DEĞERLİ DOSTLARIM,RUKİYE BEBEĞİMİZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU.ALLAHIN RAHMETİ VE NURU ÜZERİNE OLSUN,YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN.
(ANNESİ SELMA HANIM DÜN GECE SAAT 24.30,MESAJLA BİLDİRDİ.)
DEĞERLİ DOSTLARIM,RUKİYE BEBEĞİMİZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU.ALLAHIN RAHMETİ VE NURU ÜZERİNE OLSUN,YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN.
(ANNESİ SELMA HANIM DÜN GECE SAAT 24.30,MESAJLA BİLDİRDİ.)
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN,ANNE BABASINA SABIR VERSİN RABBİM
şok oldum yaa:((minik bedeni yenik düştü acıya:((...allahım sen ailesine sabır ver güç ver o minik melek zaten ..1 fatiha okuyorum..rahmet eyle allahım
Rabbim... anne babasına sabır ver Rabbim. 11 fatiha okuyorum
Allah Annesine Babasına sabır versin.
Rabbim onu cennetinde bizlere şefaatçi kılsın,ailesine sabır versin,1 fatiha okuyorum
allah ailesine sabır versin.
ALLAH rahmet etsin... Küçük bi meleği andırıyordu, şimdi gerçekten Melek oldu...
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN
RABBİMM O BİR MELEK OLARAK GELDİ HUZURUNA ANNESİNE BABASINI BOL BOL SABIR İHSAN EYLE AHİRETTE ONLARIN CENNETE GİRMESİNE VESİLE CEHENNEME ATILMASINDA BİR KALKAN EYLE
RABBİİİM SEN YAR VE YARDIMCILARI OL
AMİN AMİN BİNLERLE AMİN
3 ihlas 1 fatiha rukiyecik için inşallah
allah ailesine sabır versin allah yardımcıları olsun
ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN RABBİM YARDIMCILARI OLSUN
ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN RABBİM YARDIMCILARI OLSUN
:( RABBİM AİLESİNE SABIRLAR VERSİN..
EWLAT ACISI NE ZOR Bİ ACI :(
BİR FATİHA OKUYORUM :(
Allah ailesine sabırlar versin.
çok üzüldüm birden okuyunca.
1 fatiha melek rukiyecik için okudum rabbim anneciğinin ve babasını yüreğindeki acıyı hafifleticek vesileler yaratsın.
OKUDUĞUMDAN BERİ PARMAKLARIM KLAVYENİN ÜZERİNDE NE YAZACAĞIMI DUYGULARIMI NASIL ANLATACAĞIMI BİLEMEDİM,İŞTE GALİBA YİNE SÖZÜN BİTTİĞİ YER.
RAHAT UYU BEBECİK,3 İHLAS 1 FATİHA
Rabbim ailesini görsün ve gözetsin, kalblerine ferahlık versin.1 fatiha can'ımızın ruhuna hediyemiz olsun.
100.fatiha rukiyeye ve ailesine...Allahın nuru hepsinin üzerine olsun .amin.
Allah ailesine sabırlar versin
7 Fatiha okudum Allah kabul etsin inşallah
.
YA BEBECİK ... BİR FATİHA 3 İHLAS RUHUNA HEDİYE EDİYORUM . AH BEBECİK AH MELEKCİK . ALLAH AİLENE SABIR VERSİN BEBECİK.
rabbim ailesine sabırlar versin bebeciği onlrara şefaatçi etsin inşaallah amin
ALLAH AİLESİNE SABIRLAR VERSİN...
Allah razı olsun Kadir Baba.
Bende bugün arayacaktım. Doktorlar Perşembeye çıkmaz demişlerdi:(
Rabbim ailesine sabırlar versin.
RABBİM AİLESİNE SABIRLAR KALPLERİNE FERAHLIK VERSİN...
100 FATİHA HEDİYEMDİR KÜÇÜK MELEK VE AİLESİNE.
:( ya şok oldum sayfayı bi açtım yazıyı gördüm :( ALLAHIM AİLESİNE SABIR VER ONU GÜNAHSIZ TERTEMİZ OLARAK YANINA ALDIN RABBİM
DDOST KARDESİMİZİN DEDİĞİ GİBİ AHİRETTE CENNETE GİRMESİNE VESİLE CEHENNEME ATILMASINA KALKAN OLSUN RABBİM O NUR YÜZLÜ MELEK.
3 İHLAS BİR FATİHA OKUYORUM
33 İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN
RABBİM BİZ SANA AİDİZ VE SANA DÖNÜCÜYÜZ
ALLAHIM ÇOK ACI BİR HABER.
GÜNAHSIZ MELEGİM HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTUN.
RABBİM ANNENE VE AİLENE SABIR VERİSN.
3 İHLAS VE BİR FATİHA OKUYORUM.ALLAH KABUL ETSİN.
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN
Çok üzüldüm ya...Duygularımı ifade edemiyorum...Allahım sen ailesine ve geride kalanlara sabırlar ver...Rukiye bebecik mekanın cennet olsun...
İNNALİLLAH VE İNNAİLEYHİ RACİRUN AİLESİNE VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM
DİLERİM O MAHSUM MELEĞİN MEKANI BİZEDE SİZE DE NASİP OLSUN İNŞALLAH
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN Rabbim ailesine sabır versın cok zor bir şey ya
***bizlerin hayır bildiğimiz seyde şer şer bildiğimiz de hayır vardır rahman ve rahim olan rabbım herseyin en iyisi bilendir***
allahın rahmeti peygambermizin şefaati üzerinde olacak inşallah.cennetteki bebekler arasında olacak nşallah.
ailesine allahtan sabırlar diliyorum.bizlerde sonuçta yaradana döneceğiz ilahi kanun bu.
allahım bizim canımızı onun adını ve rasulünün adını ve kelimei-i şahadettle söylerken alsın inşallah
selam ve dua ile
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.