selamün aleyküm dua dostlarım.uzun zamandır giremiyordum siteye.o kadar çok özledimki herkesi.umarım herşey yolunda gidiyordur.bazı dualarınızı okudum.hepsine burdan binlerce kez amin.canım dua dostlarım.zor bi dönemden geçiyorum yine.lütfen beni unutmayın.dualarınızda olayım hep.sizler benim herzaman dualarımdasınız.önemli olan buraya yazmak değil,yürekten dilemek.bence.uzun zamandır yoktum ama hep sizleri düşündüm.allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.bundan sonra inşallah sık sık gelicem buraya.hepinizi çok seviyorum.allaha emanet olun yürekleri sevgi dolu olan insanlar........
çok özledim dualarınızı çokkkkkkk
(6 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BALARISI BİR KERE EN GÜZEL ÇİÇEĞİN TADINI ALDIMI HEP ONU ARAR.BU ÇİÇEKTE YÜKSEKLERDE OLDUMU HİÇ ÜŞENMEZ DOĞRU ZİRVEYE UÇAR.
BU VIZILTILAR O YÜZDEN GALİBA!
AYAKBASTI HEDİYESİ SANA.BALARISI,GERÇİ KENDİN YASEMİN ÇİÇEĞİSİN AMA OLSUN.100.LA HAVLE HEDİYE EDİYORUM LÜTFEN KABUL ET...18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin kardeş dualardasın inşaallah...
18 yıl önce gönderildi # -
YÜREĞİMİZE YAZDIK BURAYA YAZDIK GÖKLERE YOLLADIK ALLAH KABUL ETSİN
Yasemin hoşgeldin,gelişin daim olsun,dualrın bizimle dualarımız sizinle olsun...
Yasemincimmm hoşgeldinnnnn, şükür kavuşturana, nasılsun iyi misin, herşey yolundadır inşallah??
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.