tubik canım güzel duaların için sağol
rabbim kabul etsin amin
BABAMI KAYBETMEKTEN ÇOK KORKUYORUM Zelal
(72 mesaj) (44 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
rabbim şifalar versin beraatgeceniz mübarek olsun ayetel kürsi hediyem
19 yıl önce gönderildi # -
Rabbim Şafi adıyla şifalar versin inşallah.babacığını başından eksik etmesin.bu mübarek gün hürmetine bütün hastalarımıza şifalar versin Allahım inşallah..
mahperi ve nimetekiz kardeşlerim Allah razı olsun sizlerinde kandili mübarek olsun rabbim bu gecede yapılan bütün duaları kabul eder inş.
amin19 yıl önce gönderildi # -
AYNI ACILARI BENDE YAŞADIM BİLİRİM ÇOK ZORDUR ALLAH BABANIZA UZUN UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN ŞİMDİ OKUDUĞUM 40 TEFRİCİYE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH.
canım nasıl oldu baban?bir inşirah gönderdim rabbim İnşaallah babanı sağlığına kavuşturur yoktan varedendir o.
Rabbim şifa ihsan etsin inşallah
ceylan mezza ve nihalnce kardeşlerim dualarınız için sağolun Allah razı olsun
mezza canım babamda bi rahatsızlık daha çıktı beyin damarlarında yağlanma varmış o yüzden başı dönüyor düşüyor en acısı alzheimer (alzaymır hafıza kaybı)başlamış Allahım daha beterinden saklasın bunlara şükürler olsun beterin beteri var ele ayağa düşürmesin rabbim
zaten benim babam yüksek tansiyon kolestrol şeker ve kalp hastası 3 defa kalp krizi 1 defada şeker komasına girdi rabbimin yardımıyla şefkatiyle bugün yaşıyor Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı bütün hasta olanlarada şifa versin19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞEFAHATÇİSİ OLSUN RABBİM EVLATLARINA BAĞIŞLASIN ÇOK ZOR BİR DURUM YAŞAMADIM AMA İÇİM SIZLADI ANLATTIKLARINDANAYETEL KÜRSİ OKUYORUM ALLAH YARDIM ETSİN BU ARADA BEN BU HASTALIK İÇİN BEYİN HAFIZAYA İYİ GELEN SOĞANI BOL TÜKETMESİ GEREKİR OKUMUŞYUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM BETERİNDEN SAKLASIN AMİN.
merlin23 canım sağol dualarınızı eksik etmeyin nolur İNŞ.Rabbim sizlere asla yaşatmaz böyle bir acıyı çünkü gerçekten zor o gözümüzün önünde eriyor bizde içten içe eriyoruz.
bir zamanlar benim babam dağ gibiydi herkese akıl veren herkesi barıştıran ara bulan yardımsever bir insandı herkes ona akıl danışırdı oysa şimdi zavallı babam küçük bir çocuk gibi birinin desteği olmadan yürüyemiyor en önemlisi hafızasını kaybediyor
Allahım yardım etsin
duaların içi çok sağol Rabbim senden razı olsun19 yıl önce gönderildi # -
Rabbim acil şifalar versin inşallah. Rabbim senin ve herkesin dualarını kabul etsin inşallah. Sabirlı ol kardeşim. Rabbim bizi bizden daha iyi bilendir. Allah sevdiği kullarına hastalık verirki bu dünyadaki günahlarına kefaret olsun diye. öbür dünyaya kalmasın diye. Rabbim şafi ismiyle şifa versin amin...
kaya kardeşim çok sağol içimi ferahlattın Allahım dualarımızı kabul etsin
tüm hastalara şifa dertlilere deva versin amin19 yıl önce gönderildi # -
allah babanıza dayanma gücü ve acil şifalar,sana da sabır ve huzur versin.
edvasevil Allah razı olsun
güzel dilekleriniz için amin amin
rabbim sizinde gönlünüzün muradını versin19 yıl önce gönderildi # -
la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.allah içini ferah tutup sana ve hastanıza genişlik versin.
Allah babanıza acil şifalar versin ve onu size ve ailenize bağışlasın ,korktuklarınızdan emin eylesin inşallah..
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ..19 yıl önce gönderildi # -
Dertleri veren Allah,Dertleri alan Allah...Devasını veren de Allah..Sen Allah'a çevir yüzünü,ona güven!Emin ol Allah mutlaka şifa verecektir İnşaallah!!Bu arada bol bol Yasin oku kardeşim,o şifa duasıdır.
ŞİFA SENDEN ALLAHIM... SİZ DIŞARDAN ONU ACI ÇEKER GİBİ GÖRSENİZDE RABBİM ONA KALBİNE ŞİFASINI VERİR. ALLAHIM BETERİNDEN SAKLA VE İYİ HAL VER ŞİFA VER RABBİM HUUZRLU VE MUTLU GÜNLER VER ZELAL KARDESİMİZE
Allah (c.c) buyuruyordu:
“İnna lillahi ve inna ileyhi raciun”
Hepimiz O’ndan geldik, muhakkak yine O’na dönecektik...
Hepimiz için son bir nefes vardı...
Hepimiz içindi takdir-i İlahi’nin tecellisi. Hissetmişti sanki o anı... O büyük vuslatın yaklaştığını..
Ölüm hak, kabullenmek zor!19 yıl önce gönderildi # -
Allah afiyet şifa versin, size ve annenize güç versin. Amin amin amin...
SEVGİLİ KARDEŞİM....ACINI AZ ÇOK ANLAYABİLİYORUM...ALLAH BABANA ACİL ŞİFALAR VEERSİN..SANA VE BÜTÜN YAKINLARINA SABIR VERSİN..SENDE SABIRLI OLUP BABAN İÇİN HEP DUA ET ALLAH SABRININ KARŞILIĞINI VERİCEKTİR GÖRECEKSİN....ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.. BABAN İÇİN DE AYETEL KÜRSİYİ OKUYORUM.. ALLAH KABUL ETSİN.AMİN.....
BÜTÜN BABALAR
HAYIR ÜZERİNE
SAĞLIKLI, HUZURLU, AFİYETTE,SELAMETTE, RAHMETTE
VE
HAYIRLI UZUN ÖMÜR SÜRMEKTE OLSUNLAR İNŞALLAHALLAHIM BÜTÜN BABALARA ;
YETİMLER BABASI MUHAMMED (S.A.V.) ŞEVKATİ,
ALLAH MUHABBETİ NASİP ET YA RABB19 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ YA ŞAFİ RABBİM ACİL ŞİFA VERSİN ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKARR RABBİM TEZ ZAMANDA SİZLERLE BERABER AYAKTA MUTLU BİR ŞEKİLDE NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİN
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.ALLAH HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER NASİB ETSİN.RABBİM BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN.AMİN AMİN AMİN...
arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun
Rabbim dualarınızı ve dualarımızı kabul etsin tüm hastalara şifa versin19 yıl önce gönderildi # -
Rabbim babacığınıza acil şifa versin acısını sızısını dindirsin kardeşim amin amin.
3 ihlas okudum babanıza Rabbim güç versin.Rabbim sizede güç versin üzüntünüzü dindirsin.
ALLAH RAZI OLSUN GÜLŞEN CANIM ÇOK SAĞOL
RABBİM SENİNDE GÖNLÜNDEN GEÇENİ VERSİN
AMİN19 yıl önce gönderildi # -
ZELALCİGİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.BENİM BABAM GÖZÜMÜN ÖNÜNDE CAN VERDİ.O ANI HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAM.RABBİM SENİN BABANA HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH İÇİNDE BULUNDUGUMUZ 3 AYLAR HÜRMETİNE...
NESRİNCE BAŞINIZ SAĞOLSUN
NE KADAR ZOR DEĞİL Mİ HEPİMİZ ER GEÇ BU ACIYI YAŞAYACAĞIZ EVET ZOR OLUCAK AMA YİNEDE KORKUYOR İNSAN AĞIR GELİYOR
RABBİMDEN BABAM İÇİN TEK DİLEĞİM ONA HAYIRLI SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN ELE AYAĞA DÜŞÜRMESİN
RABBİM BÜTÜN HASTA OLANLARA ŞİFA VERSİN AMİN
SENİNDE DUALARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH GÖNLÜNDEN GEÇENİ VERSİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
ŞUNU UNUTMAYALIMKİ HER CANLI ÖLÜMÜ BİRGÜN TADACAK.RAMMİM İMANIMIZLA GÖÇÜRMEYİ NASİP ETSİN TÜM MÜSLÜMANLARA.EN YAKINIMIZDAKİ İNSANIDA KAYBETSEK HAYAT DEVAM EDİYO .KENDİMİZİ BU SONA HAZIRLAMAIYIZ PİSKOLOJİK OLARAK.RABBİM SENİNDE DEDİGİN GİBİ ELE AYAGA DÜŞÜRMEDEN HAYIRLI ÖMÜR VERSİN.
RABBİM TÜM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR VERSİN19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.