O KADAR YALNIZ VE ÇARESİZİMKİ NE OLUR BANA DA DUA EDİN OLURMU? HAYATTA NEYE ELİMİ ATTIYSAM
HEP KURUDU HİÇ MUTLU OLAMADIM. BENİ UNUTMAYIN
ÇOK YALNIZIM BANA DA DUA EDİN OLURMU?
(59 mesaj) (35 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Esin kardeşim
Allah sıkıntılarını gidersin, selametlik ve rahmetini versin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
İNŞ. KARDEŞİM İNŞALLAH ALAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun allah sıkıntılarını feraha çevirsin amin
bence kardeşim dua oku allah seni rahatlatır allahım sana yardımcı olsun allaha emanet ol
10 ayetel kürsi hediyem olsun sana.te zamanda kurtarsın rabbim seni
Allah yardımcınız olsun kardeşim...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
İMTİHAN DÜNYASI SABIRLI OLUPTA BU ZOR GÜNLERİ AŞMAYI RABBİM SANA NASİP ETSİN .18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....
SİZİN İÇİN 100 BESMELE OKUYACAĞIM İNŞAALLAH SİZİN İÇİN YENİ BAŞLANGIÇLARA VESİLE OLSUN İNŞAALLAH...VESSELAM...18 yıl önce gönderildi # -
GEÇER İNŞALLAH BU ZOR GÜNLER HER KARANLIĞIN ARDINDAN BİR GÜZEL GÜN DOĞAR
allah sıkıntılarını tez zamanda gidersin.bu arada yalnız değilsin yannında allah var untma
RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH AMİNN.
ELLERİNİ VE YÜREĞİNİ AÇ RABBİME.ALLAHA SIĞIN 100 LA HAVLE OKUYORUM YÜREĞİN FERAHLASIN DİYE
11 la havle
1 fatiha
3 ihlas
1 er nas ve felak okudum kardesim senin için rabbim sıkıntılarını alsın diye ümid ederek
birazdan,Yasin okuyacağım ve dua ederken senide katacağım tüm dua dostlarınıda.Kalbini ferah tut kardeşim.Allah sevdiği kullarına sıkıntı verir,bilirki O'nun verdiği herşeye razı olacağız.Her sıkıntımız bizi cehennemden biraz daha uzaklaştırıyor.Sabret! mutlaka sıkıntıların son bulacaktır.Allah'a sığın,O'na güven.O herşeyin en hayırlısını verendir.Senin sıkıntı zannettiğin şey hayır getirecek arkasından.
Ben nasıl bir acı içindeyim bilmiyosun,ama ben Allah'a sığındım ve ona dayandım,ona güveniyorum.Bu sayede umutla sabrediyorum.Sabret ve şaban ayı bitmeden bol bol selavat getir(tabi her vakit selavat getir) kardeşim Allah yanında...18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah
Allah razı olsun kardeşlerim. Allah bütün dualarınız kabul eylesin.
RABBİM DERTLERİNİZE DERMAN VERSİN...
1FATİHA 3İHLAS HEDİYE EDİYORUM...
ALLAH KABUL ETSİN...18 yıl önce gönderildi # -
ESİN İNŞALLAH BUNDAN SONRA HEP MUTLU OLURSUN.
rabbim yardımcın olsunn
UMUTSUZ OLMA ALLAH DE SENİN YOLUNU AYDINLATACAKTIR
Yarabbim ersin kardeşimizin maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider feraha çıkar. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
ALLAH MADDİ MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH 100 YUNUS DUASI YARDIMCIN OLSUN
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.
HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL.18 yıl önce gönderildi # -
YANLIZLIK ALLAHA MAHSUS,BAK NE GÜZEL SENİN İÇİN DUALAR EDEN BİR ÇOK ABİN ABLAN ARKADAŞLARIN,KARDEŞLERİN VAR,YANİ YANLIZ DEĞİLSİN...
100 BESMELE YÜREĞİN FERAHLASIN DİYE..18 yıl önce gönderildi # -
Allah tüm sıkıntılarınızı gidersin, 7 ayetel kürsi yoldaşınız olsun.
ALLAH IM YARDIMCINIZ OLSUN BILIRIM YANLIZLIGI YANLIZLIK ALLAH MAHSUS AMA SOYLE BISSEY ETRAFINDA INSANLARIN OLUP BI SELAM BILE VERMEMESI COK KOYAR INSANA SELAM ILE ABLACIM RABBIM DARDA KOMASIN 1 FATIHA YOLDASIN OLSUN...
RABBİM SİZİN GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİRİ İNŞALLAH SIKINTINIZ İÇİN 5 FATİHA OKUDUM RABBİM HERZAMNA YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ..
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR BENİ YALNIZ KOYMUYOSUNUZ KARDEŞLERİM. İNANIN O KADAR KÖTÜ HİSSEDİYORUMKİ BENİMDE YAKLAŞIK 8 AYDIRLI KONUŞTUĞUM BİRİ VAR VE AİLESİ GELİP İSTEDİ ANNEM İSTEMEDİ HATTA ONLARIN ARKASINDA ÇOK DALGA GEÇTİ BENİMDE ÇOK ZORUMA GİTTİ NE KADAR DUA ETTİYSEM HALADA O ŞEKİLDE ANNEM. NE OLUR BANA YARDIMCI OLUNDA ANNEMİN KALBİ YUMUŞASIN. İNANIN 4444TANE TEFRİCİYE OKUDUM VE BİR SÜRÜ DUALAR ETTİM ACABA ÇOKMU KÖTÜ BİRİSİYİMKİ ALLAHIM BENİM SESİMİ DUYMUYO DİYE KÖTÜ DÜŞÜNCELERE SOKTU ŞEYTAN BENİ ALLAHIMDAN ŞİMDİ HEP TÖVBELER DİLİYORUM. ALLAHIM BENİ BAĞIŞLASIN İNŞ. ŞİMDİ İSE SİZLERİDE YANIMDA GÖRDÜM ÇOK SEVİNDİM ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR Kİ BENİMLESİNİZ. BANA NE YAPICAM HANGİ DULARI OKUYCAM DİYE YARDIMCI OLUN KARDEŞLERİM ALLAHIMADA SIĞINIP DAHADA ÇOK DUA EDİCEM . RABBİM BENİ AFFETSİN.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.