Esirgeyen ve bağışlayan. Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım. Bütün mahlûkatın kalplerini bana doğru çevir. Ey Cebrail, bütün ruhani , ulvi ve sufli tabakasının Rahman ve Rahim olan Allah'ın hakkı için onlara ,işittir ve itaat ettir. Rauf ve Atuf hakkı hürmetine, Melik hakkı hürmetine, arşı ala hakkı hürmetine duamızı kabul et ve bütün
yaratılmışların kalplerini bize çevir.
amin amin amin..........
Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım.selenay.
(37 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
VALLAHİ ANLAMADIM BİLLAHİ ANLAMADIM . BÜTÜN MAHLUKATIN KALPLERİNİ BANA DOĞRU ÇEVİR DEMEK NASIL YANİ DAHADA AÇABİLİRMİYİZ. BÜTÜN YARATILMIŞLARIN KALPLERİNİ BİZE ÇEVİR ?
18 yıl önce gönderildi # -
ilginç demi fatih??????????
İLGİNÇMİ BİLMİYORUMDA 3-4 KERE TEKRAR OKUDUM ÇÖZEMEDİM .
:)) yani şu demek oluyor;
bütün yaratılmış ruhların,o da şu anlama gelir;mesela size eziyet eden biri var eğer kalpten bu duayı ederseniz size sempati duymaya başlıyor.Şöyle de olabilir;karşılıksız bir aşk yaşıyosunuz,bu duayı okuduğunuzda onun kalbi size doğru dönüyor veya;hayatta insanlar size karşı daha anlayışlı oluyor...
belki geyiğine anlamamazlıktan geldiniz ama ben yine de tüm samimiyetimle size anlatmaya çalıştım...18 yıl önce gönderildi # -
HER GÖNLÜN KENDİNE TABİ OLMASINI İSTİYOR GİBİ GELDİ....
SELENAY KARDEŞİMİN SIKINTISI VARDI...SIKINTILARINDAN KURTULMAK İÇİN YAPTIĞI DUAYA AMİN DEMEMİZİ İSTEDİ HERHALDE...EN İYİSİ SELENAY KARDEŞİMİZİN CEVAP VERMESİNİ BEKLEMEK...
MEZZA GEYİK YAPMAMKİ BEN . OKDUĞUMU SÖYLEDİM VALLA. BAKALIM NE GELECEK AÇIKLAMA.
HER NEYSEDE CANIM . ALLAH YARDIMCIN OLSUN DEĞERLİ DOSTUM . ALLAH DİLEDİĞİNİ BİLİR . ALLAH DİLEDİĞİNİ KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN .
evet sıkıntı duası teşekkür ederim ilginize anlamadınız yada anlamak istemediniz için işte bu tür tavırlar siteden uzaklaştırıyor arkadaşları umutsuzluğa kapılıyorlar buraya gelen herkesin sıkıntısı var muhabbete gelmiyorlar her halde neyse yinede ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN. YALNIZ KENDİM İÇİN YAZMADIM HEPİMİZİN İÇİN YAZDIM TÜM SIKINDIDAKİ DOSTLAR İÇİN YAZDIM VE BEKLEDİĞİM YALNIZCA AMİN DEMENİZDİ ODA KİSMET İŞTE
işte bu tür tavırlar siteden uzaklaştırıyor arkadaşları umutsuzluğa kapılıyorlar buraya gelen herkesin sıkıntısı var muhabbete gelmiyorlar her halde
KUSURA BAKMAYIN SELENAY HANIM . AMACIM DUAYI ANLAMAKTI AMA SANIRIM BİZ ANLATAMADIK . OLSUN . VARSIN OLSUN BİZDE HATA OLSUN . ANCAK BU CÜMLENİZE ANLAM VEREMEDİM . ANLAM VERMEKTE İSTEMEDİM AÇIKÇASI . ÇÜNKÜ ÖYLE BİR AMCIM ASLA OLMADI . GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ SANIRIM . ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN .
İLGİNÇ FALAN YAZINIZ ÜZDÜ BENİ İLK DEFAMI DUYDUNUZ BU DUAYI
BEN İLGİNÇ YAZMADIM BİR DAHA OKURMUSUNUZ ?
BU TAVIRLAR NEDEN ANLAMIYORUM .18 yıl önce gönderildi # -
BEHNAN YAZMIŞ
EVET BEN İLK DEFA OKUDUM BU DUAYI . BUNUN AÇIKLAMASINI İSTEDİM SADECE O KADAR . BİR DAMLA İÇİMDEN FESATLIK ART NİYET GEÇMEDİ ASLADA GEÇMEZ . HER DUAYA AMİN DEMEK TABİKİ GÜZEL AMA ANLAMADIĞIM DUAYA AMİN NASIL DİYEBİLİRİMKİ ? ANLAYIPTA AMİN DEMEK İSTEDİM SADECE BU.
http://miharbiuska.blogcu.com/3301776
ÇOK ETKİLEDİ BENİ BENDE SIKINTIDA OLAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN YAZDIM 1 TANESİ DE ÇOK SEVDİĞİM ARKADAŞIM İSİM VERMİYORUM AMA ONUN SIKITISI KENDİ SIKINTIM KADAR ÜZÜYOR BENİ
BEKLİYORUM EFENDİM
"""Allah bir kulunu sevdi mi,, Cebraili çağırır ona der ki: ""bu kulumu sevdim,, sen de sev,, Cebrail onu sever,,
sonra Cebrail gök ehline <<Ey gök ehli Allah filan kulunu seviyor siz de sevin>> der gök ehli de o kulu sever,,
göktekilerin sevdiğini yerdekiler de sever"""
şeklinde bir hadis rivayeti var dostlarım,, bu dua bu hadise binaen yapılan bir dua
mesela
""yerdekilere merhamet etmeyene göktekiler de merhamet etmez""" şeklinde de bir hadis rivayeti var bu da bu sevginin kazanılması ve bu duanın kabul edilmesi için yol göstermektedir
Meryem suresi 96. ayetinde de
"""Rahman,, iman edip salih ameller işleyenler için kalplerde kararlı bir sevgi(vudd)
vardecektir"""
buyurulur ve yine bu sevginin kazanılması için yol gösterilir
tabii ki Allah'ın meleklerin ve gök ehlinin sevdiğini yerde kalpleri temiz olanlar severler
BİZ DE BİRBİRİMİZE ÇABUK KIRILMAYALIM
ÇABUK ALINMAYALIM
SEVELİM-SEVİLELİM
DÜNYA KİMSEYE KALMAZ
hepinize sevgilerimi sunuyorum
selam ve dua ile....18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun cihan bey ben üzüldüm yalnızca amin istiyordum zaten anlamını bilmediğim duayı yazmamaya çalışıyorum
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN .
AMİN DEMEYE ÇALIŞIRKEN ÇEKTİĞİM SIKINTILARI GÖRÜRSÜN ALLAHIM . KALBİMİ GÖRÜRSÜN BİLİRSİN .
BAŞKADA BİRŞEY DEMİYORUM .
HAYIRLI GECELER18 yıl önce gönderildi # -
fatih kardeşim şimdide seni kırdım galiba buna üzülüyorum of
9 yanıt görünce çok sevinmiştim baktığımda yazanlar beni üzdü her şey nasip buda benim nasibim işte kaş yapayım deken göz çıkarıdım aslında çok sabırlıyımdır bu gece nooldu bana anlamadım özür dilerim fatih kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
gönlünü ferah tut arasıra olucak böyle şeyler.Allah kabul etsin rabbim tez zamanda feraha çıkarsın.amin.
amin meral ablacığım amin Allah razı olsun sinirlerim bozuldu uyumam gerek uyuyamıyorum benhanın yazısı dalga geçer gibi olmuş ona yazdım fatih yanıt yazdı bende biraz sinirli tavır sergiledim galiba
Anladığım kadarıyla bu bir sevgi duası. Sevilen olmak için ...ve hepimizin çok ihtiyaç duyduğu bir şey isteniyor Yüce Mevladan...İlk önce bana da farklı,daha doğrusu gizemli gibi geldi,çözmeye çalıştım açıkçası...Allah biliyor ya, cahiliz...Bilmediğimiz,anlayamadığımız şeyleri sormalıyız ki öğrenebilelim...Burda hepimiz birbirimizin iyi niyetinden de eminiz zaten... o halde?
Her daim Dua nurlarıyla yıkanan bu güzel sitede her türlü anlaşmazlık ta böyle güzel sonuçlanır, böyle tatlıya bağlanır işte... Fatih Kardeşim bence üzulme, Selenay seni çoktaaaan anladı bile...Bu sefer de o üzülüyor bak...(Yazılarla anlaşmak, yüzyüze olmasından daha zor tabii.Bence iyi bile götürüyoruz bu işi...)Şimdi hepimiz birbirimize birer Fatiha hediye ederiz olur, biter.
Selenay,Fatih,Behnan,Müezza ve cihan kardeşlerim. Hepiniz için birer Fatiha hediye etmek istiyorum. İnşallah kabul olunur...(Hatice arkadaki mesaja bak yer kalmamış)18 yıl önce gönderildi # -
dedimya bazan olur böyle şeyler,dinimizin temel taşlarından birtaneside hoşgörü değil mi,sinirlerini bozucak birşey yok canım,1 ayetelkürsi yüreğini ferahlatsın diye.
Allah! Hatice'de varmış...Sakın yanlış anlama Hatice Vallahi görmedim.:):):) Bir tanede sana güzel kardeşim...
AMİN ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN
Allahım! Sen Rabbımsın. Senden başka ilah yoktur. Sen beni yarattın. Ben senin kulunum. Sana verdiğim söz üzereyim. Gücüm yettiğince emrindeyim. Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım. Bana verdiğin nimetini anarım. Günahımı itiraf edip sana sığınırım. Şunu bilirim! Senden başka günahları bağışlayan yoktur.
amin amin amin
Allah kabul etsin
Rabbim razı olduğu kullarından kılsın inşallah18 yıl önce gönderildi # -
amin meleğim aminn..senin niyetini bilioruz.farklı bi duayla benzeşttiği için gerginlik oldu sanırım fatih abide kırmak istemez zaten kimseyi
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.