basınızı ağrıtmak istemem kendi sorunlarımla ama desteğe ihtiyacım var!!! içimi dökmeye ihtiyacım var :((
beni istediler.. yarın ni,şan için yüzük bakmaya gidicektik
sözlümün msn adresinin şifresini biliyorum arada girip bakıyodum. bi ara antalyaya tatile gitmişti yengesi ve dayısıyla.
tatilden döndü bi akşam yine onun msn.ni açtım ne görim kız isimleri eklenmiş sonra hattan düştü kapandı bi anda ben tekrar açtım bu defa o isimler silinmiş ve engellenmiş. ben o isimleri her ihtimale karsı çöp kutusundan buldum kendi msn. ime ekledim. sonra sametin kız kardesi beni aradı. abimin msn.ni senmi açıyon diye sordu evet dedim. eda 11 yasında daha. sordum o kızlar kim dedim benim arkadaslarım dedi. tamam dedim
bu aksam kendi msn.ime eklemiştimya yinedede o kızları . bitanesi açtı.. slm yazdım bana rusca karsılık verdi. resminide koymuş rus bi kız ve her halinden ne olduğu belli olan bi resim :(
hemen aradım hesap sordum birsürü bişeyler söyledi haberim yok belki kız kardesimin arkadasıdır dedi bende 25 yaslarında edanın rus bi kızla ne işi var dedim. sonra hatırladım antalyaya gittiğimde cengiz diye bi arkadasın kız arkadası vardı bana ulasamazsan bundan ulas demişti falan dedi. diğer kız isimleride vardı, onlar ne o zaman dedim. onları bilmiyorum falan filan dedi konuyu değiştirdi sen bana güvenmiyosan bitsin o zman falan dedi. topu bana atmaya çalıştı.bende hersey ortada dedim beni ikna etmeye calıştı. yarın alacağımız yüzüklerden bahsetti, kalbimi kazanmaya calışmak için uzun zamandır konusmadığı şekilde içten konusmaya olayı bana unutturmaya çalıştı falan.
yedimmi ben.hayır yemedim. şoktayım. bi hata yaptı farkında belki ama benim bütün inancım yerle bir. yüzünü dahi görmek istemiyorum buz gibi soğudum ve canım yanıyor.
yarın yüzük bakılacak cumarteside nişan var. herkes hazırlıklara basladı. seviyormuyum artık bunuda bilmiyorum beynim allak bullak.
Allahım hiç bişi olmamış gibi devam edebilirmiyimki. yada yok nişan falan yoluna mı git demeli. napıcam ben. arkadaslar napıcam ben.
Allahım ben ona güvenmiştim hiç öyle biri değildi neden?
napıcam ne yapmalı nası davranmalı off nedenn neden
bana ikazmı bu yoksa sınamamı ne BİLMİYORUM DOSTLAR BİLMİYORUM :(((((((((((