sevgili dostlarim,
bircogunuz benim hikayemi biliyor,sizden benden 1,5 aydir annesinden kaynaklanan kavga ve vesveselerinden dolayi ayrilan esimdi, sizlerden birsürü dualar aldim.....en son yazdigimda hatirlayanlariniz olacak bosanacagini söyledi....sizlerde cok sagolun bana duaci oldunuz
bende bir bahane bulup görüselim dedim, belki biryere variriz ve yuvam bozulmaz tamamiyle diye
dün hersey cok kötü oldu.....esim arabayla istasyona geldi, ben bahane olarak evimize gelen mektuplari verevek o esnada konusacaktim.....arabayi cok uzaga park edip bana kosarak tedirgin bir halde geldi....bende mektuplari verir vermez,gitmem lazim acelem var dedi.
bende artik dedim beni arabanla ablama birakirmisin dedim,ilk defa bana hayir dedi normalinde o konularda insani kirmaz,cok sasirdim ve hemen anladim , arabadi biri oldugunu.
sordugumda evet dedi,neden sordum daha ayrilali 1,5 ay olmus hatta o 1,5 ayda 3 gün yine evde kaldi aile hayatimiz vardi,demezmi ben bosanmak istiyorum ve ileriye bakmam lazim biriyle tanistim,yapma etme vs dedim,sonra o bayani görmek istedim,arabaya dogru gittim.
yabanci bir bayandi ve gercekten cok sasirdi ona kim oldugumu söyleyip gittim,yarim saat sonra aradim,beni cok kirdigini ve görüsmek istedigimi söyledim,oda bayani evine birakip kaldigi yere varmisti bile, agabeyimi alip gittim ,
önce bana kaldigim yere gel dedi beni yanliz bekliyordu,bende sen bana gel dedim yataktan kalkip geldi, ona tüm fikrimi söyledim ve bosanirsam nafaka istiyecegimi ve hic olmasa bende böyle intikamimi alacagimi söyledim yalandan,sonra abim geldi oda korkmustu on dövecek diye
abim efendi gibi konustu,benim maksadim göz boyamakti ve olduda.
neyse derken eve gittim,gider gitmez kaynanam aradi,bana birsürü küfürler yagdirip birde herkese benim evlenmeden önce bakire olmadigimi herkese yayacakmis öyle dedi, bende sen günde 5 vakit namaz kiliyorsun utanmiyormusun böyle agir iftira atmaya dedim,
inanamiyorum bukadarmi insan iftira atabilir,esim yanindaydi anladim...
neyse simdi o benden nefret ediyor hayal kirikligina ugramis,beni taniyamamis dedi,bende sen beni nasil hayal kirikligina ugratiysan bende nafaka isteyip seni can evinden vurucam dedim,benimkisi blöf aslinda
ama anlayacagimiz hersey karisti,o zaten baska biriyle tanismis henüz daha yeni ama
en önemlisi annesinin bizi ayirdigini bilmiyor,cünki mevzu öyle basladi
artik bosanmaktan baska care yok,daha dogrusu ben bir care göremiyorum
esenlikle kalin,size birtek merak edenler icin anlatayim dedim,olup bitenleri
Allaha emanet olun
saygilar sevgiler
gönül