Kardeşimiz çok sıkıntıda eşiyle ilgili problemleri var eşi iş sıkıntılarından dolayı sinirini merlinden alıyor ona çok kötü davranıyormuş Allah eşine hayırlı rızıklar ve aile muhabbeti versin onlara ne olur siz de dua edin,
merlin şu anda çalışıyor iş yerinden pek giremiyor bunları bana patronundan gizli gizli aceleyle yazarak söyledi.
Allah yardımcısı olsun sıkıntılarını feraha çevirsin inşallah.
100 hz yunuz duası
100 ya Allahümme ya vedud
100 ve elgaytü aleyke muhabbeten minni okuyorum Allah kabul etsin.
Merlin'in duaya ihtiyacı var onu yalnız bırakmayalım...
(35 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
100 ya vedud de ben okuyorum..rabbim tez zamnda gidersin sıkıntılarini inşallah..
18 yıl önce gönderildi # -
3 ayetük kürsi
3 fatiha
3 nas
3 ihlas
okudum.rabbim sıkıntılarını hafifletsin..huzurlu günlere cıkarsınn18 yıl önce gönderildi # -
az önce okudugum 100 ya vedud aralarındaki muhabbetin güzelleşmesine vesile olsun inşallah.
RABBİM HAPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN.BENİ YALNIZ BIRAKMADINIZ RABBİM DİLEKLERİNİZE IŞIK TUTSUN HEPİNİZİ MUTLU ETSİN HUZUR VERSİN AMİN.
50 YA VEDUD MERLİN KARDEŞİME HEDİYEM OLSUN.ALLAHIM TEZ ZAMANDA FERAHLARA ÇIKARSIN.
canım kardeşim allah yardımcısı olsun merlinimizin o güzel gönlünü hiç sıkması rabbim her daim yanında olsun 100 ya vedud da benden kardeşime gelsin
canım "sümmün bukmün umyün fehüni la yübsirun" bu tesbihi dilinden düşürme eşin yanındayken içinden okuyup yüzüne üfle.. allah yardımcın olsun..
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.
EŞLERİN ARASININ DÜZELTİLMESİ İÇİN OKUNMASI MAKBUL SURELERDEN BİRİDİR.
CUMA SURESİ:
62.1] Yesebbihu lillahi ma fiyssemavati ve ma fiyl'ardıl elmelikilkuddusil-'aziyzilhakiymi.
[62.2] Huvelleziy be'ase fiyl'ummiyyiyne resulen minhum yetlu 'aleyhim ayatihi ve yuzekkiyhim ve yu'allimuhumulkitabe velhıkmete ve inkanu min kablu lefiy dalalin mubiynin.
[62.3] Ve ahariyne minhum lemma yelhaku bihim ve huvel'aziyzulhakiymu.
[62.4] Zalike fadlullahi yu'tiyhi men yeşa'u vallahu zulfadlil'azıymi.
[62.5] Meselulleziyne hummiluttevrate summe lem yahmiluha kemeselilhımari yahmilu esfaren bi'se meselulkavmilleziyne kezzebu biayatillahi vallahu la yehdiylkavmezzalimiyne.
[62.6] Kul ya eyyuhelleziyne hadu in ze'amtum ennekum evliyau lillahi min duninnasi fetemennevulmevte in kuntum sadikıyne.
[62.7] Ve la yetemennevnehu ebeden bima kaddemet eydiyhim vallahu 'aliymun bizzalimiyne.
[62.8] Kul innelmevtelleziy tefirrune minhu feinnehu mulakıykum summe tureddune ila 'alimilğaybi veşşehadeti feyunebiiukum bima kuntum ta'melune.
[62.9] Ya eyyuhelleziyne amenu iza nudiye lissalati min yevmilcumu'ati fes'av ila zikrillahi ve zerulbey'a zalikum hayrun lekum in kuntum ta'lemune.
[62.10] Feiza kudıyetissalatu fenteşiru fiyl'ardı vebteğu min fadlillahi vezkurullahe kesiyren le'allekum tuflihune.
[62.11] Ve iza reev ticareten ev lehveninfaddu ileyha ve terekuke kaimen kul ma 'ındallahi hayrun millehvi ve minetticareti vallahu hayrurrazikıyne.
az önce bi arkadaş yazmıştı senin için okucam abla sende oku.
allah yardımmcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardimcin olsun kardesim 3 Ayetül Kürsi okudum senin icin Allah esine hidayet ve sana karsi muhabbet versin kalblere hükmeden odur isterse esinin kalbini yumusatir Allah yardimcin olsun
Amin Amin Allah razı olsun Allah sıkıntılarını alsın inşallah.
rabbim yardımcın olsun 3 ayetel kürsi okuyorum
ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ 1 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM
Allahım Merlin kardeşimize yardım et.
Allahım Kardeşimizin dertlerine derman ver.
3'er fatiha,ayetel kürsi,ihlas,felak,nas ...
Allah yardımcısı olsun. Allah eşinin kalbine merhamet versin inşaallah...18 yıl önce gönderildi # -
Yarabbim kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Feraha çıkar selamete ulaştır. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
Allahım merlin kardeşimize yardım et.
BEN MERLİN KARDEŞİMİZDEN KİMSESİZLERE DUA ETMESİNİ İSTEYECEĞİM .
SOKAKTA YATAN YİYECEK YEMEK BULAMAYAN .KENDİSİNEDE FATİHA VE AYETEL KÜRSİ OKUYACAĞIM .
merlin kardeşim Allah yardımcın olsun.1 ayetel kürsi okudum kabul edersen.
merlin kardeşimin allah yardımcısı olsun.yuvasınada huzur versin
RABBİM KOLAYLIKLAR VERSİN HİÇ İMSEYİ ÜZMESİN TÜM GÜZELLİKLER İNSANLAR İÇİN 10 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM MURADIM ODUR Kİ ALLAH KABUL EYLESİN
1 fatiha okuyorum Allahım biz senin aciz kullarınız ancak senden isteriz dileklerimizi çünkü senden baska sığınacak kimsemiz yok sen istemeden hiç birsey olmaz kime gidelimki.. sükürler olsunki Senin varlığından haberdar kullardan eyledin bizi. merlin kardesimizin sıkıntılarını gider AMİNN
RABBİM SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERİR İNŞALLAH ...3 ADET AYETEL KÜRSİ OKUYORUM AİLE MUHABBETİNİN ARTMASI İÇİN...
1 fatiha okudum allah yardımcınız olur inşallah rabbım mutluluğunuzu kat kat arttırsın AMİN AMİN AMİN AMİN
allah sıkıntılarını feraha çıkarsın
Amin Allah razı olsun sizlerden.
Allah sizlerden razı olsun merlinden haber geldi eşi yumuşamaya başlamış hatta cuma namazına bile gitmek istemiş ve gitmiş dualarınız etkili oluyor dostlarım.
100 SALAVAT OKUDUM MERLİN KARDEŞİM SİZE
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN FATİH KARDEŞİM KİMSESİZLER İÇİN HEP DUA EDİYORUM DİLİMDEN DUALARIM EKSİK ETMİYORUM ALLAH HERKEZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.