aminn amin aminnnnnn
üç şeyi küçümseme!!..............(cihan)
(60 mesaj) (52 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Cihan kardeşimin 2 ay önce yazdığı bu yazıyı ben ancak şimdi okudum.NASİBİN önüne hiç geçilir mi...Allah bin kere Razı olsun. Bu yazıyı 2 ay sonra yeniden gündeme getiren kardeşimden de. Bu saatte bunları duymak çok iyi geldi.Allah Razı olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
Amin! amin! Amin! Bu duaları kabul et yarabbi.
HZ.ALI'NIN ASHABINA BUYURDUGU ADAP'TAN BIR BOLUM:
Eğer beni kaybederseniz, benden sonra karşılaşacağınız zulüm, tecavüz, ayrım, ilahi haklara itinasızlık ve can korkusu gibi (tatsız) olaylardan dolayı ölümü arzulayacaksınız. İşte böyle bir zamanda hep birlikte Allah'ın ipine (Kur'an'a) sarılın ve tefrikaya düşmeyin; sabra, namaza ve takıyeye sarılın. Bilin ki, Allah-u Teâla kullarının (söz ve amellerinde) çeşitli renklere girmelerini sevmez.Haktan ve hak ehlinden ayrılmayın. Başkasını bizim yerimize seçen kimse, helak olur, dünyasını kaybeder ve günahkâr olduğu halde bu dünyadan ayrılır.
Evinize girdiğinizde evdekilere selam verin; evde kimse olmadığında ise "Esselamu aleyna min Rabbina"(=Rabbimizin selamı bize olsun) deyin. Evinize girdiğinizde "Kul huvellahu ehad" suresini okuyun. Çünkü onu okumak fakirliği giderir.
AMIN AMIN AMIN ECMAIN Cihan kardesim ALLAH Razi olsun RABBIM yar ve yardimciniz olsun
AMİN
Allahım cümle günahlarımızdan sana sığınır senden af dileriz,bizleri bağışla.nefsimizi terbiye etmek içinde bizlere güç ver irade gücü ver yüce Rabbim.
Allah'ım ismet perdesini yırtan günahlarımı affet.
**Allah'ım, bedbahtlıkların inişine sebep olan günahlarımı bağışla.
**Allah'ım, nimetlerini değiştiren günahlarımı affet.
**Allah'ım, duaların kabulünü engelleyen günahlarımı affet.
**Allah'ım, belalar getiren günahlarımı affet.
**Allah'ım işlediğim bütün günahları ve yaptığım bütün hataları affet.
amin amin aminALLAH'IM İSTEDİĞİN GİBİ KULLAR OLMAMIZI NASİP ET
amin amin aminnnnnn
amin RABBİMMMMM
aminnnn
AMİN YÜZKERE BİNKERE YÜZBİNKERE AMİN..RABBİM AFFETTİSİN GÜNAHLARIMIZI..AMİN DİYEN TÜM KULLARININ GÜNAHLARINI AFFETSİN...O NEBÜYÜK TÜR...
Amin...............................amin ..............amin.amin.amin....ya Rabbelalemin.
YA RABBİM YÜZLERİMİZİN KARASINA BAKMA BİZLERİ AFFET SEN AFFDENSİN SEN AFFETMEYİ SEVENSİN SEN BİZE YARSİN SEN NE GÜZEL VEKİLSİN AMİN
allah amin diyenlerden vede bütün müslüman aleminden razı olsun allah dualarınızı kabül etsin. amin
BU GECE BU MÜBAREK GECE BİZLERİ AFFET RABBİM GÖZYAŞIMLA YALVARIYORUM BİZLERİ AFFET NEFİSLERİMİZDE KOYBOLMAMIZA İZİN VERME RABBİM.. ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED
CİHAN ABİ PAYLAŞTIĞIN DUALAR ÇOK GÜZEL SENİN VESİLENLE BUNLARI OKUDUĞUMUZ İÇİN ALLAH HER İKİ CİHANDADA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNSALLAH AMİN
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN...
ALLAHIM HASTALARIMIZA ŞİFA VER. ŞİFA SENDENDİR...18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin ALLAH razı olsun.
amin amin amin.. güzel dularınızın kabulu ve günahlarımızın affı için 3 istiğfar 1 fatiha da ben okudum..Rabbim kabul eylesin..
amin amin amin Rabbim kabul etsin inşallah,Rabbim bizi sevdiği kulları arasına alsın
amin amin amin allah razı olsunnn.inş.kabul olur.
AMİN O(asm) söylediyse dogrudur Allah senden razı olsun inş.
amin
kardeşim kardeşlerim beni duanızda unutmayın çok sıktılar çekirum ALLAH rızası için duacı olun ALLAH razi olsun sizden18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcınız olsun. Rabbim tez vakitte ferağa çıkarsın, gönlünüze huzur versin. AMİN AMİN
3 İhlas 1 Fatiha18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN...3 İHLAS 1 FATİHA BENDEN KABUL EDERSENİZ...ALLAH KABUL ETSİN...
amin amin aminnnnnn rabbim kabul etsin allah razı olsun cihan abi paylaşımın için
amin kardeşim allah senden razı olsun rabbim tevbelerimizi ve şükürlerimizi katında makbul kılsın aminnnn dua ve selamla
aminn kardesim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.