15 YILLIK EVLİ ABLAMIZIN ADI MURADİYE DÜNYALAR İYİSİ VE ÇOK RABBİMİZE BAĞLI BİR ABLA TÜP BEBEK İÇİN ADIM ATMIŞLAR SONUÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ BELLİ OLACAK SİZDE BİR DUA LÜTFEDERMİSİNİZ....
15 YILDIR BEBEK ÖZLEMİ ÇEKEN ABLAMIZ GİRİŞİMDE BULUNMUŞ DUA EDELİM Mİ HAYIR İÇİN
(22 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım inşallah hayırlı evlat nasip eder muradiye ablaya ve çocuk isteyen herkese.
1 ayetel kürsi hediyem.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM HAYIRLISI İSE VERSİN RABBİM HERKEZE ÇOCUK SEVGİSİNİ TATTIR YARABBİM ACILARINI GÖSTERME RABBİM AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. inşallah en güzel şekilde o mutluluğa kavuşursunuz. slm ve dua ile... bir ayetel kürsi okuyorum size ....
RABBİM INŞALLAH DUALARINI KABUL EDER VE HAYIRLI DIZI DIZI EVLATLAR VERIR KUCAGINA
MINICIK.INGA INGA AGLAYAN.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Bu gün 3 Ayetel Kürsi'de benden Rabbimizin Muradiye Hanım'a hayırlı 1 bebek vermesi için...Kimbilir belki de 1'den fazla olur...Rabbimizin işleri bu , bellimi olur...
rabbım hayırlı bebekler nasip eder inş 3ayetel kürsi hediye ediyorum
YÜCE YARADANIM NASİP ETSİN İNŞALLH SANADA BİR EVLAT
ALLAH YARDIMCISI OLSUN HAYIRLI HABERLERLE GELSIN 3 FATIHA YOLDASI OLSUN SELAM ILE...
Allah yardımcıları olsun,, ummadıkları yerlerden kolaylıklar ve güzellikler versin
Allah ablamızın yardımcısı olsun emeklerini boşa çıkarmasın
evlat hasretini çeken biriyim ablamızı daha iyi anlıyorum Rabbim tüm iisteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ABLAMIZA SALİH KİMSELERDEN HAYIRLI BİR EVLAT NASİP EDER İNŞALLAH
Insaallah istedikleri dilegi hayirliysa olsun.......hayirli degilse olmasin kardesim,cocugu olupta hayirsiz olursa kotu,hayirli degilse olmasin ozaman enazindan olmadi diye uzulur.ama olupta hayirsiz olursa cok daha aci oluyor...
bunu cok iyi bilirim,bende yillarca kardes istemistim ama babamin karisindan cocugu olmadi.benim uvey annem oluyor.heryere gittik,herseyi denedik,hastanede bile yatti hicbir engel yoktu ama olmadi.Hz.Allah hayirli gormemis..18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDINCILARI OLSUN İNŞAALLAH ....
HAYIRLI EVLATLARLA YÜZLERİNİ GÜLDÜRSÜN....SELAMİLE.18 yıl önce gönderildi # -
allah hayırlı evlat nasip etsin
RABBİM HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN AMİN
inşaallah hayırlı haberlerini duymak nasip olur.
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNSALLAH UYGULAMA YI RABBİM TAMAMINA ERDİRİRVE DOĞACAK BEBECİKLERİ RABBİM KENDİ YOLUNDA VE HİZMETİNDE EYLER
İNŞİRAH SURESİ HEDİYEM OLSUN RABBİM KOLAYLAŞLAŞTIRSIN VE TAMAMINA ERDİRNSİN İNSALLAH
AMİN AMİN BİNLERLE AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah hayırlara vesile etsin.
RABBİM HAYIRLI BİR EVLAD NASİP ETSİN...ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH...
RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.