rabbim yardımcısı olsun.geçen gün 175 tefriciye okumuştum.hediye ediyorum.allah tez zamanda sıkıntısını gidersin.amin
ben yine dua istiyorum:(((....tubik
(41 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
100 besmele 100 la havle 30 da kevser okuyorum allah yardmcisi olsun ablacim..
18 yıl önce gönderildi # -
100 yunus duasıı..25 fatiha..25 ihlas.25 felak..25 nass.okuyorumm..duaya devam canımm.inş düselir herşeyy..sonu gelenlerden olurlarr..
dualarım seninle ablacığım.
1 ayetel kürsü hediyem olsun.. inşaALLAH mevlam çekilen bunca sıkıntıdan sonra onlara çok güzel ve sonsuz saadetle dolu bir yuva verir, hayırla kavuşturur birbirine rabbim onları amin..
allah yardımcınız olsun 33 besmele
abiniz için ALLAH hayırlısını nasip etsin 3 ayetel kürsü okudum kabul olur inşallah
KARDEŞİM RABBİM RAHMETİNİ ÜZERLERİNDEN AYIRMASIN İNŞAALLH....
allah yardımcıları olsun sabrın sonu selamet rabbim mucizelerini daim etsin bir ömür boyu mutlu olsunlar
EY RABBİM
sana kerim Rableri tarafından duaları reddedilmeyenlerin duaları ile yöneldik.Duamızı,halis fazlınla,adil hesap yapan kişinin kabulu ile kabul eyle
Bol nimetini üzerimize indir,hilminin ihsanını bağışla,
rahmetini üzerimize indir ve ey RAHİM
Nimetimizi bizim için genişlet.
İmam Muhammed k.s.
ALLAHIM YAPILAN DUALAR HÜRMETİNE KARDEŞİMİZE YARDIMCI OL,ONU VE AİLESİNİ DARDA KOYMA,SEN KURACAKLARI YUVAYI KORU SENİN YOLUNDA SENİN RIZAN İÇİN YAŞAYAN KULLARINDAN,OLMALARINI NASİB ET,ALLAHIM SENİN HİKMETİNDEN SUAL SORULMAZ,KARDEŞİMİZİN ĞÖZLERİNE ŞAFİ İSMİ CELİLİN HÜRMETİNE ŞIFALAR VER,AMİN YARABBİ,AMİN YARABBİ,AMİN YARABBİ18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcıları olsun.
İyi haberlerinizi bekliyoruz.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.