sevgili dua dostlarım iki gün dualarınıza amin deme fırsatım olmadı oğlumun yemin töreni için bilecikteydim şükürler olsun rabbime sizlerden binlerce kere razı olsun
rabbim tüm sıkıntılarınızdan feraha çıkarsın oğlum giderken çok ağlamıştım rabbim bana sabır verdi sesini duydukça iyi ve rahat olduğunu duydukça rahatladım cuma oğlumu bilecikte bütün işlerim rast gitti oğlumun bölük çavuşu onun yerine imza atacaktı rabbim benden yardımını esirgemedi oğlumu istanbula getirdim 2 gece yanımda kaldı bu sabah yola çıkacak bizden yine dualarınızı esirgemezseniz çook sevinirim oğlum bu gün sağ salim birliğine teslim olsun rabbimin izniyle ve sizlerin dualarıyla inşallah 30 günü güzel geçti şükür elhamdülillah kalan 40 günüde sorunsuz geçer inşallah rabbim tüm askerlerimizi korusun inşallah.
şükür elhamdülillah Allahım mubarek ramazanda bana en güzel hediye oğlumun sıkıntısının olmaması daim eyle rabbim hep güzel haberlerini almayı nasip eyle bana şu anda okunan ezanlar hürmetine.
dua dostlarımı razı olduğun kullarından eyle ya rabb!
amin amin amin
ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya vehhab
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME BİNLERCE KERE
(25 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SELENAY ABLAM... ASKER ANASI.. RABBİM OĞLUNU SENİN ÖMRÜNE HAYIRLI ETSİN İNSALLAH...
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin canım
SELENAY ABLA RABBİM OĞLUNU SİZLERE BAĞIŞLASIN. SAĞ SALİM BİRLİĞİNE TESLİM OLUP SAĞ SALİM HAYIRLISIYLA TEZKERE ALMAK NASİP ETSİN. 7 FATİHA BENDEN HEDİYE OLSUN ....AMİN AMİN....AMİN...
amin amin amin Allah razı olsun nazmiye kardeşim
rabbim seninde ne muradın varsa versin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.
ALLAHIM SELANAY TEZECİĞİMİN DUALARINI KABUL ET.
EVLADINI ONA BAĞIŞLA.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
Allah hayırlarla vatani görevini tamamlamayı nasib etsin kardeşim
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
ŞANLI BAYRAK ALTINDA ŞANLI MEHMETÇİK RABBİM SİZLERİ KORUSUN CENNET VATAN EVLATLARI
amin amin amin Allah razı olsun
oğlumu birliğine teslim ettim istanbula yeni döndüm çok şükür rabbime
subhanallahi vebi hamdihi sübhanallahil azim18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN
RABBİM HAKKINDA HAYAIRLARI TECELLİ KILSIN RABBİM OĞLUNU BİRLİĞİNE VARMAYI VE HAYIRLISI İLE TESKEREYİ ALIP KARŞINA GELMEYİ NASİP EDE İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Amin Allah daha iyi etsin inşallah çok sevindim yolu açık olsun emrah kardeşimizin.
AMİN AMİN....
RABBİM HAYIRLARLA BİTİRİP DÖNMEYİ NASİP ETSİN....
AMİN AMİN AMİN
SELANAY KARDEŞİM ALLAH DAHA İYİ ETSİN İNŞALLAH TEZKERESİNİDE GÖSTERSİN RABBİM BENDE ASKER ANASIYIM ŞU AN Kİ DUYGULARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM ALLAH TÜM ASKERLERİMİZİ KORUSUN BİZİMKİLERİDE KORUSUN RABBİM AMİNNNNNN.
100 LA HAVLE OĞLUN İÇİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
hımm:) bende diyorum meleğim beni neden unuttu oğlunu bulmuş çünkü küstüm sana hıhh:)
rabbim emrahı ve tüm askerleri korusun sağ salim evlerine gelmeyi nasib etsin..
ayetel kürsi korusun onu
AMİN ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
meleğim hemende küsüyosun ayetel kürsi okuyorum sizlere
dünde bilecikteydim emrahı biz götürdük birliğine teslim ettim geldim çok şükür.18 yıl önce gönderildi # -
peki öle olsun:)) telafi etmen lazım
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun
AMİN AMİN AMİN
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Allahım dileklerini kabul eyler inşallah aminnn
Rabbim hayırlısıyla kavuştursun...
amin amin amin ecmain Allah razı olsun
İnsan -Müslüman- öldüğü zaman üç şeyin dışında bütün amellerinin sevabı kesilir. Bunlar, şunlardır: İnsanlığa faydası devam edip giden eser, insanların faydalandığı ilim, kendisine hayır dua eden iyi bir evlat.
Yarabbim Emrahın yar ve yardımcısı ol. Hayırlısıyla birliğine teslim olup, hayırlısıyla görevini yapmasını nasip et. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.