DUA DOSTLARIM BU GECE 7 GÜN 786 BESMELE ÇEKMEYE BAŞLICAM ASKERİMLE ARAMIZ BU ARALAR ÇOK KÖTÜ VE DÜZELİCEĞİMİZE DAHADA KÖTÜYE GİDİYORUZ OYSAKİ ARALIK AYINDA NİŞANLANICAKTIK DAHA GEÇEN HAFTA NİŞAN HAYALLERİ KURUYODUK ŞİMDİ Bİ İNAT YÜZÜNDEN KONUŞMUYORUZ BİLE BİZE NE OLDU ANLAMADIM
ALLAHIM BU GÜZEL GÜNLERİN HATRINA BİZE MÜJDELER GETİREN 11 AYIN SULTANI HATRINA ÇEKTİĞİM VE ÇEKECEĞİM BESMELELERİ KABUL ET RABBİM METİNLE ARAMIZ DÜZELSİN NİŞANIMIZ HAYIRLISIYLA OLSUN
NE OLUR DOSTLAR AMİN DERMİSİNİZ DUAMA
AMİN DERMİSİNİZ DOSTLARIM(SUSKUNKİZ)
(37 mesaj) (21 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
slm güzel kardeşim noldu hayırdır böyle. ya merak etme burcu herşey Allahın izniyle düzelir. sen içini rahat tut. olur böyle küçük tatsızlıklar. ama içini rahat tut. inş. herşey düzelecek kardeşim sana ayetel kürsi okuyorum
19 yıl önce gönderildi # -
kardeşim düzelir düzelir merak etme. böle şeyler olur. aile sorunu olmadıkan sonra, iki kişi de birbirini sevmişse er yada geç, birazcık rötarlıda olsa kavuşursunuz. Amin kardeşim, inşallah allah gönlünün muradını verir
ASKER YOLU BEKLEMEK ZOR. AMA SEN HERSEYE RAĞMEN SABREDİP BEKLERSEN O SANA SIRTINI DÖNSE BİLE KAZANAN SEN OLURSUN HİÇ MERAK ETME. HER KIZIN HARCI DEĞİL ÖYLE BEKLEMEK EN ÖNEMLİSİ BU. TARTISMALAR OLUR MUTLAKA . OLMASIDA KÖTÜ BİRŞEY DEĞİL İLLAKİ OLACAK SEVİYORSANIZ BİRBİRİNİZİ.
1 FATİHA HEDİYEM SİZE
AYRICA 100 BESMELE KATKIM OLSUN KARDESİM
Amin kardeşim.
19 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİM HER DAİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
GÜZEL KARDEŞİM MESELE NE BİLMİYORUM AMA ASKERE BİRAZ DAHA HOŞGÖRÜLÜ OLSAN DERİM,ONLARIN PSİKOLOJİLERİNİ BİLMEK ÇOK ZOR.
CANİ GÖNÜLDEN AMİN.100 VEDUT 100 LA HAVLE DE BEN OKUYACAĞIM SANA,ALLAH YARDIMCIN OLSUN.19 yıl önce gönderildi # -
rabbim yardım eder üzülme,olur böyle şeyler bunlar nazdır..güzel günlerdir meraketme.
MERAL ABLAM MELEĞİM BENİM YA HAKLISIN ASKERE KARŞI HOŞGÖRÜLÜ OLMAM GEREKLİ BENDEDE İNAT VAR GALİBA ŞİMDİ BİRLİĞİNİ ARADIM İCTİMADA DEDİLER 1 SAAT SONRA TEKRAR ARARSAM GÖRÜŞEBİLİRMİŞİZ ARICAM İNŞALLAH DÜZELİR İLİŞKİMİZ SALİHACIM ALLAH SENDEDDE RAZI OLSUN CANIM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN SİZİ ÇOKK SEVİYORUM
SUSKUNKIZ. ADRESİNİ BİLSEM SANA NİŞAN KURDELAMDAN GÖNDERİRDİM :)
RABBİM HAKKINIZA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH.DUALARIN İÇİN VE ÇEKTİĞİN BESMELELER İÇİN YÜZLERCE KEZ AMİN AMİN AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
NURTENCİM HEMEN ADRESİ VEREYİM TUBİKTE GÖNDERCEKİ AMA :)) HALAA BEKLEMEDEYİM GALİBA ALLAH SİZİ MESUT ETSİN CANIM DARISI BENLE METİNİN BAŞINA İNŞALLAH :))
Yarabbim kardeşimizin hakkında hayırlı neyse onu nasip et hayırlı olanıda kalbine kabul ettir. AMİN AMİN AMİN
Amin amin amin kardesim Allah razi olsun
1 Ayetül Kürsi hediyem19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
Allah yar ve yardımcınız olsun.
1 fatiha bizden size olsun.
Allah kabul etsin.
amin amin amin ...19 yıl önce gönderildi # -
amin amin hakkında hayırlısı olsun ablamm
dikkat et kendineee19 yıl önce gönderildi # -
burcu canım
kendını boşuna uzme duzelecek her şey.
Rabbım sana yardım etsın.Iyılık Melegım benım.19 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun kardeşim
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN CANIM RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞAALLH....
BENDE SİZİN İÇİN 100 BESMELE ÇEKECEĞİM İNŞAALLAH....
Canım kardeşim bende senin için dua ediceğim Allah senin ve askerinizin yanında olsun
Rabbim dualarını kabul buyursun.19 yıl önce gönderildi # -
rabbim yar ve yardımcın olsun.tüm dualarınıda kabul etsin.amin.
:(( dostlarım biz ayrıldık hayırlısı böyleymiş demekten ve dua etmekten başka hiçbişi elimden gelmio çok üzgünüm bana destek olun lütfen
BURCU CANIM
DÜZELECEK HERŞEY BUNLAR KÜÇÜK KÜÇÜK SINAV BİZLER İÇİN
ÖYLE DÜŞÜN RABBİM SENİN İÇİN HEP HAYIRLISINI VERSİN KARDEŞİM.19 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim
Herşey gönlünce olsun inşallah19 yıl önce gönderildi # -
elifcim fatma ablam ALLAH sizden razı olsun ama gerçekten çok üzgünüm inanın ne yapıcağımı bilmiyorum elim kolum bağlı sanki işe konsantre olamıyorum dua okuyamıyorum ağlamaktan başka bişi yapamıyom :(((
BURCU NE OLURSUN BÖYLE SÖYLEME
SEN ÇOK GÜÇLÜSÜN.SANA HEP DUA EDİYORUM CANIM BENİM.
NE OLURSUN KENDİNİ TOPLA.
SENLE KONUŞAMIYORUZ DA ÇOK ÖZLEDİM SENİ
ÇOK ÜZGÜN OLDUGUNUDA BİLİYORUM...19 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin kardeş sıkıntılar elbetce geçecek allah kuluna kaldırabileceği yükü verirmiş.tez zamanda yükün hafifler inşallah...
canım dostlarım ALLAH hepinizden razı olsun elifcimm canım seninle konuşmayı detleşmeyi çok özledim :(( dün gece hayata küstüm elimi ayağımı çekicektim herşeyden ölede yaptım ama sizi bırakamadım bırakamamda iyiki varsınız
AMİN KARDEŞİM...RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN SIKINTILARIN TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKAR İNŞALLAH
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.