S.A kardeşlerim 1 aydır sıkıntılar üstüste geldi ve psikolojim bozuldu içim huzursuz dua ederken bile içten edemiyorum ve kendimi çok kötü suçlu hissediyorum manevi huzura çok ihtiyacım var allahım yardım etsin hidayet versin inş iç huzurum olmadığı için olaylara yaklaşımım daha kötü isyankar oluo ve çok üzülüyorumn bunada zor durumdayım dünya hayatına çok kaptırmışım boşluktayım nolur bana dua edin şuanda babaannem hastanede yoğun bakımda onun içinde dua edin çok kötü günler geçiriyorum dualarınıza ihtiyacım var allaha emanet olun....
KARDEŞLERİM ÇOOOK SIKINTIDAYIM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR...
(23 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yar ve yardımcın olsun. Babaannen için acil şifalar dilerim.
Allah'tır daraltan ve genişleten.
Günleri insanlar arasında çevirir.
Verdiği sıkıntılarda bile bir rahmet gizlidir.
Rabbim sabrını da versin, kolaylaştırsın, dua edebilmeyi, ağlayabilmeyi nasip etsin. Bazen hiç dua edememek bile bir duadır, bir hal beyanıdır, acıyan Rabb'den yardım istemenin bir yoludur. Yeter ki O'na arzedelim halimizi ve düşersek de O'nun önünde düşelim ki merhametinin tadını tadabilelim. O'ndan başkası O'nun gibi acıyamaz. O'ndan başkası O'nun gibi anlayamaz. Biz kullar birbirimize ancak O'nu hatırlatarak bu rahmet kervanına katılırız, o kadar.7 ayetel kürsi rahmet ve şifa vesilesi olsun. Amin amin amin...
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcın olsun. Babaannen için acil şifalar dilerim.
11 İHLAS ALLAH YARDIMCIN OLSUN BABANNENEDE HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN RABBİM AMİN.
allah yar ve yardımcın olsun.rabbim ne sıkıntın varsa tez zamanda gidersin.babaannede acil şifalar
LAİLAHE İLLALLAH .
ALLAH YARDIMCIN OLSUN .
ALLAH KALBİNE FERAHLIK VERSİN .
LAİLAHE İLLALLAH DEMEKTE FAYDA VAR.18 yıl önce gönderildi # -
VEALEYKUMSELAM
RABBİM TÜM SIKINYILERINI FEREHE ERDİRSİN
VELAHAVLEVELA KUVVETEİLLEBİLLE HUL ALİYYUL AZİM ÇEK KARDEŞİM
O SENİ RAHATLATACAKTIR
5 FATİHA HEDİYEM OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
10 ayetek kürsi
10 fatiha
10 inşirah
10 ihlas
489 fettah senin için rabbim tez zamanda selamete çıkarsın.amin.18 yıl önce gönderildi # -
100 LA HAVLE
100 BESLEME YÜREĞİNİZE FERAHLIK,HUZUR OLSUN DİYE.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hakkından hayırlar ihsan etsin inşallah
sibel kardeşim bana öyle güzel şeyler yazmışsınki, aynı dileklerde sana ben bulunsam olur mu? sabır hayat sabır ama malesef nefisle sabır çok zor. ayetel kürsi okuyorum senin için.
Allah yardımcın olsun kardeşim dıkıntılarından kurtarssın muradını nasip etsin yolundan ayırmasın seni 1 fatiha hediyem
allah yardimciniz olsun tez zamanda feraha cıkarsin inşallah..
Sibelciğim dilerim sen bu satırları okuduğunda babanneciğin iyileşmiştir.
Allahım Sibel kardeşime ferahlık ver ailesine ve babannesine sağlık ve afiyet ver.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Sibel,benim babam da bugün çıktı yoğun bakımdan.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.Ama hayatın bu yönleri de var ablacım.ve bunlar hergün hergün yaşanıyor.Sibel,sen gençsin.babanene dua edip, babana ve annene destek olmak sana düşer ablacım.Babanen inşallah şifaya kavuşur.Allah yar ve yardımcınız olsun.konuşmak istersen Yasinde msn'nem var.
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN BENİM İÇİN DUA EDEN GÜZEL İNSANLAR OLDUĞUNU BİLMEK İÇİMİ RAHATLATTI RABBİMDE SİZLERİN İÇİNİ RAHATLATSIN SIKINTILARINIZI GİDERSİN İNŞALLAH BABAANNEM AYNI MAKİNEYE BAĞLI YAŞIYOR RABBİM KURTARSIN. GÜZEL DUALARINIZ İÇİN SAĞOLUN ALLAH HEPİMİZİN SIKINTILARINI GİDERSİN ALLAHA EMANET OLUN ...
Rabbim hakkından hayırlar ihsan etsin.SABRET hepsi geçecektır ALLAHIN IZNIYLE
ALLAH HAYATINDA HEP KOLAYLIKLAR VERSİN İNŞALLAH. BABAANNENEDE GEÇMİŞ OLSUN. SANA 50 TANE AYETEL KÜRSİ OKUYCAM ALLAH KABUL ETSİN ALLAHA EMANET OL.
Allah yardimcin olsun guzel kardesim Rabbim seni avucunda korusun babaannenede saglik sihhat nasip eder insallah selam ve duayla
RABBİM YARDIMLARINIZI ÜZERİNİZDEN ESİRGEMESİN KALBİNİZE FERAHLIK VERSİN SİBEL HANIM
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM RABBİMİN SEVDİĞİ KULLARDAN OLMANIZ DİLEĞİMLE..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.BABAANNENE ACİL ŞİFA VERSİN RABBİM HAYIRLI ÖMÜR NASİB ETSİN..SENİ Bİ AN ÖNCE FERAHA ERDİRİR İNŞALLAH.
NE KADAR ÇOK DUA EDERSEN OKADAR ÇOK RAHATLARSIN.. BEN KENDİME 1 TANE BİLE DUA OKUMUYORUM AMA BURDAKİ DOSTLARIMA OKUMAK UNUTTURUYOR BAZI ŞEYLERİ.MANEVİ HUZURU YAŞATIYOR.
allah yardımcın olsun kardeşim. babaannenede sağlıklı ömür nasip etsin rabbim. 3 ihlas 1 fatiha 3 ayetel kürsi gönderiyorum sana. rabbim gönlüne ferahlık versin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.