Kardeslerim allah rizasi icin yavrumun hidayete ermesi dogru yolu bulmasi icin dua yalvariyorum kurtaralim yavrumu yardimlarinizla cok bunaldim son carem burasi ne yaptimsa olmadi ne olur hidayete ermesi icin kizima dua edin bir annenin yakarisi
YAVRUMU DUALARINIZLA KURTARALIM DUA DOSTLARI
(32 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ANACIM ELLERİNDEN ÖPERİM HAK DİLEMEDİKÇE KUL HİDAYET BULAMAZ
FAKAT RABBİM BİR ANNENİN YALVARIŞLARINA TABİKİ YÜZ ÇEVİRMEZ O SENİN KIZINI SEVDİĞİNDEN DAHA ÇOK SEVER KULUNU KIZINDA ALLAHIN KULUDUR SEN KIZINA MERHAMET EDİYOSUN YA ANACIM MERAK ETME ONUN RABBİ ÖYLE BİR RAB Kİ SİNİN ONA MERHAMETİNDE KAT KAT FAZLA ONA MERHAMET EDİYOR SEN DAİMA ONA MERHAMET ET VE YA RABBİ ONU ISLAH EYLE ONU DOĞRU YOLA SEVKET DİYE DE DUALARDA BULUN BİZDE KARDEŞİMİZE DUA EDERİZ AMA ALLAHIM ONU NE ZAMAN DÜZE DOĞRUYA ÇIKARACAĞINI ÇOK İYİY BİLİR BAK BİŞRİ HAFİYE BİR ZAMANLARIN EN BÜYÜK ŞARAPÇISIYMIŞ AMA UFACIK BİR HAKKA YÖNELMESİYLE HAK ONU KULLARI ARASINDA DOSTU İLAN ETMİŞ EMİNİM BU KARDEŞİMİZ İÇİNDE DOST OLASI İÇİN BİR ZAMAN BİÇİLMİŞTİR KALBİNİZİ FERAH TUTUNUZ
1 İNŞRAH SURESİDE BENDEN18 yıl önce gönderildi # -
Allahım yavrunuzu hidayete erdirsin size de sabır verip dualarınızı kabul eylesin inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun inşallah hidayete erer kızınız.
Allah yardımcınız olsun...Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...
ALLAHIM YAVRULARIMIZIN KARŞISINA KÖTÜ İNSAN ÇIKARMA HAYIRLI YARINLAR HAYIRLI GENÇLİK GEÇİRMELERİNİ SAĞLA DOĞRULUKTAN AYIRMA DİNLERİNE AİLELERİNE HAYIRLI EVLAT OLMALARINI NASİP ET YARABBİM.
Rabbim kalbinize huzur versin...
Allah ya Rabbim sen bu güzel kardeşimizin dualarını kabul et.Kızınız hidayete ersin inşallah.Amin.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN . KIZINIZA EN DOĞRULARINI GÖSTERSİN.
RABBİM KIZININIZI DOĞRU YOLA ERİŞTİRSİN İNŞALLAH
Allahım yavrunuzu hidayete erdirsin size de sabır verip dualarınızı kabul eylesin inşallah 3 inşirah süresi benden.
rabbim kızınıza doğru yolu göstersin inşallah
rabbim yardımcınız olsun kızınıza doğru yolu göstersin 1 ayetel kürsi hediyemdir
rabbim yar ve yardimciniz olsun,iki dünyadada rahmet ve bereketini üzerinizden eksik etmesin dua kardeslerim,dualariniz fazlasiyla sevabiyla sizlere dönsün,rabbim dualarinizla cümle muhammet ümmetinin ve benim evladimi kötülükten korusun abdes namaz ve islam sevgisi versin Allaha emanet olun. Hakkinizi helal edin. dualarimda dua kardeslerim eksik olmasin.
MİNNUR ABLAM ALLAH KABUL EYLESİN DUALARINI AMİN
bu duayı sizinle paylaşmak istedim.minnur ablacım.umarım.faydalanırsınız.kızınız için dua edicem bende. bu arada kızınızın ismi nedir?
Okunuşu:Rabbi evzi’niy en’eşküre nimetekelletiy en’âmte aleyye ve alâ vâlideyye ve en amele salihan terdahu ve aslıhliy fiy zürriyetiy inniy tübtü ileyke ve inniy minel müslimiyn.
Anlamı:
Rabbim bana ve ana - babama verdiğin nimetlere şükretmeyi, razı olacağın güzel davranışlar ortaya koymayı, ilham eyle; beni ve zürriyyetimi islah eyle. Sana yanlışlarımdan dolayı tövbe ederim, kesinlikle ben sana teslim olmuşlardanım...
Bilgi:
Yukarıdaki duayı ihtiva eden Âyet-i Kerime’nin (46-45) inzaline sebep Hazret-i Ebû Bekir Sıddik Radıya’llahu Anh’h dır.
Ailesinin de mü’minlerden olması yolunda bu şekilde yapyığı duâ Cenâb-ı Hak tarafından kabul olmuş ve bu durum, iş bu Âyet ile de tasdik olmuştur…
Aynı duâya biz de devam edersek,ailemizin ve neslimizin kurtuluşu için çok hayırlı bir iş yapmış oluruz… Namaz ardından yapılan duâlar içinde bu duânın da yer almasını özellikle tavsiye ediliyor.
rabbim hayırlısıyla kızınıza doğru yolu göstersin inşallah allah yardımcın olsun kardeşim amin.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN,YAVRUNUZADA DOĞRU YOLU GÖSTERSİN.
RABBİM DOĞRU YOLUNDAN AYIRMASIN İNŞALLAH.....
Allah herkesi hidayete erdirsin,herkese hayırlı güzel ömürler nasip etsin amin..
İnsanların doğru çizgide olmasını istemeniz imanın gereğidir. Ancak, istediğiniz çizgide olmadığı takdirde gerilimi zihninizde bekletmeniz imanın gereği değildir. Bu sebeple gerilime girdiğiniz anlarınızda Efendimiz (sas)'e gelen ayetin şu ikazlarını hatırlayın. 'Sen sevdiklerini hidayete erdiremezsin. Ancak Allah dilediklerini hidayete erdirir!'... Hidayet olayı tümüyle Allah'ın hikmetine bağlı bir tasarruftur. Kimin ne zaman çizgisini düzelteceğini ancak Allah'ın hikmetli takdiri tayin eder! Öyle ise insanları istediğin çizgiye çekmenin senin elinde olmadığının farkında ol. Sen sadece, sana düşeni yap, akla kapı aç, iradeyi elden alma. Vazifeni yap, vazife-i İlahiye'ye karışma!. Şunu da unutma ki, şefkat-i İlahiye'den fazla şefkat, şefkat değildir!. İlahi irade olmadan kimse kimsenin hidayetine sebep olamaz. Bilal-i Habeşi'nin hidayete erme yorumunu hep hatırla.. Bilindiği üzere Bilal-i Habeşi Mescid-i Saadet'te tefekkürde iken zaman zaman coşar ve Allah Allah!.. diyerek feryadı basar. Bilal'in bu coşmalarından rahatsızlık duyan Hazret-i Ömer, Efendimiz (sas) Hazretleri'ne şikayette bulunur: Bilal mescitte bizim sükunetimizi bozuyor, der. Efendimiz Bilal'i çağırıp sükuneti bozma sebebini sorunca şöyle açıklama yapar Bilal:
-Ya Resulallah! der, Rabbim sana her şeyi vermiş, ancak insanları hidayete erdirme salahiyetini vermemiş, hidayet tasarrufunu zatında tutmuştur. Şayet hidayete erdirme salahiyetini sana vermiş olsaydı, sen önce etrafı çok geniş olan devlet büyüklerini, kabile reislerini hidayete erdirmeye yönelirdin, bu kimsesiz Bilal'i hidayete erdirmeye sıra gelir miydi bilemem. Ama Rabbimin lütfuna bak ki, koskoca devlet büyükleri, kabile reisleri, halen hidayetten mahrum haldeler. Kimsesiz Bilal ise imanla şereflenmiş, senin huzurunda sohbetlerini dinlemekte, mescidinde ibadetlerini yapmakta.. İşte bu nimeti düşününce kendimi tutamayıp: Allah Allaaah!.. diye şükür feryatlarıyla sakinleşmeye çalışıyorum. Kendimi tutamayıp da yükselttiğim bu şükür seslerimden dolayı kardeşlerim beni bağışlasınlar...
Evet, bir insanın doğru çizgisini bulup hidayete ermesi, tamamıyla Rabbimizin takdir ve tasarrufundadır. O'nun uygun bulduğu zaman ve mekanda tecelli edecektir. Öyle ise, siz de size ait olmayan şeyde boşuna gerilime girmeyin. Sadece vazifenizi yapın, vazife-i İlahiye'ye karışmayın. Sonrası İlahi takdirindir, deyip rahatlayın....allah sonumuzu hayır eylesin.allah yar ve yardımcımız olsun.selam ve dua ile
minnur nerdeki hiç girmemiş sanırım bence o buraya kaydoldu ama dahada bulamadı...
ama bilmesede dua edenlerinin olması ne güzel insallah yavrusu istediği gibi olmuş rabbim hidayet vermiştir
allahım ıslah etsin inşallah benimde eşim aldı başını gitti beni bırakıp da
Rabbim döndürsün ne deyim inşallah18 yıl önce gönderildi # -
FATİHA SURESİ
1- Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla
2. Hamd Alemlerin Rabbinedir.
3. Rahman ve Rahimdir.
4. Din gününün malikidir.
5. Biz yalnızca Sana ibadet eder ve yalnızca Senden yardım dileriz.
6. Bizi doğru yola ilet;
7. Kendilerine nimet verdiklerinin yoluna, Gazaba uğrayanların ve sapmışlarınkine değil.özellikle hidayet dilemek için uygun bir sure .ALLAH IM BU MUBAREK SURENİN VE PEYGAMBER EFENDİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KIZINIZA VE HEPİMİZE HİDAYET İHSAN ETSİN İNŞALLAH:AMİN.
rabbim haırılısınla tez vakitte yüzünüzü güldürsünn
HZ.ALI'NIN HZ'HASAN(A.S)'A VASIYETINDEN BIR BOLUM:
Sabır ve (Allah'a) kesin iman ve güven ile dertleri kendinden uzaklaştır. Ilımlılığı bırakan sapar. Kanaat insan için güzel bir saadettir. İnsanın en kötü arkadaşlarından biri de hasettir. Ümitsizlikte tefrit (kusur) vardır (ümitsiz adam işten çok çabuk el çeker). Cimrilik kınanmaya yol açar. Eş, dost, soy-soptur. Dost, sen yokken dostluk şartını yerine getiren kimsedir; heva ve heves körlükle ortaktır (her ikisi de hakikati teşhis etmeye engeldir). Şaşkınken duraklamak (bir nevi) başarıdır. Yakin, üzüntüyü çok güzel gideren bir şeydir. Yalan söylemenin sonu, kınanmaktır. Selâmet (kurtuluş), doğruluktadır; yalan söylemenin sonucu, sonuçların en kötüsüdür. Nice uzak vardır ki yakından da yakındır; nice yakın da vardır ki, uzaktan da uzaktır.
Seni dininde ve dünyanda Allah'a ısmarlıyorum. Dünyanda da, ahiretinde de O'ndan sana hayırlar dilerim. Allah'ın selamı ve rahmeti üzerine olsun18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM VE BU DURUMDA OLAN NE KADAR EVLADIMIZ VARSA ALLAH ONLARADA GÜZELLİKLER GÖREBİLMELERİNİ NASİP ETSİN ALLAH YOLU VE ONUN KELAMLARI HEPİMİZE
DOGRU YOLU GÖSTEREN DOGRU YERDİR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HER DAİM YARDIMCINIZ VE YARDIMCISI OLSUN
RABBİM ONUN İÇİN YAPTIGINIZ DUALARI KABUL BUYURSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun kızına benden 3ihlas 1 aytelkürsii hediye ettim allah kabuletsin...
ALLAHIM NEREDE EVLAT ÜZÜNTÜSÜ ÇEKEN VARSA ONLARA YARIMCI OL ŞÜPHESİZKİ SEN HER ŞEYİ BİLENSİN BİZLERDE ŞU SANA AÇILMIŞ ELLERDEN ŞU SENİN VERDİĞİN CANDA ATAN YÜREKLERDEN GEÇEN İYİLİKLERİ DÜNYAMIZA VER DERTLERİMİZİ MUTLULUK DENİZİNDE HUZUR DALGALARIYLA BİZLERDEN UZAKLAŞTIR ALLAHIM BİZLERİ DOGRU YOLDAN AYIRMA BİZLERDEN YARDIMLARINI ESİRGEME BİZLERİ KORU YARABBİM AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.