CANIM RABBİM BABANIN VE SİZİN YARDIMCISI OLSUN
101 YA ŞAFİ
101 YA ALLAH
101 BESMELE RABBİM BABANIZIN ŞİFASINI HAYIRLISIYLA VERSİN
BABAMI KAYBETMEKTEN ÇOK KORKUYORUM Zelal
(72 mesaj) (44 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah babanıza ve tüm hastalara acil şiflar versin zelal kardeşim 1 fatiha 3 yunus duası babanız için şifa olsun inşallah 1 fatihada size Allahım sizide sıkıntılarınızdan kurtarıp feraha çıkarsın korkularınızdan emin kılsın sizi çok iyi anlıyorum sıkıntı yaşadıkça hep öyle olacakmış gibi düşünüyorsunuz ama her şeyi yüce Yaradana emanet edin inanın çok ferhalıyacaksınız Rabbim bizim için en güzelini vercektir dualarınızdan da hiç vazgeçmeyin yüreğinizi serin tutmaya çalışın Allaha emanet olun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
18 yıl önce gönderildi # -
100 ya şafi şifalar olsun babanıza amin.
allah yardımcın olsun.
suskunkiz ece mavis umutsuz07 ve ismini atladığım diğer bütün arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun ettiğiniz dualar içinde çok sağolun RAbbim sizinde gönlünüzden geçeni versin
amin18 yıl önce gönderildi # -
Babana dua etmeye devam ediyoruz,bir arkadaş yazmıştı bu selevatı şifa bulmak için ,sende babana oku ;
ALLAHÜMME SALLİ ELA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN,TİBBİL GULUBİ VE DEVAİHE VE EFİYETİL EBDANİ VE ŞİFAİHE VE NURİL EBSARİ VE DİYAİHE VE ELA ALİHİ VESEHBİHİ VESELLİM.AMİN
Bizleri durumdan haberdar et olur mu?
Rabbim babana tez zamanda şifalar versin inşallah. 13 Ayetel kürsi okumak istiyorum baban şifa bulsun diye. İnşallah kabul görür kardeşim.
Sevgili kardeşim baban nasıl oldu şimdi gördüm yazıyı ...Ben de babamı çok severdim ve doğumgünümde vefat etti.Umarım senin babacığın yaşıyordur.Tüm dualarım seninle ve diğer dua dostlarıyla olsun.Ayetel kürsi ve fatiha benden.Amin
kardeşlerim canlarım hepinize selam olsun
ben çok sık giremiyorum siteye
msjlarınızı okudum mevlam hepinizden razı olsun
Allahıma şükürler olsun ki babam iyi sizlerinde duasıyla ayakta durabiliyor
bu yetiyor bana
bundan yaklaşık 1 ay önce gidiyordu babam yani ben öyle olacak sanıyordum
ama mucize gibi iyileşti artık şekeri tansiyonu kolesterolü herşey normale döndü inş. hep böyle devam eder.
rabbim bütün hastalara şifalar versin kimseye dermansız dert vermesin
bütün dua dostlarımında gönlünden geçen muradını versin aminnn18 yıl önce gönderildi # -
canım kardesım ben o acıyı yasadım Rabbım kımseye yasatmasın Rabbım babanın annenın acısını gostermesın ınsallah bu ramazan ayının guzellıgınde saglıgına kavusur selam ve duayla kardesım
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ .
Ya şafi,ya şafi,ya şafi.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.