Pazartesi günü selanay ablanın oğlu askere gidiyor daha 2o yaşında kardeşimiz. Anneside biricik yavrusunu vatani görevini yapması için gönderiyor haliyle üzgün; tek yavrusundan uzak kalacak...dualarımızı eksik etmeyelim onlardan.
Dualarla asker uğurlayalım (selenay ablanın oğlu)
(31 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Kardeşimize Hayırlı tezkereler.
Mehmetçiğimiz için 25 adet İhlas suresi okudum.
Allah kabul etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
hayırlısıyla gidip hayırlısıyla dönmeler nasip eylesin yüce rabbim..amin.. allah yar ve yardımcısı olsun.
Amin Allah razı olsun hepinizden inşallah
sedef canım çok teşekkür ederim beni çok sevindirdin rabbimde seni çoook sevindirsin inşallah. ya rabb tüm ümmeti müslümanların evlatlarını koru esirge onların yanında benim evladımıda esirge onu bana bağışla ağlamamam gerek dayanamıyorum rabbim bana sabır ver hayırlısıyla askere gidip gelmesini nasip eyle18 yıl önce gönderildi # -
benim askere gidecek kardeşim yok ama selenay ablanın küçük kızı olduğum için onu kendime kardeş saydım selenay ablayıda annem hiç olmayan ablam..
benim meleğim üzülmesin dualarla evladını bekleyecek biliyorum..sadece biraz yalnızlık hissedecek..çünkü emrah onun tek desteği..evin içindeki hoş sesi..rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasib etsin..güle güle uğurla meleğim güle güle gelsin.
çok şey yazmak istiyorum ama :(((((((((ne sen ağla ne beni ağlat..küçük meleğin..1.000 taneihlas pamuk babaanneden emrahıma hediye
100 benden ayetel kürsirabbim esirgesin korusun..emrahı ve tüm mehmetçikleri..
Kardeşimize Hayırlı tezkereler.rabbim vatanımıza,ailesine bağışlasın hayırlısıyla tezkereler nasib etsin
1 ihlas okudum rabbim kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
SELENAY ABLA NE MUTLU SANA ASKER ANNESİ OLDUN....... ALLAHIM HAYIRLISIYLA ESKERLİĞİNİ TEZ ZAMANDA YAPIP GELMESİNİ NASİP ETSİN RABBİN... DÜĞÜNÜNÜDE TORUNLARINIDA GÖRÜRÜSÜN İNŞALLAH GÜLE GÜLE GİTSİN KARDEŞİM HAYIRLI TEZKERELER
Allah selametlik versin
11 İhlas okudum hediyemdir
Allah kabul etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER!
Allah hayırlı tezkereler nasip etsin ...
3 ayetel kürsi asker annesine gelsin ...18 yıl önce gönderildi # -
Amin Ablacım
Allah bütün mehmetçiklerimizi korusun inşallah.
10 fatiha okuyorum Emrah kardeşime.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KARDEŞİMİZİN HAYIRLISIYLA GİDİP GELMESİNİ NASİP ETSİN .
Onu Allaha emanet ediyorum.
Hayırlı teskereler.
Selenayım Allah hayırlısı ile tezkereler nasip etsin evladına.
Ne mutlu sana sen artık asker anasısın.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN İNŞALLAH DÜĞÜNÜNÜDE TORUNLARIMIDA GÖRÜRÜM ERKEN BABAANNE OLURUM OLSUN ZATEN BİZ OĞLUMLA BİRLİKTE BÜYÜDÜK 17 YAŞ VAR ARAMIZDA RABBİM CAN SAĞLIĞI VERSİN UZUN ÖMÜRLER VERSİN TÜM ÜMMETİ MÜSLÜMANLARIN EVLATLARINA.
RABBİM SEN BÜYÜKSÜN ÇOOK ZOR AYRILMAK SEN AYIRMA BİZİ O SENİN BANA EMANETİN BENDEN ALMA ONU YA RABB.BANA SABIR VER
canlarım rabbim sizinde ne muradınız varsa versin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
KÜSTÜM:(((
3ayetel kürsi hediyem hayırlı teskereler
neden canlarım dedimya
ÖĞLEYİZ DE ONDAN:)
:)
Yarabbim Emine ablamızın oğlunun askere hayırlısıyla gidip gelmesini nasip et. Yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Allah tez zamanda gidip gelmeyi nasip etsin.3 ayetel kürsi okudum.Amin.
Sizei tebrik ediyorum.Allah razı olsun vatanını koruyacak böyle güzel evlat yetiştirdiğiniz için.Yavrunuza da hayırlı tezkereler diliyorum Yüce Rabbimden Allah ondan da razı olsun vatanımızı milletimizi şerefimizi korumak için askerlik yapacağı için.Allah tüm askerlerimizi korusun.Amin.
RABBİM EMRAH KARDEŞİMİZİN HAYIRLISIYLA GİDİP GELMESİNİ NASİP ETSİN...3 FATİHA OKUDUM ASKERLİKTE YOLDAŞI OLSUN... HAYIRLI TESKERELER...
benimde senin gibi oğlumla ramda az bir yaş var [19]Allah banada nasip eder inşallh o da güzel bir olay be üzülme arkadaşım vatanın böyle askere ihtiyacı var göz açıp kapayıncaya kadar gelir sen merak etme....... hayırlısıyla inşallah Allah hepisini korusun.................
***E*N*B*Ü*Y*ÜK***A*S*K*E*R***B*İ*Z*İ*M***A*S*K*E*R***
Rabbim,vatanımızı ve mehmetciklerimizi korusun.
GÖREV YERİNİ ÖĞRENMEK İSTERİM.ALLAH GİTTİĞİ GİBİ DÖNMEYİ NASİP ETSİN.
allahım hayırlısıyla gidip gelmeyi nasib etsin....
meral abla selenay abla yok ortada:))belki giremez görev yerini sormuşsunuz.bilecik
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN MERAL ABLA 2 J.ER EĞİTİM TUĞ K.LIĞI BİLECİK
RABBİM HAYIRLI GİDİP HAYIRLI GELMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
Allah bütün mehmetcikleri korusun , tez zamanda gidip gelsin
41 Fatiha yolluk olsun18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.