YENİ AŞKIMIN ADI HATİCE.!!!
Temmuz sıcağında yolladı rabbim onu bana,yüreğim kıpır kıpır etti görünce,sarışın ve çok güzeldi üstelik bir o kadar akıllı ve sorumlu.
Tanıştık,öpüştük,koklaştık,çokda sevdik birbirimizi.
Çok anlamlıydı yüzü,bir bilseydim neden olduğunu sorarmıydım hiç.
Cıvıl cıvıl girdi ofisime,kırk yıllık sevgilimdi benim sanki,bilseydim ona öyle sarılırmıydım hiç.
Bütün kibarlığım ve centilmenliğimle ağırladım onu.
Yüreğim aktı ona,onunki de bana,bilsem gözlerine o kadar derin bakarmıydım hiç.
Şimdi komşu oldu bana,günde iki üç sefer ofisimin önünden geçiyor,ve her devasında bana uğruyor,hatırımı soruyor,öpücük veriyor ve gidiyor.
Bense arkasından ağlıyorum...
Neden mi ağlıyorum,içim yanıyor aşkım için,sevdim onu ben ama bu sevgi kara sevda oldu şimdi...
Anlatamadım kimseye,benim gibi anlamazlar diye,
Anlatamadım kimseye benim gibi ağlamazlar diye,
Sordum geceleri uyuyamıyormuş.
Kadir amcam kafamı ne tarafa koyarsam orası acıyor diyor,o söylediğinde benim her yerim acıyor ama nasıl derim ona,nasıl güvenini yıkarım.
Aşkımın beyninde hemde tam ortasında
1,5.mm bir ur var.Ağustos ayında yapılan tetkiklerinde 3,5 mm olduğu saptandı.
İşte o yüzden acıları,işte o yüzden onu daha çok seviyorum,işte o yüzden bunu sizle paylaşırken daha fazla ağlıyorum...
Aşkımın ameliyatı çok tehlikeli ama ailesi elinden geleni yapıyor.
Benmi,ben ağlıyorum...
Ve aşkımın sağlığına kavuşması için ona şifa olması için,onun küçücük yüreği casaretle dolsun diye,sizden birer fatiha istiyorum.
AŞKIMA BİR FATİHA LÜTFEDERMİSİNİZ.ŞİFA OLSUN DİYE...
""ASLINDA KONUNUN BU TARAFINA DEĞİNMEK HİÇ İÇİMDEN GELMEMİŞTİ,AMA BİLMENİZDE FAYDA VAR SANIRIM.BENİ BUNLARI ANLATMAYA TEŞFİK EDEN AŞKIMIN ÇARESİZ HİSSETMESİ KENDİNİ.AŞKIM İKİ KARDEŞ,ÖZ ANNELERİ YEDİ SENEDİR ONLARI GÖRMÜYOR.ONLARA ANNELİK YAPAN GENÇ BİR ÜVEY ANNELERİ VAR.DAHA BİRAZ ÖNCE BENİM OFİSİMDEYDİLER.NASIL O ÜVEY ANNENİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIYOR,NASIL BİR MUHABBETLERİ VAR ARALARINDA ANLATMAKTA ZORLANIYORUM.NASIL ÜRKEK,NASIL İÇİNİ GÖZLERİYLE İFADE EDİYOR.YALNIZ KALMAMAK ADINA NASIL YALVARIYOR CİCİ ANNESİNE....
ÇALIŞMASAN DİYOR,İŞE GİTMESEN DİYOR,HEP BERABER KALSAK DİYOR.SÖYLERKEN BİR GÖRSENİZ GÖZLERİNİ.DAHA ANLATAMADIKLARIM VAR,ONLARDA MAHREME GİRİYOR.
O UFACIK YÜREĞİ ÖLÜMÜN KORKUSUNU VE YALNIZLIĞIN ACISINI NASIL HİÇ SAKLAMAMACASINA DIŞARI VURUYOR,NASIL BİR GÖRSENİZ...
BEN HEP ONUN YANINDA DAHA FAZLA KÜÇÜLÜYORUM.""
"ÜSTELİK BU GÜN ONUN DOĞUM GÜNÜ.01.09.2007."