dua dostları sitede bahsetmiştim. imzamı kullanarak çok yüklü bir borcu ödemem isteniyor. savcılığa verilecekmiş eğer pazartesiye kadar ödeyemezsem. allah rızası için dularınızı esirgemeyin. allah hepinizden razı olsun. rabbim tüm sıkıntıdaki kullarına yardım et. senin kapından başka kapı aratma yarabbi. Yarabbi sen yeryüzündeki kullarının arasında kafamızı yere eydirip bizleri rezil rüsvağ etme yarabbim. umulmadık yerden kapı aç bizi rızıklandır güzel allahım. amin..amin..amin..
***DUA DOSTLARI 4 GÜNÜM KALDI (NAZMİYE)
(60 mesaj) (32 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbım yardım eder abla inşirah suresi nı okuyorum senın ıcın sende oku ama manası ile brlikte lutfen anlayacaksın neden olduğunu
18 yıl önce gönderildi # -
bende inşirah okuyorum .rabbim kabul edip selamete çıkarır inşallah
allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun
rabbim yardımcın olsun tez zamanda selamete çıkarsın inşallah.la havle okuyorum senin için
rabbim yar ve yardımcın olsun emin ol rabbimiz seni yanlız bırakmayacakdır...sana hz yunus un duasını okuyacağım inşallah
ALLAH YARDIMCIN OLSUN EN KISA ZAMANDA FERAHA KAVUŞURSUN İNŞ AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SENİN İÇİN RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞ....
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....
Allah yardımcın olsun kardeşim,, ummadığın yerlerden yardımlarla sıkıntılarını gidersin
amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM
ALLAH TÜM SIKINTILARINI TEZ VAKİTTE GİDERSİN
100 BESMELE OKUYORUM SANA
ALLAHIM KABUL ET
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH TEZ ZAMANDA SENİ BU SIKINTINDAN KURTARSIN.
21 BESMELE
21 İHLAS OKUYORUM,ALLAH YARDIMCIN OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SANA.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun 100 besmele hediyemdir sana kardeim inşallah kolayca atlatırsını bu durumu.
Yunus A.S duasını okudum
(La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzâlimin)
Rabbim tez vakitte hayırla selamete erdirsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
allah hepinizden razı olsun. rabbim hepinizin gönlündeki muradı versin.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH YA REZZAK YA REZZAK YA REZZAK
Yarabbim Nazmiye kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Kimselere muhtaç etme. Sıkıntılarınıgider yarabbim. Hasbinallahi venimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.
allah razı olsun kardeşim
KARDEŞİM HİÇ BİR SIKINTI SONSUZA DEK SÜRMEZ.HER GECENİN BİR SABAHI MUTLAKA VARDIR.HER SIKINTININ SONUNDA BİR FERAHLIK VARDIR.SABRET.MEVLAM BİR ÇIKIŞ YOLU MUTLAKA AÇACAKTIR.ALLAHA EMANET OL.
inşallah kardeşim. inşallah. rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
OKUNAN EZANLAR ŞAHİTLİĞİNDE ALLAHA YALVARDIM Kİ PAZARTESİ HERKES İÇİN ÇOK GÜZEL BİR GÜN OLSUN AMA EN ÇOK SENİN İÇİN.ALLAHA EMANET OL.
allah razı olsun ablacım
Allahım yardımcın olsun.
ALLAH YARDIMCIN OLSUNN.....
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.inşallah rRabbim ummadığın yerden ferahlandırsın seni.Amin
AMİN.AMİN.AMİN
rabbim yar ve yardımcınız olsun
ABLACIM YENİ GÖRDÜM ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH YARDIMCIN OLSUN NAMAZDAN SONRA ALLAH A DUA EDECEGİM. ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ABLACIM. BİLİYORUM DUALARINIZI ESİRGEMEZSİNİZ. RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİ MURADI TEZ ZAMANDA SİZLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH
Sevgili dua dostum,senin imzanı bi başkasının kullanması kanunen suçtur ve buna itiraz etme hakkına sahipsin. senin imzanla atılan o imza mahkemede bilirkişiler tarafından incelenip imzanın sana ait olmadığı çıkar ve bunu sana yapanlara tazminat davası bile açabilirsin.inan bana çok büyük bi suçtur içini ferah tut kimsenin yaptığı yanında kalmaz Allah çok büyük Allah yardımcın olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.