SELAMUN ALEYKUM GUZEL KARDESLERIM SUANDA MISAFIRIM VAR KENDISI BASKA BIR DINDE AMA INSALLAH SIZLERIN DUASIYLA ISLAMIYETE GECECEK KENDISI YANIMDA SIZE SELAMI VAR ONUN ICIN DUA EDERMISINIZ
Muslumanlıga aday bır arkadasımın sıze selamı var
(33 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İNŞALALH ARAMIZA BEKLİYORUZ O GÜZEL ARKADAŞINI :)
18 yıl önce gönderildi # -
COK SAGOLUN ALLAH RAZI OLSUN BIZDE SIMDI CEVAP BEKLIYODUK NEYSEKI CEVAP GELDI ARKADASIM TURKCE BILMIYO AMA BEN BU SITEDEN COK BAHSETTIGIM ICIN SIMDI ODA SELAM VERMEK ISTEDI DUA EDIN LUTFEN
: ) :) :) İSMİNİ SÖYLESEYDİN KEŞKE ALLAHIN ŞANI NE KADAR YÜCE ÇOK SEVİNDİM MUHTEŞEM Bİ DUYGU OLACAK ONA DUA ETMEK. KARDEŞİM ŞİMDİDEN ARAMIZA HOŞ GELDİN KUCAK DOLUSU SEVGİLER İSMİNİ SÖYLE HEMEN DUAYA BAŞLIYACAGIM KARDEŞİM İÇİN
GUZEL KARDESIM COK TESEKKUR EDERIM ARKADASIMIN ADI ANYA KENDISI RUS ASILLA NEOLUR DUA EDIN
ALEYKÜMSELAM....
KIZIM.!!!!
HAYIRLI GECELER SANA VE MİSAFİRİNE...KADİR BABA SANA VE MİSAFİRİNE 500.LAİLAHEİLLALLAH,YOLLADI.ALLAH ONUN GÖNLÜNÜ HİDAYET IŞIĞI İLE AYDINLATSIN.
ALLAH ONU ŞU MÜBAREK RAMAZAN AYI YÜZÜHÜRMETİNE SEVSİN VE SARSIN.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.SELAMETLE....18 yıl önce gönderildi # -
KADIRBABACIM COK TESEKKUR EDERIM ALLAH RAZI OLSUN BU KARDESIMIZDE BUGUN BANA MISAFIR OLDU.KENDISININ COK SELAMI VAR NEYAZIKKI TURKCE BILMIYOR BEN BU SITEDEN COK BAHSETTIM SIMDI KENDISI GIRMEK ISTEDI BABACIM DUALARINIZI BEKLIYORUM.
AYRICA BABACIM RABBIM YINE BENI SINAVLARA TABI TUTUYOR VE YINE ULKEMDEN AYRIYIM SELAM VE DUALARINIZ BEKLIYORUM18 yıl önce gönderildi # -
NE KADAR GÜZEL BU OLAYA BURADA ŞAHİT OLABİLMEK 50 FATİHA 50 İHLAS SURESİNİ HEDİYE EDİYORUM ARKADAŞIMA ANYA KARDEŞİME ŞİMDİLİK NE KADAR MÜKEMMEL BİR DUYGU ALLAH RAZI OLSUN AYŞE BİZE BİLDİRDİGİN İÇİN
RABBİM YOLUNUZU AÇIK ETSİN... YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....
Aleyküm selam.
Yarabbim ANYA kardeşimizi müslüman olmakla şereflendir. Senin rızanı kazanan ve islama hizmet eden kullarından olmasını nasip et. İki cihanda yüzünü güldür. Hasbinallahi venimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN ....
GUZEL KARDESLERIM INSALLAH RABBIM SIZLERIN DUASINI KABUL EDER VE KARDESIMIZ ISLAMIYETI SEDER.KENDISI COK SICAK BAKIYOR AMA CESARET EDEMIYOR.RABBIM O CESARET DUYGUSUNU YUCELTIR INSALLAH
MUTLU HABERLERLER BİZİ SEVİNDİRMEN ÜMİDİ İLE TERCÜME SEN YAPABİLİRSEN SIKINTILARI İÇİN DUA ETMEK İSTERİZ ALLAH AMANET OLSUN : )
COK TESEKUR EDERIM.GERCEKTEN BENI COK MUTLU ETTINIZ.ARKADASIM ILK DUA ISTEYELIM DEDIGINDE BEN MEILI YAZDIM ICIMDE DE KENDI KENDIME DIYORUM INSALLAH KARDESLERIMIZ GORURDE CVP VERIR NEYSEKI CVP VERDINIZ ILGILENDINIZ ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH BU ILGI VE DUALARINIZLA ARKADASIM CESARETLENIP ISLAMIYETI SECECEK.RABBIM HERKESE HIDAYET NASIP EDER INSALLAH
H.Z İSA DA PEYGAMBERİMİZ H.Z MUSADA PEYGAMBERİMİZ H.Z MUHAMMED (S.A.V) EFENDİMİZ ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERİLEN PEYGAMBERİMİZ ŞEFAATI ANYANIN ÜZERİNE VE ÜZERİMİZE OLSUN ALLAH RAZI OLSUN. AMİN AMİN AMİN
Allah'ın rızasını aradığı bu günlerde bizlere dua etmesini söyler misiniz arakdaşınıza,, o,, rahmeti birçoğumuzdan daha canlı hisseder çünkü bu süreçte ALLAH'IN İZNİYLE,,
Rabbim göğsüne genişlik,,aklına selamet,, kalbine huzur versin
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
inşallah ablam rabbim ona bizede dogruyu görmeyi nasip etsin amin
100 LAİLAHE İLLALLAH KARDEŞİME . ALLAH MUVAFFAK EYLESİN . HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN KORUSUN .
AMIN AMIN AMIN GUZEL KARDESLERIM DUALARINIZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM.AYRICA CIHAN ABIM ARKADASIM SIMDI GITTI AMA YARIN DUA ISTEDIGINIZ SOYLEYECEGIM INSALLAH
teşekkür ederim Ayşe kardeşim,,Allah kolaylıklar versin
İNŞALLAH ALLAHIN DİNİ İSLAM İLE ŞEREFLENİR
İSLAM ÜZERE ÖMÜR SÜRER18 yıl önce gönderildi # -
Allahım Kardeşimize Hidayet ver.
Kardeşimize 5 Fatiha Suresi okudum.
Allah kabul etsin.
aminn allah yolunu açık etsin.
Aleyküm selam...kardeşim Ayşe..
sesini duymak burda oluşunu hissetmek ne güzel ne güzel.
Arkadaşınıza lütfen çok selam ONUNLA din kardeşi olucaz demek böyle birşeye şahit olmak duymak çok hoş çok sevindirici.
Rabbim yardımcısı olsun.arkadaşınız için bende şahadet getirerek dua ettim.
bizden kucak dolusu selam ve sevgiler kardeşim...18 yıl önce gönderildi # -
Allahım sen kardeşimize hidayet nasip et.amin..
3 fatiha okuyorum onun için..18 yıl önce gönderildi # -
ooo :) bir din kardesim daha oldu rabbım hayatında ki tum olumsuzları kaldırsın yuzunu her daim mutlu,gonlunu hoş,peygamberimize ümmetinden eylesin amin
ne mutlu sana ki şimdi islamı sectin hıc gunahın yok bizim ona değil onun bize dua etmesı lazım bızım gunahım cok ama onun hıc yok islamı yenı sectı gecmiş tum gunahlarını rabbım bağışlayacak aynı peygamber efendimiz (s.a.v) zamannın da kız cocuklarını olduren babaların islamıyetı sectıkten sonra gunahlarını bağışladığı gıbı inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
Çok sevindim kardeşim.Allah hidayete eren kardeşlerimizden olmasını nasip eylesin.Ona söyler misin onun yerinde olmak istediğimi.Çünkü İslamiyette,müslüman olduğu andan itibaren daha önce işlemiş olduğu hata ve günahlar otomatikman silinir.Hatta,sahabe,islama girdikten sonra işlemiş olduğu hatalardan dolayı ne olurdu da şimdi islama girmiş olsaydım demişlerdir.Yanlış anlaşılsın istemem tövbe kapısı her daim açık ama bu durum garanti.sevgiyle kucaklıyorum sizi.
ALEYKÜM SELAM...ALLAH AYAKLARINI İSLAMDA SABİT KILSIN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE
Rabbim inş. herkese hidayet nasipeder.en kısa zamanda o kardeşimizinde dualarımıza iştirak etmesini bekliyoruz..
canım ayşem ne güzel bir olay..inşallah arkadaşın şahadet getirir ve bu mükemmel dinimizi yaşar..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.