GAZİANTEP E BEREKET DOLU RAHMET DOLU YAĞMURLAR YAĞDIRIYOR RABBİM..
CANIM DUA DOSTLARIM SİZLER İÇİN DUALAR EDİYORUM..SÖYLEYİN KALBİNİZDEN GEÇENİ..
GÜZEL ŞEHRİME RAHMET İNDİRİYOR RABBİM.DUALARIM SİZİNLE ARKADAŞLAR
(18 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
nurtencin bana sabır duası okurmusun allah razı olsun 3ihlas benden sana
18 yıl önce gönderildi # -
ABLACIĞIM SABIR DUASI BİLMİYORUM FAKAT SİZİN İÇİN 100 YA SABUR 100 YA REZZAK ÇEKİYORUM.
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.OKUDUĞUNUZ İHLASLAR YOLDAŞ OLSUN YAR OLSUN.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
benim içinde okurmusun dün beni istemeye geldiler ama içimde tuhaf bi sıkıntı var
senin için 100 besmele her duanın baslangıcı için dualarının kabulü için.allah razı olsun senden
RABBİM HAKKIMIZA NEYİ HAYIRLI KILMIŞSA O OLUR GÜLEYSA DOSTUM.ALLAH HAYIRLI YUVA NASİP ETSİN BİZLERE.HEDİYEN BAŞIMIN TACI.ALLAH RAZI OLSUN..
NE MUTLU BİZLERE BİRBİRİMİZE DUALAR EDİYORUZ.RABBİM DOSTLUĞUMUZU DAİMİ KILSIN.18 yıl önce gönderildi # -
canımcım benim içinde dua edermısın..Allahım hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin inşallah.önce ailem ve benim sağlığım sonrada helal ve hayırlı kazanç istiyorum Rabbimden:)bu arada yağmurun daısı başımıza inşallah...
güzel arkadaşım istanbulada yağmur için dua edermisin.....
Allahım Gaziantepten sonra bizlere de nasip et hayırlısı ile rahmetini.
ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM BİZLER İÇİN İSTEDİKLERİNİN FAZLASINI SANA VERSİN. BEREKETİNE BEREKET OLSUN DİYE 100 BESMELE KABUL EDERMİSİN.:)
NE GÜZEL YAA BU DOSTLUK FİLİZ KENDİN İÇİN DEĞİL HERKES İÇİN İSTEDİĞİN YAĞMUR DUASI KİMİN AĞZINDAN OLURSA OLSUN KABUL OLUR ALLAHIN İZNİYLE
ÜLKEMİN ÇOĞU ŞEHRİ SUSUZLUK İÇİNDE.RABBİM BİZİ AÇLIKLA SUSUZLUKLA TERBİYE ETMESİN.
BİZİ RAHMETİNDEN MAHRUM BIRAKMASIN.
SİZE NASIL HİTAP EDECEĞİM BİLMİYORUM BU ARADA :) AMA BEN YİNEDE MAHPERİ ABLACIĞIM DİYORUM. :)
RABBİM YAĞAN YAĞMURLAR HÜRMETİNE HASTALARIMIZA ŞİFA,HANELERİMİZE BEREKET,İŞSİZLERİMİZE HAYIRLI İŞ,EWLAT HASRETİ ÇEKENLERE HAYIRLI EWLAT,GÖNÜLLERİMİZE İMAN VE TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME HER İKİ CİHANDA CENNET NASİP ETSİN. AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
YAĞMUR DURDU GÜNEŞ AÇTI:))
MERAL ABLACIĞIM DİLİNİZDEN DÖKÜLEN BESMELELER BAŞIMIN TACI GÖNLÜMÜN EN KIYMETLİ MİSAFİRİ.ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM BİZİ ACILARIN ACILARIYLA SINAMASIN.ŞU YALAN DÜNYADA SINAVIMIZI ONUN İSTEDİĞİ GİBİ VERMEMİZİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.AMİN.
TUBİĞİM EWET GÜNEŞ AÇTI FAKAT ÇOOOOK GÜZEL YAĞDI. DOYAMADIM İZLEMEYE..HEM ŞEHİR MERKEZİNDEN DAHA ÇOK YAĞMIŞ BİZİM BURALARA..DUALARIMDASIN CANIM ARKADAŞIM.
NURTEN;DUALARINA TAMAMEN KATILIYOR VE YÜREĞİMDEN AMİN DİYORUM.
Allaha Şükürler olsun
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIGIM GONLUNDEN NE GECERSE ONU ISTE.
YA RAHMAN YA RAHİM YA ALLAH YA ALLAH..
sübhanallahi ve bi hamdihi...
Rabbim yağan yağmurları rahmet kılsın,, rahmetini eksik etmesin üzerimizden...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.