Allah razı olsun hepinizden dualarınız başımıntacıdır.
sonunda hallettik modem sorununu
Allah her iki cihanda yüzünüzü güldürsün inşallah.
.::::sedef için dua edermiyiz.::::.
(46 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Sedef kardeşim Allah yardımcın olsun
ihlas ve fatihalar size hediyem olsunAllah katında ismin gibi değerli olursun inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun abla Allah kabul etsin.
ENBİYA SURESİ
89-) Ve Zekeriyya iz nada Rabbehu Rabbi la tezerniy ferden ve ente hayrul varisiyn;
Ve Zekeriyya (yı da zikret)... Hani: “Rabbim!.. Beni ferd olarak (hayatta tek başıma) bırakma!.. Sen varislerin en hayırlısısın” diye Rabbine nida etti.
90-) Festecebna lehu, ve vehebna lehu Yahya ve aslahna lehu zevceh* innehüm kânu yusariune fiyl hayrati ve yed'unena rağaben ve raheba* ve kânu leNA haşiıyn;
Biz de onun için icabet ettik (duasını kabul ettik), Ona Yahya’yı hibe ettik ve eşi’ni Onun için ıslah ettik (çocuk doğurmak için uygun hale getirdik)... Muhakkak ki onlar (Nebîler) hayrat’ta yarışırlar, rağbet ederek ve korkarak bize dua ederlerdi... Bizim için huşu edenler idiler.ALLAHIM SEN GÜZEL KARDEŞİM SEDEF'İN YÜREGİNDEKİ GÜZELLİKLERİ HAYATA GEÇİRMESİNE YARDIMCI OL SEN DİLERSEN HERŞEY OLUR ALLAHIM.ŞÜPHESİZ HERŞEYİ BİLEN İLİM VE HİKMET SAHİBİ OLAN YANLIZ SENSİN SEN... AMİN AMİN AMİN
ne güzel yazmışsın Allah razı olsun
amin amin amin.
inşallah sende sözlüne kavuşursun ne oldu gelişme yok mu hala sana karşı öylemi18 yıl önce gönderildi # -
AHHHHH. SEDEF ALLAH RAZI OLSUN SENDEN YOK ABLACIM HABER YOK : ( SALATI TEFRİCİYE OKUYACAGIM KENDİME BAKALIM ARTIK
aslında mailini alsam yasnden bieşyler gönderirdim sana.
286 defa errauf oku ve dileğini dile sibelle aramdaki sorun kalksın muhabbet ver Allahım gibi dua et18 yıl önce gönderildi # -
AH BE SEDEF YA. TAMAM YAPACAGIM ALLAH RAZI OLSUN.
sedefcim senin için 11 ayetel kürsi okuyorum rabbim kabul eder inşallah
hızır gibisin nazmiye Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah
sedef ordamısın?
:) modemi düzeldi inşallah diğer sorunlarda çözülür:)))
düzeldi düzeldi diğer sorunlarda inşallah düzelir çok iistyorum ama nasıl olacak blmiyorum.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN DUALARIMIZDASIN GÜZEL YÜREKLİ İNSAN
Sedefim canım bende senin için 3 fatiha oluyorum .
Allaha emant ol güzelim18 yıl önce gönderildi # -
:) SEDEF...
SENİN İÇİN 3 ADET FATİHA
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.