amin küçük kardeşim benim,seninde gözlerinden sevinçten yaş dökülsün İnşaallah
HARİKASIN UMUTSUZZZZ,UNUTMA CUMARTESİ OKUNACAK...
amin küçük kardeşim benim,seninde gözlerinden sevinçten yaş dökülsün İnşaallah
HARİKASIN UMUTSUZZZZ,UNUTMA CUMARTESİ OKUNACAK...
ablacağım cumartesi nden onu anlamdaım yanı bir ozelliğimi var o anlamda yanlış anlama kardesını sakın
bu dua 1900 adet cumartesi okursa,öbür cumartesiye kadar muradın olur,Tabi İnşaallah .))
hayırlı sahurlar olsun. bu dua gönül meselesiyle ilgili 1900 adet herhangi bir saatte okunacak öylemi. yani doğru anlamışımdır inşallah
evet canım,Allah seninde gönlünün muradını versin İnşaallah Ramazan-ı Şerif yüzü hürmetine,amin
amin mezza abla bu dunyada sen bana boyle sahıp cıkıyorsun ya bende ahiretde sana sahıp cıkabılırım ınşallah abla dın ablam yanı dın akrdesım olurmusun
:))) olurum tabi kediden korkan minik kardeşim benim.Hem bu dünyada hemde öbür dünyada ablan olurum senin...Keşke elimden daha fazla birşeyler yapabilmek gelseydi..Allah büyük canım benim,seni ne kadar çok iyi anlıyorum.Sözüm söz.
amin ....amin...amin...allah razı olsun
amin tsk mezza abla :)
ABİCİM SENİN CUMARTESİ OKUYACAM ZATEN 100 TANE BİRAZADANDA ZENİN İÇİN KENZÜL ARŞ DUASINI OKUYACAM RABBİM SENİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİNNNNNNNNNNNNN
amin Allah sizlerden razı olsun
bende seve seve yüz tane okurum ama birşey sormak istiyorum gündüz vakti olur değilmi ,istediğimiz ssaatte yani, sbah akşam farketmez değilmi, Rabbim kardeşimizi sevdiğine kavuştursunda yüzü gülsün sıkıntıları son bulsun amin
bende seve seve yüz tane okurum ama birşey sormak istiyorum gündüz vakti olur değilmi ,istediğimiz ssaatte yani, sbah akşam farketmez değilmi, Rabbim kardeşimizi sevdiğine kavuştursunda yüzü gülsün sıkıntıları son bulsun amin
tabiki farketmez,istediğin saat okuyabilirsin Nur kardeşim.,Allah ismin gibi NUR yağdırsın yüreğine güzel kardeşim,sağol.
oooooo ablam benım ya benım ıcın yıne bır seyler yazmıs ya su dunyada brı tane bıle olsa bır dert ortağım ablam yakınım yuzunu sesini duyamasam bıle biliyorum Allah ıcın benı seven bır ablam var rabbım benım ıcın okuduğunuz samımı dualarının daha fazlasını sizlere nasıp etsin amin
ben okumaya başlıoyurum
BUGÜN CUMARTESİ BENDE SEVE SEVE OKUMAK İSTİYORUM KAÇ TANE KALDI?
kaç okundu kaç kaldı bu konu öksüz mü kaldı yoksa kimse bakmıyor mu
sedefe abla benım ıcın okunuyor ama mezza abla takıp edıyordu oda yok dunden beri hıc girmedi
11 adetde ben okudum rabbim kardeşimin ne dileği varsa versin
100 ADET OKUYORUM ŞİMDİ...RABBİM AKAYACAN KARDEŞİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH...
SAYI NETLEŞİRSE DAHA DA OKUYABİLİRİM...
100 Güleysa
100 Nazmiye
100 Ziyakarinca
100 Aslı
100 Tubik
100 Nur
100 Hanzade
50 Maviş
50 Elifcik
50 Umutsuz
Toplam 850
okuyacaktı,ben henüz 20.'yi okuyorum,yardım edenler olursa iyi olur iftar gelmeden bitirelim :))
abla ben kendım ıcın okusam olur mu
yani 981 oluyor...bende devam ediyorum
:)) olur tabi bebecik
500 ADET DAHA OKUYACAĞIM BİRAZ SONRA...ALLAH İZİN VERİRSE İFTARA YETİŞTİRELİM...
Sen ne harika birisin yaa,yine haberleşelim çünkü okumaya devam ediyorum bende
TAMAM MEZZA KARDEŞİM 5-10 DAKİKA SONRA BAŞLAYACAĞIM..HABER VERİRİM...
50 tane okudum akayacan kardeşimizin Allahım gönlüne göre versin herşeyi muradını nasip etsin
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.