dua edermisin allah razı olsun allah dualarını kabul etsin bize ettiğin duaların kat be katını sana nasip etsin amin
Gönül dostu Fatih,güzel yüreğin için teşekkürler.Benim dileğim sevdiğim insanın da beni sevmesi ve sevgiyle bana gelmesi.10 Fatiha okuyorum götürürsen beni mutlu edersin.sevgiler..
kardeş benim içinde yaparmısın ...kalbimden geçenler için. amin.amin.amin. ahllah herkesin gönlüne göre versin..
OĞLUM EREN YARIM SAYFA KURANI KERİM OKUDU İNŞALLAH ONUN SEVABINI EMİR SULTAN HAZRETLERİNE GÖTÜRMENİZİ RİCA EDİYOR
HENÜZ 13 YAŞINDA KENDİSİ İÇİNDE HAYIRLI BİR İNSAN OLMASI HEM BU ÜKEYE HEM DİNİNE HİZMET EDEBİLMESİ İNSANLARA FAYDALI HAYIRLI ALLAHIN SEVDİĞİ BİR KUL OMASI İÇİN SİZDEN DUA İSTİYOR. RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
fatih kardeş benim içinde dua edrmisin allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.