yüce rabbim acil derdinin dermanını versin
dualarla değişir mi acaba....(cihan)
(39 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Değişir kesinlikle inanıyorum.İnanmak olmanın anahtarıdır.
HAK ŞERLERİ HAYR EYLER ZANNETME Kİ GAYREYLER
MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.18 yıl önce gönderildi # -
(Ey Muhammed!) De ki: "Duanız olmasa Rabbim size ne diye değer versin! Siz yalanladınız. Öyle ise azap yakanızı bırakmayacak."Furkan suresi ayet 77
“… Allah’ın rahmetinden umut kesmeyin. Çünkü kafirler topluluğundan başkası Allah’ın rahmetinden umudunu kesmez.” (Yusuf Suresi, 87)
“Rabbiniz dedi ki: “Bana dua edin size icabet edeyim. Doğrusu Bana ibadet etmekten büyüklenen (müstekbir)ler; cehenneme boyun bükmüşkimseler olarak gireceklerdir.” (Mümin Suresi, 60)
Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi diyen elleri boş çevirmeyen Rabbim
sen yar ve yardımcıları ol her zamanda ve mekanda
bize tarafından sağlık ve afiyet ihsan et
Senin herşeye gücün yeter
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
21 İHLAS...ALLAHIM SEN KULLARINI FERAHA ÇIKAR.
18 yıl önce gönderildi # -
SELAMUN ALEYKUM ABICIM RABBIM INSALLAH AILE BIREYLERINE HUZUR SAGLIK VE BOL RIZIK IHSAN EDER.GUZEL KARDESIMIZIN RIZKI DUA KONUSUNDA COKMUS INSALLAH BUGUN AKSAM CEMAATTE OKUYACAGIMIZ BUTUN SALAVATLAR DUALARA HADIYEMIZ OLSUN.INSALLAH NASIP OLURDA O GUZEL CEMAATE GITMEK NASIP OLURSA BUGUN FATIH ABIMIZ ICIN DUA ISTEYECEGIM.SELAM VE DUAYLA
ALLAH YAR YARDIVISI OLSUN ÇOCUĞUNADA ACİL ŞİFALAR VERSİN .
Allah razı olsun cümlenizden dostlarım
yüreklerinizden kabul ümidiniz hiç eksik olmasın
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
TABİKİ DEĞİŞİR TABİKİ DEĞİŞECEK İNANAIYORUM ÇÜNKÜ İNANIYORUM RABBİMİN GÜCÜ DEĞİŞTİRMEYE GÜZEL EYLEMEYE TABİKİ YETER AMA EN DOĞRUSUSNU RABBİM BİLİR.
İNSALLAH İNSALLAH HAYATLARI YOLUNA GİRER İNSALLAH YÜREKLERİNE SU SERPECEK HABERLER ALIRLAR BOL BOL
ALLAHDAN hiç bir zaman umut kesilmez 10 tane fatiha benden dua kapıları açık olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.