İKİSİDE BİLMİYOR;BELKİDE BİLMEYECEK ONLARA DUA ETTİĞİMİİ..
200 BESMELE
20 FELAK
20 NAS OKUYORUM
O GÜZEL YÜREĞİNE ABİCİM..
İKİSİDE BİLMİYOR;BELKİDE BİLMEYECEK ONLARA DUA ETTİĞİMİİ..
200 BESMELE
20 FELAK
20 NAS OKUYORUM
O GÜZEL YÜREĞİNE ABİCİM..
***sevgili abin ve ablacığın için bende 100 besmele okuyorum tubacığım***
Allah kabul etsin
Rabbim razı olduğu kullarından eylesin inşallah
ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN CANIM.
1 AYETEL KÜRSİDE BENDEN ALIRMISIN.
elifim ve gülşen ablam hediyeleriniz için allah razı olsun ceylan abla o güzel duan için çok saol
okuyacak o bu dualarıı ve içten bir amin diyecek...(sen benim abimsin ne zaman ihtiyacın olursa dua etmeye hazırım abim) demiştimm o sensin :)))
ALLAH DULARINI KABUL ETSİN...
1FATİHA 3İHLAS BENDENDE ALIRMISIN...
100 BESMELE ABİNE
100 BESMELE ABLAN İÇİN
100 BESMELE O NAİF YÜREĞİN İÇİN
KABUL EDERMİSİN.
TUBİK KARDEŞİM BENDE ONLAR İÇİN 100 BESMELE 100 TEVHİD OKUYORUM RABBİM YÖNLERİNİ HAYRA ÇEVİRSİN ....VESSELAM
canan ve kartanesi okuduğunuz dualar abimin yüreğini ferahlatır inşallah..kenarda deil zirvede durman için abicim inşallah vesile olur bu güzel yüreklerdeki dualarr..
ay meral ablam çok saol..o güzel yüreğine sağlık benden de sana 21 besmele ablacım sana gelsin
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN AMİN
aminn...
Allah mübarek etsin Tuğbacım.
Rabbim o güzel yüreğinde hayırlı ne duan varsa kabul etsin. İki cihanda yüzünü güldürsün. AMİN AMİN AMİN
Ya Halik!
Sen ol deyince her sey oluverir
Ol de olayim yarattiklarinin arasinda kalayim
Halk ettigin gibi ahlaklanayim
Sen yarattin diye güzel olayim
Hep en güzel kivamda kalayim
Ya Bari!
Ruhum senin elinde bedenim sana emanettir
Yoklukta birakma beni karanlikta birakma beni
Çirkinlige daldirma beni güzel eyle her halimi
Ya Musavvir!
Yokluga varlik suretini giydiren sensin
Hiçlige varlik boyasini çalan sen
Güzeli güzel kilan ancak senin tasvirindir
Sen ki yüzümü benim için biricik sevdiklerim için tanidik
eylersin
Katinda makbul olan güzellikle tasvir eyle suretimi
Ya Gaffar!
Gizli düsmanliklarimi bilen sensin
Gözyaslarima deger veren sensin
Bilirim rahmet denizini bulandiramaz cümle günahlar
Rahmetinle arindir bagisla beni
Ya Kahhar!
Sen öyle Kahhar'sin ki kahrinda lütfun çok kahrinda acelen yok
Sen öyle Kahhar'sin ki kahrinda adalet var kahrina sinir yok
Düsmanimiz çok aczimiz nihayetsizdir
Kahrinla helak eyle zalimleri
Ya Vehhab!
Yokluga sirf yok oldugu için varlik bahsedersin
Nankörlerin bile rizkini kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin
Varligin senin lütfundur senin ihsanindir
Aciz varligima lütfunu ihsanini daim eyle
Ya Rezzak!
Hazinende yok yoktur ol dersin her sey olur
Yarattigin her canlinin rizki senin katinda saklidir
Vahyin mümin kalplerin selin akillarin rizkidir
Ya Rabbi! Sana muhtaç olmak en büyük zenginligimdir
Senin fakirin eyle beni
Senin verdiginle doymak en büyük lezzetimdir
Sofranda agirla beni
Ya Fettah!
Damla kadar da olsa sevabim lütfeylede cennetini aç bana
Saskinda olsa aklim kerem eyle de sana gelen yollari aç bana
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN BENDE ONLAR İÇİN 10 İHLAS OKUDUM RABBİM İKİSİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ABLACIM
“Elhamdü lillâhillezî biizzetihî ve celâlihî tetimmüssâlihât” buyurulmuştur. Duânın mânası: Hamd o Allahü teâlâ’ya mahsustur ki, izzeti ve celâli sayesinde bütün iyi işleri tamamlanır.
ALLAH KABUL ETSİN
BÂSIT
(Rizki genisleten, ruhlari bedenlerine yayan)
--------------------------------------------------------------------------------
ZUL-CELALİ VEL-İKRAM
“Yücelik ve ikram sahibi” anlamına gelen bu ismi celili Kur’anı kerimde iki defa geçer. “Yer üzerindeki her şey fanidir. Celal ve ikram sahibi Rabbin yüzü bakidir. O halde Rabbinizin hangi nimetlerini yalanlarsınız. (Rahman 26,27,28)
Bu ismi celilin ikiside Rahman suresinde 27nci ve 78 nci ayetlerde geçer. Er-Rahman suresinde Rabbimiz bizi yarattığını, Kur’anı öğrettiğini, bize konuşmayı öğrettiğini, adalet terazisi olarak kitaplar gönderdiğini, karada, denizlerde ve havada nimetler verdiğini, imanla gidenlere cennet nimetleri vereceğini bildirir.
Hastalığımızda yüzümüze gülen doktorun, hemşirenin adını öğrenip dostlarımıza anlatırız. Zor zamanda çok basit bir yardımda bulunanı unutmayız.
Bize can veren, ten veren, gönül veren, göz veren Rabbin yüceliğini ve ikramını unutmayalım. Bizde ona imanla yücelelim. İkramımız insanlara, hayvanlara, ormanlara ulaşsın. Ciğer sahibi canlılara yapılan ikramlar Cennette çiçeğe dönüşür. Şair:
“Eğerçi hane-i pür nakşdır sarayı cihan
Veli kitabeleri “küllü men aleyha fan”
Dünya süslü bir saray ama duvardaki levhada “Her şey yok olacaktır” yazılı diyor.
--------------------------------------------------------------------------------
EL-ĞANİ - EL-MUĞNİ
“Zengin” ve “zengin yapan” anlamlarına gelen bu iki ismi şerifinden “el –Ganiyy” ismi Kuran-ı Kerim’de 18 defa geçmekte .
“Ey insanlar ,Allah’a muhtaç olanlar sizlersiniz. Allah ise zengindir ,Öğülmeye layıktır.” (Fatır 15)
El-Muğni; zengin eden ismi Kur’an’da bu kalıpda geçmez ama “Zengin eden de memnun eden de O dur” (Necm 48) ayetinde fiil halinde geçmiştir.
Milyarlarca dolara sahip adam demek, birkaç top kerestenin basılı kağıt haline sahip demektir.
Allah zengindir derken yeryüzüne, altınlarına, incilerine, yakutlarına, mercanlarına, gökyüzüne sahipte ondan zengindir demiyoruz.
Bütün bu saydıklarımız Allah’ın katında bir sineğin kanadı kadar değersiz. Onun hiçbir şeye ihtiyacı yok.
Bizim maddi zenginliklerimizi veren O. Mü’mine de, kafire de veren O. Zenginlik saydığımız şeyleri yaratan O.
Biz Rabbimizden helal yollardan zenginlik vermesini isteyeceğiz ve biz de başkalarına yardımla zenginliğimizi göstereceğiz. Başta gönül zenginliği isteyeceğiz.
Hikaye bu ya, denizde bulunan yuvarlak bir şeyi terazinin kefesine koymuşlar, karşısına yüz gram altın koymuşlar, o yuvarlak şey ağır gelmiş. Bir kilo, bir ton koymuşlar yine ağır gelmiş. Ellerine alıyorlar çok hafif geliyor.
Durumu aklı eren birine soruyorlar. O aklı eren: “Bu, gözü doymaz hırslı bir adamın gözünün etrafında ki kemiktir. Dünyayı verseniz gözü doymaz. Terazinin öbür kefesine bir avuç toprak koyun” demiş. Toprağı görünce terazi dengeyi bulmuş.
Bu hikaye ama sevgili Peygamberimiz şöyle buyurur: “Eğer Adem oğlunun bir vadi dolusu altını olsa, bir vadi daha olmasını ister. Onun ağzını ancak toprak doldurur.” (Müslim, Zekat, 117, Hadis 1048)
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN ..
7 İHLAS OKUDUM onlara. Allah kabul etsin inşallah
ALLAH KABUL ETSİN
Ya Habir!
Gizlim saklim yok senden gayrisi halden anlar degil
Sakladiklarimdan sen haberdarsin baskalari sirdasim degil
Senin söyledigindir haber baskalari derdim degil
Gaybin haberleri sana aittir hiçbir sey göründügü gibi degil
Incecik sizilarimdan ilk göz agrilarimdan sen haberdarsin
Baskalari kalbimin sirlarina cahil
Dertlerim sana ayandir baskalari dertlerime gafil
Ya Gafur!
Senin kapın hiç kapanır mi günahkarlara
Pismanliklarimi kime arz ederim yoksa
Ancak senin bagişlamanla aklanir yüzüm
Ancak senin affinla temizlenir kalbim
Ancak senin affinla biter utancim
Ya Rabbi! Hesap gününde yüzümü kara çikarma
Gafur olan ancak sensin bagisla beni akma
Ya Sükür!
Sen ki bana iman verdin dalalette birakmadin
Bense sana şükrümde hep eksik yetersiz kaldim
şükrünün lezzetini her dem tattir kalbime dilime
Şükredebilmek bile senden gelen bir nimettir
Bu nimetin şuuruna erdir fakiri
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN
ALLAH KABUL ETSİN O GÜZEL NİYETİNİ VE YAPTIĞIN DUANI...
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.