Gecenizi şimdiden tebrik ediyorum dostlarım,,,
Rabbim cümlemiz,,ailelerimiz,,komşularımız,,dostlarımız,,akrabalarımız,, sevenlerimiz,, sevdiklerimiz,, küs olduklarımız,, kırıldıklarımız hakkında ve tüm Ümmet-i Muhammed hakkında bol rızık,, şifa,, afiyet,, selamet,, isteyenlere hac ve umre,, nur,, hidayet,, basiret,, kalp huzuru,, uyanıklık,, gayret ve azim,, hayırlı işlerimiz ve isteklerimizde başarı nasib etsin,,
umduğumuz ve ummadığımız yerlerden yardımlarını ulaştırsın cümlemize,, bildiğimiz ve bilmediğimiz bütün afetlerden korusun,, günahlarımızı ve hatalarımızı affetsin,, anne ve babalarımızın hayır dualarını alabilmeyi nasib etsin,, gönlümüzden geçen bütün hayırlı dileklerimiz için güç kuvvet ve umut versin
GECENİZ MÜBAREK OLSUN
---------------------
Kardeşim böyle bir dua'ya hemencecik amin amin amin diyesim geldi ve istedim ki duanın tam altına amin diye yazayım.Beratınız mübarek ve en güzel yazılan beratlardan olsun.(Ali Said Er)
****B*E*R*A*T*G*E*C*E*S*İ*M*E*S*A*J*L*A*R*I***
(33 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KENDİNİ ÇARESİZ UMUTSUZ YALNIZ YARDIMSIZ ŞİFASIZ ÇÖZÜMSÜZ HİSSEDEN BÜTÜN DOSTLARIMIZ İÇİN BU GECE YEPYENİ UMUTLAR GETİRSİN İNŞAALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
TÜM İSLAM ALEMİNİN VE DUA DOSTLARIMIN KANDİLİNİ KUTLAR BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPER KÜÇÜKLERİME SAYGILAR SUNAR HAYIRLI NİCE KANDİLLER DİLERİM ALLAH EMANET OLUN SİZİ SEVİYORUM SEVGİLİ DUA AİLEM...
AMİN AMİN AMİN...
RABBİM BERAT GECESİYLE BERABER BERATIMIZI ALANLARDAN EYLESİN İNŞAALLAH....
TÜM DUA DOSTLARIMIN GECESİNİ TEBRİK EDİYOR VE BİZLER İÇİN RAHMET VE MERHAMET VESİLESİ OLMASI DİLEGİ VE DUASIYLA....18 yıl önce gönderildi # -
AMIN AMIN AMIN.
ALLAHIM BU GECEYI TUM INANANLARA TAM ANLAMIYLA DEGERLENDIRMEYI NASIP ET.18 yıl önce gönderildi # -
SİZLERDEN BENİM İÇİN DUA ETMENİZİ RİCA EDİYORUM, İNANIN ÇOK DARDAYIM, ÇARESİZİM VE ÇIKMAZDAYIM.. İSYANDAN KAÇMAYA ÇALIŞIYORUM, NEFSİMDEN.. NASIL KURTULACAĞIMI DA BİLMİYORUM.. BELKİ BENİM OLMUYOR AMA SİZLERİN İNŞAALLAH OLUR..
YARIN GECE BENİM İÇİN DE RABBİMİN BENİ BU SIKINTILARDAN KURTARMASI İÇİNDE DUA EDER MİSİNİZ..
HEPİNİZE HAYIRLI KANDİLLER...
DUA DOSTLARIMIN ***BERAT***GECESİ MÜBAREK OLSUN.
*******18 yıl önce gönderildi # -
Tabiki dua ederim ben,zaten bu siteye girdiğimden beri aklıma gelen herkes için tektek dua ediyorum.Allah hepimizi günahlarımızdan,sıkıntılarımızdan kurtarır İnşaALLAH.
Mubarek Berat Kandili'nde Allah hepimizin dualarını kabul eder İnşaallah.SIKINTILARA KARŞI OKUNACAK DUA
Esirgeyen ve bağışlayan. Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım. Bütün mahlûkatın kalplerini bana doğru çevir. Ey Cebrail, bütün ruhani , ulvi ve sufli tabakasının Rahman ve Rahim olan Allah'ın hakkı için onlara ,işittir ve itaat ettir. Rauf ve Atuf hakkı hürmetine, Melik hakkı hürmetine, arşı ala hakkı hürmetine duamızı kabul et ve bütün yaratılmışların kalplerini bana çevir.
HAK değişmeyen idealiniz, İSLAM şaşmayan yolunuz, İMAN sönmeyen nurunuz, KUR'AN
rehberiniz, CENNET son durağınız, muhabbetimiz daimi olsun KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...
allahım hepimizin dualarını bu gece hürmetine kabul et..
Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun?
Bu gece beraat gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. İyi kandiller.
hepiniz dualrımdasınız.bende dualarınızda olmak istiyorum18 yıl önce gönderildi # -
****BU MÜBAREK GECE İNŞALLAH, CÜMLE MAHLÛKAT İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN*****
*****AMİN!****18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM DARA DÜŞÜNCE SABIR, SABRI BULUNCA ŞÜKÜR, ŞÜKRE ERİNCE RAHMET, RAHMETE DALINCA SEVGİSİNİ İHSAN EYLEYİP BU GECEDE GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ AVUÇLARINIZA VERSİN...
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...18 yıl önce gönderildi # -
allahım beratımızı mübarek eyle,gecemizi kutlu eyle,dostlarımızı mutlu eyle amin.
bütün islam aleminin ve "DOSTLARIMIZIN" beratı mübarek olsun.
kandiliniz mübarek olsun....
@>-->---
bu mubarek gunlerin gecelerin hatrna bu guzel yureklı insanların dualarini kabul eyle rabbim..
yoktan var eden,varlığından haberdar eden,yaratıp imtihan eden ALLAH'IN tüm müminleri bağışlaması dileğiyle kandiliniz mübarek olsun
rabbim bu gece4nin hatırına hepimizin ne muradı varsa verir inşallah18 yıl önce gönderildi # -
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..
amin amin amin allahım tüm dualarımızı kabul buyursun bu gece herkesin kandili mübarek olsun......
hepinizin kandili mubarek olsun güzel ailem.rabbim bu gecenin hürmetine dualarınızı kabul buyursun.hayırlara vesile olsun inşallah amin amin amin..
amin,Allah razı olsun,Rabbim tüm islam aleminin mübarek kandilini hayırlara vesile kılsın,dualarımızı kabul etsin amin..
herkesin kandili mübarek olsun Allah bu geceyi en iyi şekilde değerlendirmeyi nasi etsin.
BİN DAMLA SERPİLSİN YÜREĞİNİZE, BİN TATLI MUTLULUK DOLSUN GENLERİNİZE, BİN BİR HAYALİNİZ GERÇEKLERİ BULSUN HER TÜRLÜ DUALARINIZ KABUL BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN KARDEŞLERİM ALLAHA EMANET OLUN.
gerçek sevgi ateşten bir denizi mumdan bir kayıkla geçmektir.gerçek aşık ateşte yanmayı göze alandır..beraat kendlniz mubarek ve hayırlara vesile olsun..allah ve peygamber aşıklarına selam ve dua ile..
TÜM İSLAM ALEMİNİN BERAAT KANDİLİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM ....
RABBİM BU GÜZEL GÜNÜN HÜRMETİNE BİZLERİN DUALARINI KABUL ETSİN.
HAKKI SEVENLERDEN,
HİDAYETE ERENLERDEN,
YÜCE RESULÜ GÖRENLERDEN,
CENNETE GİRENLERDEN OLMAMIZ DİLEĞİYLE...
TÜM İSLAM ALEMENİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...18 yıl önce gönderildi # -
***ALLAHIM BU GECE HERGECEDEN DAHA ÇOK SANA VE MERHAMETİNE İHTİYACIM,İHTİYACIMIZ VAR.BU GECE BİZİ GÜNAHKAR KULLARININ LİSTESİNDEN ÇIKARIP,İYİ KULLARINLA BİRLİK ET.ALLAHIM BU GECE BİZİ BORCLULAR,HASTALAR ACI CEKENLER LİSTESİNDEN ÇIKARIP,FERAHLIK İÇİNDEKİ KULLARINLA BİRLİK ET.***
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIM AFFEDİCİSİN,AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİDE AFFET.SANA SIĞINDIK,SENİ SEVİYORUZ RABBİM.
BORCLU OLANLARA ÖDEME KOLAYLIĞI,HASTA OLANLARA ŞİFA ,DERTLİ OLANLARA DEVA VER.RABBİM BİZ BURADA BİR AİLE GİBİ OLDUK ONUN İÇİNDİRKİ SANA YALVARIYORUM."AİLEMİ KÖTÜLÜKLERDEN KORU"AMİN.AMİN.AMİN.
ALLAH TEKRARINA ERDİRSİN.HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLEĞİ İLE HAYIRLI KANDİNLER.18 yıl önce gönderildi # -
tüm din karedeşlerimin kadili mübarek olsun.allah hepimizin dualarını kabul makbul eylesin.amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.