GEÇ KALDIM BELKİ AMA ANCA AÇTIM VEFAKAR TUBACIM
ALLAH EBEDEN RAZI OLSUN
İNAN SENDE DUALARDASIN
BENDEN SANA 3 İNŞİRAH İNŞALLAH
RABBİM TÜM İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRMA VESİLESİ EYLESİN NİYETİYLE
HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN VE İSTEDİĞİN HERŞEY HAYIR OLARAK VERİLSİN SANA HEM DÜNYADA HEM AHİRETTE İNŞALLAH
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
SELAMETLE
''''''''''''YÜREKLERİNİ SEVDİKLERİME''''''''''''''''YÜREĞİMDEKİLERE''''''''TUBİK
(64 mesaj) (30 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım eni çok seviyorumm.
Alemlerın sahıbı buyuk ALLAH'ım supehesız ki sen RAHMAN sın RAHİM sin KERİM sin her seyi bılen her seyı gorensın ALLAHIM supehsız duaları kabul edensın ben ıstedım sen benı gerı cevırme rabbım aklımdan gecen dumaı kabul eyle o guzellerın guzelı HZ.MUHAMMET(SAV) yuzu suru hurmetıne duamı kabul eyle rabbım18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM SANA VE ADAŞIMA 100 ER BESMELE OKUYORUM . RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN .
18 yıl önce gönderildi # -
CANIM KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.ALLAHIM O GÜZEL YÜREĞİNDE NE DİLEKLER VARSA TEZ ZAMANDA KABUL ETSİN İNŞALLAH.RABBİM HİÇ BİR ZAMAN SEENİ VE SEVDİKLERİNİ SIKMASIN,DARDA KOYMASIN İNŞALLAH.İKİ CİHANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.KABUL EDERSEN ABLANDAN SANA 100 BESMELE.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
canım abimm ve sema ablam allah razı olsun hediyeleriniz için..
Rabbim razı olduğu kullarından kılsın inşallah
gönlünün muradını hayırla lütfetsin
en emin yere emanet ederim18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun allah kabul etsin
ceylan ablam çok saol.
allah senden de razı olsun saliha18 yıl önce gönderildi # -
.
efendim meleğim annem seni çok seviyorum..
bende seni çok seviyorum meleğim yavrum
3 ayetel kürsi günün aydın olsun..işlerin rast gitsin rabbim evladını korusun
7 fatiha ecmain rabbim her daim yanında olsun
saol meleğim allah kabul etsin
dostluğumuz baki olsun inş. yüreğine sağlık,bizde seni seviyoruz ,hepimiz birbirimizi çok seviyoruz eminimki..
alah razı olsun kardeşim unutmuşun beni ama olsun bende hepinizi seviyorum....
Allah cümlenizden razı olsun.Dostluk ve kardeşlik bâki kalsın inşallah! Amin!
o benim yetenekli mod um:):)
İSMİ GEÇEN CÜMLE DOSTLAR ADINA 3 FATİHA OKUYORUM YÜREKTEN.AMA BURCU İÇİN 2 KATI.ONA ÖZEL. AKILLANSIN DİYE:):):)
allah razı olsun canım arkadaşım allah gönlüne göre versin seni çok seviyorum canım benim
ALLAH razı olsun tuğba, duaların için. sevgini sevdiğini söylemek paylaşmak kadar hoş bişey varmı yazmışsınya ismini unuttuklarım olabilir diye o yeter güzel kardeşim ALLAHA emnet ol
CANIM KARDESIM ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH YUZUNDEKI VE YUREGINDEKI BU GUZELLIGI ASLA KAYBETMEZSIN HEP O GUZELLIK SENI KUSATIR INSALLAH.3 IHLAS 1 FATIHA HEDIYEM OLSUN KABUL BUYUR...
BİKAÇ GÜN SİTEYE GİREMEDİM.. TUĞBA HANIM BENİDE UNUTMUŞ :(
açıklamayı zerinede yaptım arkadaşlarım sizler benin 5 yıllık arkadaşımsınız..burdakilerin hiç görmedim diyorum ya:(:(
sizleri sevmesem arkadaşım olmazdınız zerin ve nurtenn finduk..
ama burdaki sevdiklerimin yüreğini sevdim..onlarla cafeye gitmedim gezmedim sarılıp ağlamadım:))
HADİ HADİ ÖYLE OLSUN CADI :=)
BU ARADA HASTA OLMUŞSUN AZ ÖNCE GÖRDÜM KONUYU... GEÇMİŞ OLSUN CANIM... UMARIM CİDDİ BİŞİY YOK.. BEN SİTEYE GİREMİYORUM ÇÜNKÜ İNTERNETİM KOPUK .. FIRSAT BULDUKÇA BAKMAYA ÇALIŞIYORUM...18 yıl önce gönderildi # -
öel zaten:))) saol canım midemde sorun varr ama geçecek inşallah. o
sedeffffff seninle kesin aynı şehirde olmalıydım ben ahh ahh :)
ah ah ben de çok isterdim tuğba hem de çok...antebe de gelemiyorumki görüşelim :)
Bİ KEZ DAHA ANLADIM SİZLERİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM..
HASTALIĞIMDA ÜZÜNTÜMDE SEVİNCİMDE YANIMDA OLANLAR..MORAL KAYNAĞIMSINIZ..TEŞEKKÜR EDERİM
Bİ TEŞEKKÜRÜM SEDEF DERYA ELİF SUDEMERAL SUSKUNKIZ ZERİN VE MAHZUN ABİMM...RECEEP ABİME FATİH ABİMMEDESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..
biz sana teşekkür ederiz senin gibi dostun her daim yanındayız canım bende seni çok seviyorum iyi varsın cimcime demek geldi içimden:)
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.