ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN.!
BİRAZ ÖNCE EKSİK SAYIYORDUK,ŞİMDİ FAZLALARI SAYDIRIYORSUN.
ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN.
OLDU 1.250.DOSTLAR.VARDIR BİR HİKMET.!
UYANIK OLMAK LAZIM.!
ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN.!
BİRAZ ÖNCE EKSİK SAYIYORDUK,ŞİMDİ FAZLALARI SAYDIRIYORSUN.
ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN.
OLDU 1.250.DOSTLAR.VARDIR BİR HİKMET.!
UYANIK OLMAK LAZIM.!
Benden 50 tane daha Allah kabul etsin.
50 tane aldım allahım kabul etsi inşaallah amin
OLDU 1.350.
YARABBİ ŞİFANI BEKLEYEN BATUHAN İÇİN ARTTIR.İNŞALLAH.
20 adet daha
OLDU 1.370.
RABBİM YOKMU DUA İSTEYEN DİYORSUN YA BİZLERE.İŞTA BAK KULLARINA ONLAR SENİ TAKLİT EDİYORLAR.
BATUHAN KULUN İÇİN SIRAYA GİRDİLER SENİN KELAMINLA KULUNA VERİYORLAR.
SEN DE ONLARA VER.
yüce allahım şimdi geldim işten .kadir baba nasıl ağlamam bütün dua kardeşlerim yavrum için seferber olmuş allahım güzel allahım sizlere dert keder vermesin sevdiklerinizi de sizlere bağışlasın ikindi namazımı kılıp yavrum için el açan ellere dua edeceğimsizler beni sevindirdiniz allahda sizleri sevindirsin hakkınızı helal edinallaha emanet olun
fatih kardeşim vesile oldun mubarek duaları almamıza yüce rabbim sizleri üzmesin hakkınızı helal edin
FİLİZ KARDEŞ.FATİHİ UNUTMA EMİ.BU YANGINI O ÇIKARDI.BEN BİRAZ KÖRÜKLEDİM.ODUNLARIDA DOSTLAR GETİRDİ.!
SELAMETLE...
Filiz ablacım senin sevincin bizim sevincimiz...inşaallah yavrun iyileşicek hep dualarımdasın ..güzel ablacım benim..
bende 50 tane okuyacağım batuhan için.Allahım şifasını tez zamanda versin.
Helal olsun filiz ablacım yeter ki batuhanımız iyi olsun.
Bu arada Kadir baba 102 den fazlasını alırsam çok zorlanıcam gibi geliyo çünkü akşma okumam gereken başka dualarım da var, ama Batuhancım içinokuyacağım söz verdiğim 100'ü, ama isterdim ki daha da alıyım ama verdiğim sözü ve aldığım emaneti yapamamamktan krkuyorum, o yüzden bu seferlik benim heybemden bu kadar:(
NURGÜL TEYZESİ BATUHANA 100 AYETEL KÜRSİ OKUDU ALLAHIMA DUA ETTİM YAVRUMUZ ŞİFA BULSUN DİYE ÇOK ŞÜKÜR BİTİRDİM 100 AYETEL KURSİ ŞİFA ALLAHTAN
VAR Bİ HİKMET ALLAHIM VAR.
OLDU 1.420.
ya ben şimdi gördüm dersteydim çıkar çıkmaz siteye girdim herkes okumuş bende 30tane okumak istiyorum bu arada ayetel kürsüyü bilmediğimi sanıyordum :( ama öğrenmişim bundan sonra bol bol okurum :) hepimiz için inşallah ama şimdilik canım batuhanımız için 30 adet okucam ...fazla okursam onuda yazarım tamam
KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM . KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM . KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM . SANA ŞÜKÜRLER OLSUN . SANA ŞÜKÜRLER OLSUN . ORDU GÖREVİNİ TAMAMLADI . ALLAH HEPİNİZDEN GANİ GANİ RAZI OLSUN . KADİR BABA ELLERİNDNE ÖPERİM . FİLİZ ABLA ELLERİNDEN ÖPERİM . BİR YERE GİTTİM GELDİM ORTALIK COŞMUŞ . GÖKYÜZÜ ŞENLENMİŞ . YÜREKLER COŞMUŞ . ALLAHIM SEN BATUHANIMIZA ACİL ŞİFA VER SEN MERHAMET ET ALLAHIM .EY BÜYÜK ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN BİNLERCE KEZ. SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ
Batuhan kardeşime şifa için 100 tane ayetel kürsi de benden ayrıca 100 tane YA Şafi Ya Allah şifa olur inşallah
ALLAHIM OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİMİZİ MELEĞİMİZ BATUHANA BAĞIŞLADIK SEN KABUL ET YARABBİM . SEN ACİL ŞİFA VER YARABBİM . AMİN ECMAİN .
slm arkadalşlar ben batuhan için söz verdiğim 30 adet ayetel kürsüyü okudum hemde 25 fazla ya ni 55 adet okudum inşallah kardeşimiz şifa bulacak bu dualarla amin
arkadaşlar bitmediyse bende okuyayım haber verin lütfen
Bitti elif abla hatta fazladan okundu :) Allah kabul etsin cümlemizinkini, tez zamanda şifa bulsun batuhanımız, annesi filizi ablamızın da yüzü gülsün.
allah razı olsun kardeşlerim benim içim sevinç dolu kurban olduğum allahım sizlerin sesinizi duydu batuhanım ben bu siteye girdikten sonra yüzü gülmeye başladı sanki .yüce mevlam şu mubarek gündesizleri güldürsün dua kardeşlerim ben bugün nöbetçiyim dualarınızda unutmayın beni.
HERBİRİ KANDİL YÜREKLİ DOSTLARIM.
YARIN KİMİN KARANLIKTA KALACAĞI BELLİ Mİ OLUR.GELİN ALLAH AŞKINA,MUHAMMED AŞKINA BATUHANI AYDINLATIN BU GECE.
BELKİ KENDİ AYDINLIĞIMIZDIR BİLİNMEZ,VESİLE OLUR BATUHAN.!
HAKLISIN KADİR BABA . BATUHAN İÇİN MELEĞİMİZ İÇİN . ALLAH CÜMLE CELALİNİZDEN RAZI OLSUN
batuhan için ve tüm hasta çocuklar için edelim fatih abicim,tüm lösemili,kanserli,saralı,kör,topal,fakir tüm ama tüm çocuklar için..belki o çocuların bize ulaşıcak durumu bile yoktur..lütfen bütün muhtaç çocuklar için edelim..
bütün muhtaçların duaya ihtiyacı var..
AH ! EVET . ALLAH KABUL ETSİN .
ben sabah geldim nöbetten dün dua edemedim ama biliyormusunuz bu mubarek cuma günü yüzü hürmetine sizler için hepinize ayrı ayrı dua edeceğim mevlam kabul etsin arkadaşlarım da tefriciyeyi okudular yüce rabbim kabul etsin fatih kardeşim kadir baba dua dostlarım çok hakkınız geçti helal edin olurmu mevlam bu gözyaşlarımı görür benimde dualarımı kabul eder inşallah
inşallah ablam şimdi 10 ayetel kürsi okudum rabbim kabul eder inşallah ablam batuhan için dua edecem rabbim ne muradın varsa versin inşallah tez zamanda isteğini verir inşallah
75 ADET AYETEL KÜRSİ OKUDUM HASTALARA , SİTE DOSTLARIMA, YAKINLARINA CUMA HEDİYESİ OLSUN
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM YÜREĞİNE SAĞLIK 3 İHLAS 1 FATİHA SANA HEDİYEM FİLİZCİM AĞLAMA LÜTFEN ARTIK MUTLU OLMANI İSTİYORUZ
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.