SANA EN YAKIN ZAMANDA GERİ DÖNECEKTİR BENCE SENİN BUGÜNE KADAR GÖSTERDİĞİN SAYGI SADAKAT VE SEVGİYİ BULAMAYINCA PİŞMAN OLACAKTIR ALLAH'IM SANA DAYANMA GÜCÜ VERSİN ...
BOSANACAKMIS IKINCI BÖLÜM.........GÖNÜL
(45 mesaj) (29 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ARKADAŞIM SİTEYE GİREMEDİM 1 VEYA 2 GÜNDÜR İŞLER ÇOK YOGUN DÜN Bİ ARA AÇTIM BAKTIM KONUYU BULAMADIM SENİN ADINA GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM BEN YARIN ŞANLIURFA İLİ VİRANŞEHİR İLÇESİNDE TURKCELL ABONE MERKEZİ MUHTAR TELEKOM VAR ÖĞLENDEN SONRA ORDA OLUCAM SAYGILAR SUNAR İYİ AKŞAMLAR DİLERİM ALLAH A EMANET OL
18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşım sakın üzülme bukadar dua kesinlikle boşa gitmez. şer diye düşündüğün herşeyde bir hayır vardır. biz o duaları hakkında hayırlısı olması için ettik. ümidini kaybetme hakkında hayırlı olan buymuş demekki. dünyanın sonu değil. eminim çok çok güzel şeyler seni bekliyor. ilerde bugünleri hatırlamayacaksın inşalah. dilerim gülen yüzün hiç solmasın. allaha emanet ol
ablacım çok üzüldüm, aslında boşanacağınıza değil o duruma maruz kaldığın için üzüldüm. çok kötü bi durum ya sen seviosun ama karşındaki adam senin yanına başka bi kadınla gelio. hiç düşünmeden boşan hatta nafakanı da al derim. burdada önce gurur meselesi yapıp nafakasını almayan ama sonra pişman olan bi komşumuz var. sende pişman olma sonra, bi yuva yıkılıo para pek mühim değil aslında ama yıkan sen değilsin ki. hiç canını sıkma herşey olacağına varıo. geri sana döner diyen arkadaşlar olmuşşşş evet dönüolar. benim babamda dönmek istedi ama annem kabul etmedi. senden kabul etme be abla, onlar sizin yerinize başka bi tercih yapıolar, kötü oluyo yaptıklar tercih ve gerisin geriye size dönüolar.komik... hayırlı günler. allah yardımcın olsun
ALLAHIM EŞİNİ ISLAH ETSİN ÖLE Bİ AYIBA DÜŞERSE KENDİNE YAPAR ALLAHIN YOLUNDAN AYRILMA RABBİM SENİ MÜKAFATLANDIRACAKTIR ALLAHIM DAYANMA GÜCÜ VERSİN.
yazılarınızı gerçekten kendimi yerinize koyarak okudum,ne söyleyeceğimi bilemiyorum,ama ziya abimin ve diğer dua dostlarımın da dediği gibi birgün kafasına bazı şeyler dank eder ama iş işten geçmiş olur,işte o zaman sizi anlamayan eşiniz sizi anlar ama çok geç.hakkınızda hayırlısı olsun,en doğru kararı siz verirsiniz.Rabbim doğruluktan ayırmasın.
degerli dostlarim,
durum gitikce kötülesti,dün bosanma kagitlarini avukatta vermek zorunda kaldim,beni her aradiginda küfür edip kapatiyor,icindeki bu kadar kin ve nefreti hak etmiyorum,ben herseye ragmen telefonlara normal geciyorum,fakat 5 yil tanidigim insan yok benimle konusan artik cok yabanci biri sanki,inanamiyorum,hersey kötü bir rüya gibi,uyanmak icin cirpiniyorum fakat ne yazikki gercegin taa kendisiziyarnkarca buraya girince bana yaz,ben hergün buradayim zaten türkiye saatiyle 14 ile 19 arasi buradayim,burada cok rica ettim maalesef e-mail adresimi sana göndermediler
ahh ablacığım ahh.sonuç ne,ne yapmayı düşünüyorsunuz.Allah yardımetsin çok üzülüyorum ben böyle durumlara.ençokta başka bir kadınla karşınıza çıkması,Allah zalimlerin zalimliklerini başlarına çevirsin. amin..
sevgili salihaa
sonuc o kendisini hakli buluyor,nafaka istemem onu küplere bindirmis,hersey para sanki
benim durumumu anlamiyor,beni unutmak istiyormus ve bu kadinla basaracakta,beni üzen
ablama anlattigi gibi görsel olarak begenmiyormus bayani , beni görsel anlamda daha begeniyormus fakat karakterim bozukmus,nafaka istiyormussum ve bunu hazmedemiyor,hala neden böyle yaptigimi anlamadi insan hicmi düsünmez 5 yil hep benim icin hersey yapan bir kadin böyle agir tepki gösteriyor,beni neden kizdirdigini defalarca söyledigim halde kendisini hakli buluyor,
benimle gezdigi yerleri o alman bayanla geziyor,hicmi anilarin hatiri yok,nekadar duyarsiz.düsünsene sahne ayni roler baska , bir almanla bulusmasi beni yikiyor
namus falan hicnir sey önemi yok onun icin.18 yıl önce gönderildi # -
Canım benim hikayeni okuyunca çok üzüldüm.
Herkesin türlü türlü derdi var.
Dertler o kadar canımızı yakıyorki aslımızı unutuyoruz.
Geçici olduğumuzu unutup bu dertler bitmediği için zaman zaman isyan ediyoruz.
taşlar yerine oturduğu vakitte bundaki hayrı görememişim isyan etmişim deyip yine tek ve gerçek kapımıza dönüyoruz ama o bize hiç kırılmıyor hiç boş çevirmiyor.
Rabbim sana dayanma gücü versin sabır versin güç versin kardeşim.
Umarım herşey gönlünün dilediği gibi hayırlısıyla tez zamanda yoluna girer...
Amin....18 yıl önce gönderildi # -
Canim kardesim hikayene bende cok üzüldüm, simdi gördüm sen Frankfurda yasiyorsun ben gecen hafta 4 gün Frankfurtdaydim , biz gurbetcilerin bir nevi kaderi bu canim Alman kadinlar bir kara cali gibi her yerde cikiyorlar o kadar cok arkadasim senin kaderini yasadi ama hepside evlerine geri döndü senin esinde ins, sana geri döner ümidini kaybetme, dönmesede Allahdan hayirlisini iste belki böylesi daha hayirlidir sana e-mail adresimi vermek isterdim ama biliyorsun yasak bende almanyada yasiyorum belki yardimci olabilirdim ... 1 Fatiha 3 Ihlas okuyorum senin icin Allah yardimcin olsun
gönül benim adım (ziyakarinca) orda yazdığun yazım hatasi ziyarnkarca diye isim olurmu hiç anladın mı benim adım ziyakarinca
ziya değerli dostum,gönül hanıma sunacağın çözüm yolu nedir.İstersen onu bu site üzerinden paylaşalım.
BABACIM VAZGEÇTİM TAMAM
tamam ziya dostum,böylesi daha hayırlıdır inşallah.
DEĞERLİ DOSTUM GÖNÜL HANIM,SİZİN ADINIZA YENİ BİR MESAJ AÇIYORUM.SİZİN VE SİZİN DURUMUNUZDA OLAN DİĞER DOSTLARIMIZLA BİRLİKTE,ALLAHIMIZIN BİZLERE SELAMET KAPILARI AÇMASI İÇİN AYETEL KÜRSİ TOPLAYALIM.
DUASINI DA BİTTİĞİ ZAMAN SİZ HAZIRLARSINIZ OLMAZMI...18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.