allahım sonunda bıttı bu yazımızı sen yazdın sonumuz olmıcaktı nıye başlattın nıye sevdırdın bızı bırbırımıze neyaptıkta bu acıyı çekıyoruz .. allahım ne olursun sevenlerı ayırma bız mutlu olamadık sen seven kullarını mutlu et yarabbi onları ayırma allahım..Allahım kullarının gönlune gore ver.Döne kulunu sana havale ettım sen ıslah et.Çaresız kaldım elımden bırşey gelmıyor artık.tek başıma mucadele edemıyorum ..Yardımını uzerımızden esırgeme yarabbi...NE olur kardeşler muhsin oğlakcı ve tuba toptaş kulunu kavuşturun dıye dua edın.Döne toptaş kulunun kalbini yumuşatın dıye dua edın me olur...AMİN
allahım ne oldu bize
(14 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:(( rabbim yardımcınız olsunn..la havle vela kuvvete illa billah aliyül aziym..
inşallah bi an önce kavuşursunuz..rabbim kalplerine merhamet versin sevginizi anlayabilme gücü versin..sizi çaresiz dermansız bırakmaz güzel allahım
18 yıl önce gönderildi # -
allah hakkında hayırlısını takdir etsin
Önce acıyı bilmeli ki kalp saadeti arasın kıymet bilsin..
Ne görsem ötesinde hasret çektiğim diyar,
Kavuşmak nasıl olmaz madem ki ayrılık var...Mevlam umarım gönlünüzün muradını en kısa zamanda verir..
ahh abiim ahh yandik bi kere gonulden sabretmekten baska caren mi war :( allah yardimcin olsun..eger gercek sevgiyse duramaz kimse onunde..yeterki sev ve sevil...100 ya vedud okuycam senin icin..
rabbim sevenleri hayırlısıyla kavuştur.
RABBİM KIMSEYE SONU OLMAYAN ASK YAŞATMASIN.
HERKESIN ALNINDA KIM YAZILI ISE SADECE ONUNLA BU DUYGULARI YAŞATSIN.18 yıl önce gönderildi # -
Önce acıyı bilmeli ki kalp saadeti arasın kıymet bilsin..
siz önünüzdeki güzel günlerin bedelini şimdiden ödüyorsunuzdur inşallah.
Allah yardımcınız olsun
döne kulunun kalbini yumuşatsın inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM. HERŞEYDE Bİ HATIR VARDIR ..OLMAMASINDADA.ONUN İÇİN ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN..ALLAH KAVUŞTURSUN..AMİNNNNN
Ümitsizlik en kötü şeydir. asla ümidini yitirme. Sen Rabbime dua et. herşeyin hayırlısını iste. Buna emin ol. biz nekadar ağlasak üzülsekte. Allah bizi bizden daha iyi bilendir. bu yüzden her şeyih hayırlısın iste. Rabbim dualarını kabul etsin. amin.
rabbime sığın.o herşeyi gören bilendir.
HERSEYIN HAYIRLISI ABICIM ALLAH TAN HAYIRLAR ISTE ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
allah hepınızden razı olsun kardeşlerım.Dualarınız yaptıgınız ibadetleriniz kabul olsun..Rabbım gonlunuze gore versın.Berat kandılınız mübarek olsun.Allaha emanetınız.saglıcakla kalın..
kardeşim bugece senin ve bütün sevipte kavuşamayanlar için dua edicem. sevenler kavuşsunn, ayrılmasınn.amin amin aminnn. sende ben ve mert için dua edermisin. bizimde duaya ihtiyacımız var. hayrlı kandiller.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.