Amin amin binlerce amin, Mevlamın nurları sayısınca amin.
Reyhan Ablam ve Hatice Ablama dua.. 10.000 İHLAS
(74 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
reyhan ve hatice kardeşlerim 5000 ihlası okudum diğer arkadaşlarda dua saatine yetiştirlerse iyi olur Allah hepinizden razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN ABLACIM . BU GÜZEL GECEDE ALLAH YAR HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN .
Bende yetişemedim ama bu gece mubarek gece.Allahın duaları kabule vesile kıldığı bize müjdeler bahşettiği kutlu gece.Reyhan veHatice kardeşim için bende bu mubarek gecenin hürmetine Rabbimden istiyorum ki,tez zamanda yuvalarını tekrar kursunlar ve Allahım yuvalarını eskisinden mutlu ,huzurlu ve muhabbetli kılsın.Amin
arş gölgesiyle selalar sesiyle reyhan ve hatice kardeşimin muratlarını ver melekler duasıyla amin amin amin
LÜTFEN DEVAM EDELİM .
Neye devam edelim İhlas okumaya mı bilgi verirmisin kardeşim
YILDIZ ABLA İHLASA DEVAM EDELİM NE OLUR .
Fatih kardeşim okuduğum salat-u tefriciye bitince inşallah,senin için hatice ve reyhan kardeşlerimiz için ihlas okuyacağım sayısını okuyunca belirtirim olurmu kardeşciğim.
EVET KARDEŞİM TEFRİCİYE BİTSİN İNŞAALLAH
ALLAH RAZI OLSUN ŞENGÜL ABLAM . BEN KONU DİĞER SAYFAYA GEÇİNCE EHEMMİYETİ KAYBOLMASIN DİYE BİR DAHA HATIRLATMAK İSTEDİM . REYHAN ABLA VE HATİCE ABLADA ÇOK ÜZÜLÜYOR . SÜHEYLA İÇİNDE OKUYORUZ . ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN .
MUKADDER ABLAM ALLAH RAZI OLSUN .
10.000 tamamlandı biliyorsun .10.000 daha mı
ABLACIM . O BAŞLIĞI KALDIRMAK İSTEDİM ANCAK OLMUYOR . DEVAM ETMEKTE ISRAR EDİYORUM . OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR . ALLAH GANİ GANİ RAZI OLSUN .
dualarınızı hissettikce ayaktayım.FATIH SENDEN HELALIK İSTIYOM.AYRICA TÜM DUA DOSTLARIMA RABBİM HER NE SIKINTILARI VARSA NİSAN YAĞMURU GİBİ OLSUN YAĞIP ARKASINDAN GÜNEŞ DOĞSUN.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
ABLACIM MÜJDEYİ VERENE KADAR KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM OKUYACAĞIM . NE HAKKIM OLURKİ ABLAM . DAMLASINA KADAR HELAL OLSUN VAR İSE EĞER.
AMİN REYHANCIM...ALLAH ENİNDE SONUNDA KOCANI EVİNE DÖNDÜRÜP YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK...SEN YETERKİ SABREDİM DUA ET:):):)
Kardeşlerim 100 ihlas şerif benden. Allah kabul etsin.
RECEP ABİM HALDEN ANLAYAN ABİM . ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN
FATİH KARDEŞİM BENDE 100 TANE OKUYACAĞIM İNŞAALLAH...DUA İLE
HEBUN DOLU DOLU GELDİN KARDEŞİM . ALLAH SENDEN GANİ GANİ RAZI OLSUN . SEVİNDİRDİN KARDEŞLERİ .
FATİH KARDEŞ BENDE 100 OKURUM İNŞALLAH
1000 tane de benden Allahın izniyle
100DE KAYIN VALİDEM OKUYACAK
DOSTLARIM KIZIM 200 TANE İHLAS OKUYACAK
TEFRİCİYE BİTTİ YASİNDE BİTTİ SAYILIR ŞÜKÜR...50 İHLAS BENDEN ŞİMDİLİK.
Hay Allah . Ne güzel yürekler. Allah gani gani razı olsun .
fatih kardeş 100 de benden
kardeşim 50 tane benden.
KARDEŞİM BEN BU GÜNDE 100 TANE DAHA ALIYORUM DAHA FAZLA ALMAK İSTERDİM AMA İNANIN BAŞKA PEK ÇOK ŞEY OKUMAK ZORUNDAYIM.YİNEDE YETİŞMEZ İSE BEN BİRAZ HIZLANIR DAHA FAZLA OKUMAYA ÇALIŞIRIM İNŞAALLAH...DUA İLE.
FATİH kardeşim 200 ihlas-i şerif okudum.Allahım kabul etsin.yine okuduklarımı yazarım kardeşim.Allaha emanet olun.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.