bir hadis-i kudsi;
"BEN, KULUMUN ZANNI ÜZEREYİM...ARTIK DİLEDİĞİ GİBİ DÜŞÜNSÜN!.."
Dua ederken, o duanızın kesinlikle kabul göreceğini düşünürseniz,biliniz ki mutlaka istediğiniz meydana gelecektir!..
bir hadis-i kudsi;
"BEN, KULUMUN ZANNI ÜZEREYİM...ARTIK DİLEDİĞİ GİBİ DÜŞÜNSÜN!.."
Dua ederken, o duanızın kesinlikle kabul göreceğini düşünürseniz,biliniz ki mutlaka istediğiniz meydana gelecektir!..
Allah razı olsun Kardelensu kardeşim.
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ .
BEN ŞAHSEN NEYE NİYET DUA ETTİYSEM OLDU RABBİM BENİ GERİ ÇEVİRMEDİ OLMASADA BİR ŞEY VARDIR ONDA BİR HİKMET
ya bilmiyorum ama ben dua ederken çekiniyorum ve sanki olmicakmış gibi sanki önemsenmiyomuş gibi bi hisse kapılıyorum :(( olacağına %100 emin olamıyorum . gerçekten olacağına inanarak dua edebilen varmı??
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM BİZİ YANLIZ BIRAKMADI....
rabbim bazen sana isyankar davranıyorum.ama biliyorumki sen merhametlilerin en merhametlisisin.ben seni güvenilir biliyorum rabbim
filiz36 kardeşim senden bir ricam var kabul edersen.benim için,glo6,akayacan,guleysa,leyar,merve,salihaa ve aklıma gelmeyen gönlü kırgın,sevdiğine kavuşmayı bekleyen dostlar için dua edermisin?bir ricadır,kabul edermisin?Sevgiler...
kardelensu çok teşekkürederim düşüncelerin için inan o kadar hoş o kadar güzelsinki;benim gönlüm kırık sevdiğine kavuşamama hakkımı başkalarına veriyorum çünkü ben sevdiğimle evliyim canım dua dostum,canım kardeşim..daha önceki yazılarımı okuduysan ben eşimin ailesinden nişanlılıkta çok çektim,komşulardan,eltimden vs..filiz36 kardeşim benim muhabbetim için sıkıntılarım için duaederse çok sevinirim.bugün size de özellikle teşekkür ediyorum kardelensu,işyerindeyim 4 saat aralıklarla gittim yattım sıkıntılarımın ağrısından,ama yazılarınız çok güzeldi.Allah razı olsun Allah size afiyet versin.amin.
Allah razı olsun kardeşim.
Rabbim biz seni rahmetli olarak biliyoruz, bizlere rahmetinle muamele et. AMİN AMİN AMİN
Bütün gönlü güzel kardeşlerime asıl ben teşekkür ederim.Salihaa kardeşim sana da güzel yüreğin için ayrıca teşekkürler.Sevgiler..
Sübbuhun Kuddüsun Rabbul melaikati verruh....
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.