ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA NURTEN İLE BEN ARTIK NİŞANLIYIZ. ( TARİH: 01.09.2007 ) ALLAHIM İNŞALLAH DEVAMINI GETİRİR VE EVLİLİĞİMİZİ BİZE GÖSTERİR. DARISI TÜM BEKAR KARDEŞLERİME , SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM SEVİCİMİ ALLAHA EMANET OLUN...
NİŞANLANDIK BİZ ( MCANURTEN )
(56 mesaj) (40 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hayırlı olsun kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun sende kardeşim
HAYIRLI UĞURLU OLSUN,RABBİM DAİMİNE ERDİRSİN,AŞKINIZ ŞİİRDEKİ GİBİ OLSUN İNŞAALLAH
ask duasiRabbim
Bir insan koy kalbime
Ama o insan senin de
sevdigin olsunVe bana öyle bir insan sevdir ki
O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun.
Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce
Onunla bulusmus olan sen olasinOnunla el ele tutustugumuzda
Ikimizin uzerinde Senin elin olsunBana öyle gözler göster ki
Ben o gözlerden sana bakayimBana öyle bir sevgili ver ki
O gözler cennete acilan iki pencere olsunOnunla oyle bir yolda yürüyelim ki
Kilavuzumuz sen olasin ey RabbimOyle bir sevgili verki bana
Ona sarildigimda kainat bize baksin
Birbirine sarilsinSevgimiz kurtla kuzulari baristirsin
Bize bakip seytan Adem'e secde etsin
Günah sevap ugruna kendini feda etsin
Olüler birer birer uyansin sevgimizleBize öyle bir sevgili ver ki Rabbim!
Sevgimizde Muhammed sevilsinOyle sevelimki birbirimizi
Hz. Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki"Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayiz.
Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde..
Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN MAHZUN ABİ SENDEN TEŞEKKÜR EDERİM SANA ALLAHIMIN TÜM GÜZELLİKLERİ ÜZERİNDE OLSUN...
Allah hayırlı eylesin;
iman ne ile ayakta durursa, kuracağınız yuvada onlarla ayakta kalsın.
1 fatiha hediyemdir.18 yıl önce gönderildi # -
Allah hayırlı etsin kardeşim,ne güzel şükredebilmek..
:) şükürler olsun.. rabbim çektiğimiz acıların mükafatını verdi bize.o kadar mücadele ettikki..
Rabbim kuracağımız yuvamıza huzur,bereket,saygı,sevgi ve saadet versin. bizi iki cihanda ayırmasın. amin..18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun hepinizden cümlemize böyle sevgi saygı mutluluk versin... evet aşkımm acıları unutmak adına çok güzel günümüz oldu 01,09,2007'de
allah hayırlar getirsin birlikteliğinize ve ömrünüze.
ALLAH RAZI OLSUN KADİRBABA TEŞEKKÜR EDERİM... HEPİNİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK
Mevlam hayırlı eyleyip tamamına erdirsin... Çekilen zahmet kadar büyük olurmuş o zahmetin karşılığında verilecek olan mükafat sizinkide inşaALLAH çok büyük olur...
çok sevindim rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallahhhhhhh rabbbim birdaha sizi hiç ayırmasın aminnnnn
Rabbim devamını nasip eyleyip, yuvanızı daim eylesin.
hayırlı olsun rabbim daim etsin
NE KADAR GÜZEL BİR HABER.
RABBİM ŞUAN YAŞADIGIN HEYECANI KALBİNDEN HİÇ EKSİK ETMESİN.
HER GÜN DAHA FAZLA ARTSIN SEVGINIZ VE MUTLULUĞUNUZ.
BİR ÖMÜR MUTLU OL.18 yıl önce gönderildi # -
çok sevindim.hayırlı olsun.
rabbim tamamına erdirsin
ve cümlemize sevdiğiyle hayırlı bir şekilde evlenmeyi nasip etsin.amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DOSTLARIM..DUALARINIZDA OLMAK NE GÜZEL.
MAHZUN ABİM NİKAH ŞAHİDİM OLACAK İNŞALLAH..:)18 yıl önce gönderildi # -
çok sevindim
hayırlı ömürlü olsun bu sevinç
Rabbim size öyle bir yuva nasip etsin cennet köşelerinden bir köşe olsun melekler size arşdan dualar etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun. hayırlı olsun kardeşim. allah devamını nasip etsin. sevginizi hiç bozmasın inşallah. sizde Allah a emanet olun
Allah sizleri iki cihanda muzaffer eylesin. hem bu dünyada hem ahirette. Rabbim mutluluğunuzun devamını getirsin inş. Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin hayırlara vesile etsin inş. Darısı artık biz bekarların başına. sizlere ömür boyu mutluluklar dililyorum... slm ve dua ile...
SEVGİLİ DUA DOSTLARI;BÖYLE GÜZEL HABERLERİ DUYMAK MUTLU EDİYOR BENİ.ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN,ARANIZDAKİ SEVGİ VE SAYGIYI EKSİLTMESİN ARTIRSIN.NİŞAN HEDİYEM 1 AYETELKÜRSİ KABUL EDERMİSİNİZ.
:)) ÇOK GÜZEL Bİ HABER GÜNE BU GÜZEL MÜJDEYLE BAŞLMAK NE GÜZEL:)) RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İLİŞKİNİZ HEP BU HEYECANLA DEVAM ETSİN MUTLULK KAPILARI SİZE SONUNA KADAR AÇILSIN İNŞALLAH SAYISIZ YA ALLAH VE BESMELE GÖNDERİYORUM RABBİM SİZİ MESUT ETSİN
SAOLUN DOSTLARIM.ABİLERİM ABLALARIM.HEDİYELERİNİZ SEVGİMİZİN TACI OLUR İNŞALLAH.
İNŞALLAH SİZLERE Bİ KIZIMIZ OLDU,GÜLDANEMİZ OLDU MÜJDESİNİ VERMEYİ NASİP EDER RABBİMİZ BİZE.18 yıl önce gönderildi # -
ALAHIM NASIL MUTLUYUM ŞUAN YAZILARINIZI OKUDUKÇA NİŞAN ANINDAKİ GİBİ HEYCANLANDIM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH BU HEYECANI TÜM BEKAR ARKADAŞLARDA YAŞAR.....
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN .
ALLAH HAYIRLISIYLA TAMAMINA ERDİRSİN İNSALLAH ÇOK MUTLU BİR BİRLİKTELİĞİNİZ OLUR. MUTLULUĞUNUZA BİR NEBZE VESİLE OLSUN DİYE 1 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM.
ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZI ALMAK NE KADAR GÜZEL RABBİM HEPİNİZE BÖYLE SEVİNÇ VERSİN HUZUR VERSİN SEVGİ VERSİN AŞK VERSİN AMİN ALLAHIM....
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...RABBİM KURACAĞINIZ YUVANIZI DAİM ETSİN İNŞALLAH...
Allah tamamına erdirsin. Rabbimizin rızasıda hayırlı bir evlilik yapmayı nasip etsin. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.