BUGÜN BANA DUA EDERMİSİNİZ..ELİM KLAVYEDE GEZİNİYOR AMA BİŞEYLER YAZAMIYORUM.BOĞAZIM DA BİR DÜĞÜM OLUYOR KELİMELERİM.YORULDUM ARTIK....
BANA DUA EDERMİSİNİZ.:(((..TUBİK
(31 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
CANIM ARKADAŞIM NEYİN VAR..
SENİN İÇİN AYETEL KÜRS-İ OKUYORUM.. RABBİM KALBİNE FERAHLIK VERSİN..18 yıl önce gönderildi # -
***YA HAYYU YA KAYYUMU YA LATİFU YA HALİMU YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH*****
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım! Hâlde ve gelecekte bildiğim ve bilmediğim bütün iyilikleri senden ister, bildiğim ve bilmediğim hâlde ve gelecekte bütün kötülüklerden sana sığınırım.
Allahım! Kulun ve Resûlün Muhammed sallâllahü aleyhi ve sellemin senden istediği hayır ve iyilikleri senden ister ve sana sığınıp ilticâ ettiği her şeyden ben de sana sığınırım.
Ey hayy u kayyûm olan Allahım! Bütün işlerimi düzeltmeni, bir an bile beni kendi başıma bırakmamanı, rahmetine sığınarak senden isterim.
(Peygamber efendimizin (s.a.v)dualarından)
Ya bedi'assemâvâti vel erdı, ya zel-celâli vel-ikram
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim noldu sana ya
TUBİK KARDEŞİM
BELKİ DE YAŞADIĞIN GÜZEL HALLERDİR
RABBİM İYİSİNİ BİLİR DE YİNEO YÜCELERİN ÇOK ÇOK ÜSTÜNDE YÜCELER YÜCESİ RABB'DİR
HERŞEYİ GÖRÜR,DUYAR VE BİLİRONDAN İSTİYORUM
YA RABBİ TUBİK KARDEŞİMİ FERAHA ÇIKART, SEVİNDİR ONU, LAKİN AVUÇLARI BAŞKA TARAFA KAYMADAN, HEP SANA AÇIK KALSIN ALLAHIM18 yıl önce gönderildi # -
Ey Rabbimiz!...Ey Rabbimiz!...
Resülünü anışımızdan haberdar et...
O'na binler salat,binler selam...
Habibine Makam-ı Mahmud-u ver...
O'na Vesile-i lütfet...
O'nu Refik-i Ala'ya yükselt....
Bizi de affet...
O'nun hatırına affet...
Zatının hatırına affet...
Ne olur affet bizi...
Bizi affet....ONDAN İSTİYORUM
YA RABBİ TUBİK KARDEŞİMİ FERAHA ÇIKART, SEVİNDİR ONU, LAKİN AVUÇLARI BAŞKA TARAFA KAYMADAN, HEP SANA AÇIK KALSIN ALLAHIM
DUALARIMIZDASIN18 yıl önce gönderildi # -
YAŞADIĞIM İSYAN DEĞİL ÜMİTSİZLİK DEĞİL VAZGEÇMİŞLİK DEĞİL SADECE BANA BİRAZ GÜÇ VER ALLAHIM..NE OLUR BENİ YALNIZ BIRAKMA..SENDEN BAŞKASI BANA EL UZATMAZ SENDEN BAŞKASI MERHAMET ETMEZ..BİR TEK SEN BİLİYORSUN KALBİMDEKİLERİ,,BENİ YORAN ÜZEN ŞEYLERİ SEN BİLİYORSUN..YARDIM ET BANA ALLAHIM..
10 FATİHA
10 İHLAS
10 KEVSER
10 AYETEL KÜRSİYÜCE RABBİM . BU MÜBAREK GÜNLERDE DAHA İLK GÜNDEN ANLADIKKİ ZAMANI NE KADAR UZUN OLURSA OLSUN ORUCUMUZU NASILDA GÜZEL VE ZEVKLE BİZLERE TUTTURDUN . SENİN MERHAMETİNDEN VE ŞEFKATİNDEN ASLA SUAL OLUNMAZ. İŞTE BÖYLEYKEN ALLAHIM SEN KARDEŞİME YARDIM ET ONU BIRAKMA ALLAHIM . AMİN
abicim:( aminn
Kardeşim,Rabbim senin üzüntülerini alıp sevinçlere boğsun.Sıkıntılarını giderip feraha eriştirsin şu mübarek cuma saati hürmetine.Cuman mübarek olsun.
bu mubarek gunlerin hatrina ablamin sıkıntılarini gider rabbim..
RAMAZANIN İLK CUMASI OLAN BUGUNUN HATRINA TUBİK KARDEŞİMİZİN HER NE SIKINTISI VARSA SEN DEF ET YA YAB
ŞÜPESİZ SEN HERŞEYİN İYİSİNİ BİLİRSİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM...3 FATİHA OKUDUM SIKINTILARINDAN KURTULMANA VESİLE OLUR İNŞALLAH...
CANIM ABLAM SANA 20 İHLAS OKUDUM RABBİM BU MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE SIKINTINI GİDERİR VE O GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERİR AMİNNNNNNNNNN
Dualarım seninle ablacığım........
amin amin allah razı olsun. hepinizden
gülşen ablacım sessiz ama yürekten ablacım.çok saol
canım rabbim sıkıntılarınıdan feraha çıkarsın seni inşallah
sana
100 lailahe illa ente subhaneke
100 salavat okudum
her daim dualarımdasın unutma18 yıl önce gönderildi # -
BİLİYORUM MELEĞİM RABBİM KABUL ETSİN DUALARINIZI
CANIM ALLAHIM SENİN SIKINTILARINI GİDERSİN.
DUALARIMDASIN.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
DİLERİM YÜREĞİN FERAHLAR TÜM DÜĞÜMLER ÇÖZÜLÜR.1 AYETELKÜRSİ FERAHLIĞIN İÇİN.
RABBİM SANA VE TÜM SIKINTIDA OLANLARA YARDIM ETSİN İNŞALLAH
Tugbacım allah yar ve yardımcın olsun kardeşim..1 Ayetelkürsi okudum...
ne oldu bacı sana geç kaldım ama içini ferah tut bacı allahım yardım edecektir sana rabbim seni tez zamanda feraha çıkarsın amin amin amin
Selamun aleykum guzel kardesım Rabbım ellerını bırakmasın senı avuunda korusun ınsallah
bazen oruç'ta çok hassaslaştırıyor kardeşim,Allah tarafından öyle duygu yüklü oluyosunki her an ağlamaklı oluyosun,bunu en iyi şekilde değerlendir,Allah'a daha içten dua edebilirsin...Allah'a en yakın olduğun zamanlardan biri yani....
TUBİK AŞKOLSUN,YÜREĞİN SEVİNÇ VE SELAMET DOLSUN,ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
CANIM KARDEŞİM ETMEZMİYİZ ÖYLE YAZMIŞSIN DUA İSTEDİĞİNİ SANA BUGECE VE SBAH NAMAZINDA DUA EDİCEM GÖNLÜNÜ FERAH TUT
7 inşirah 7 ayetel kürsi yalnız senin için.rabbim selamete çıkarsın.
allah hepinizden razı olsun..belki sorunlarımı çözemedim belki hala yüküm çok ağır ama yüreğim bugün ağlamak deil..benim gibi dua bekleyen arkadaşlarıma dua etmek için coşuyor yine.sizleri çok seviyorum
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.