SELAMÜN ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BEREKATÜH.HASTALIĞIMIN AĞIRLAŞMASI NEDENİYLE ÇOK SIKINTILIYIM.SİZ GÜZEL KARDEŞLERİM BANA DUA EDERSENİZ ÇOK MUTLU OLACAĞIM.ALLAHA(C.C.) EMANET OLUN.
SELAMÜN ALEYKÜM
(24 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALEYKÜMSELAM.ALLAH SELAMET VE ŞİFA VERSİN DEĞERLİ DOSTUM.SAĞLIK VE AFİYETİNİZ DAİM OLSUN.AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.
ALLAH SAGLIK SIHHAT VERSİN SİZE.18 yıl önce gönderildi # -
YA ALLAH YA HAKİM . SEN ŞİFA VER ALLAHIM . SEN DOSTUMUZA ACİL ŞİFA VER YARABBİM . ALLAH YARDIMCIN OLSUN DOSTUM .
ALEYKÜMESELAM...
ALLAH ŞİFA VERSİN...SİZİN İÇİN 3İHLAS 3FATİHA OKUYORUM....
ALLAH KABUL ETSİN...
YA ŞAFİİ YA ŞAFİİ YA ALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah
33 salatı tefriciye hediyem18 yıl önce gönderildi # -
VEALEEYKUMSELAM KARDEŞİM.
RABBİM EN KISA ZAMANDA HASTALIGINIZA ŞİFALIKLAR VERSİN İNŞLLAH.
SİZDE RAAABBİME EMANETSSİNİZ.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFANIZI VERSİN.3 İHLAS 3 FELAK 3 NAS ŞİFA NİYETİNE.
rabbim tez zamanda şifanızı versin inşallah şafi isminle şifa ver allahım kardeşimize..
3 ayetel kürsi 3 ihlas şifa olur inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ubeydo neyin var???
200 ya şafi senin için rabbim şifalar versin
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...KARDEŞİM RABBİM SANA ACİL ŞİFALAR NASİB ETSİN İNŞALLAH...
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.ALLAHIM ŞAFİ ADIYLA TEZ ZAMANDA ACİL ŞİFALAR VERSİN.
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ18 yıl önce gönderildi # -
VE ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BEREKATÜH.
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim kardeşimize acil şifalar ver. Yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN
ayetel kürsi hediyem18 yıl önce gönderildi # -
Allah'ım acil şifalar ver. Senden isteyeni, katından boş çevirme. Amin amin amin...
A.S ALAH IM ACIL SIFALAR VERSIN YARVE YARDIMCINIZ OLSUN...1FATIHA HEDIYEM DIR YA ŞAFI YA ŞAFI YA ŞAFI
Aleykümselam kardeşim!
Rabbim tez zamanda şifanı versin,
Peygamberimiz efendimiz Muhammed Mustafa Sallallahü Aleyhi Vesellem hatrına, tüm sevgili kulları hatrına,tez zamanda seni iyileştirsin, kurtarsın dipsiz kuyularından, feraha çıkarsın inşallah...
Sabrını çoğaltsın, ümidini hiç yok etmesin, güçlü kılsın seni Rabbim...
Adını ve sevgisini yüreğine öylesine nakşetsin ki; her türlü belaya, sıkıntıya, hastalığa kalkan olsun... Amin!
Dualarımda olacaksın kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
Hepimiz biliyoruz ya..."O" Dilerse herşey olur.Sakın üzülme genç kardeşim. Allahımız var, Dualarımız var bizim...
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim.inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.1oo ya şafi okudum,şifaya vesile olsun inşallah.
ALLAH ŞİFA VERSİN ARKADAŞIM RABBİME EMANET OL
Yarabbim kardeşimize acil şifalar ver. Yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN
Rabbim şafi ismiyle şifalar versin. amin...
BEŞİNCİ DEVA: Ey maraza mübtela hasta! Bu zamanda tecrübemle kanaatım gelmiştir ki; hastalık bazılara bir ihsan-ı İlahîdir, bir hediye-i Rahmânîdir. Bu sekiz dokuz senedir, liyakatsız olduğum halde, bazı genç zatlar, hastalık münasebetiyle dua için benimle görüştüler. Dikkat ettim ki; hangi hastalıklı genci gördüm, sair gençlere nisbeten âhiretini düşünmeye başlıyor. Gençlik sarhoşluğu yok. Gaflet içindeki hayvanî hevesattan bir derece kendini kurtarıyor. Ben de bakıyordum, onların tahammül dâhilindeki hastalıklarını bir ihsan-ı İlahî olduğunu ihtar ederdim. Derdim ki: "Kardeşim, senin bu hastalığının aleyhinde değilim, hastalık için sana karşı bir şefkat hissedip acımıyorum ki dua edeyim. Hastalık seni tam uyandırıncaya kadar sabra çalış ve hastalık vazifesini bitirdikten sonra Hâlık-ı Rahîm inşâallah sana şifa verir." Hem derdim: "Senin bir kısım emsalin sıhhat belâsıyla gaflete düşüp, namazı terkedip, kabri düşünmeyip, Allah'ı unutup, bir saatlik hayat-ı dünyeviyenin zâhirî keyfi ile, hadsiz bir hayat-ı ebediyesini sarsar, zedeler, belki de harab eder. Sen hastalık gözüyle, her halde gideceğin bir menzilin olan kabrini ve daha arkasında uhrevî menzilleri görürsün ve onlara göre davranıyorsun. Demek senin için hastalık, bir sıhhattır. Bir kısım emsalindeki sıhhat, bir hastalıktır."
Bediüzzaman Said Nursi.18 yıl önce gönderildi # -
Aleyküm selam..
Rabbim tez vakitte şifa versin inşaAllah amin..18 yıl önce gönderildi # -
aleyküm selam kardeşim
100 YA ŞAFİ ŞİFALAR OLSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Allah Şafi ismiyle şifa versin
Allah sağlık afiyet huzur versin inşallah kardeşim
100 Ya Şafi okuyorum size
Allah kabul etsin inşallah18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.