CANIM ANNEM BUNDAN 4 AY ÖNCE FELÇLİK GEÇİRMİŞTİ. AMA HALA AYAĞA KALKAMADI BAZI ZAMANLAR DAHADA KÖTÜ OLUYOR BAZENDE İYİ OLUYOR , BU DURUMA ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM TEZ ELDEN İYİLEŞMESİNİ İSTİYORUM VE HEP DUA EDİYORUM ALLAHIMA ANNEMDE ÇOK ÜZÜLÜYOR BAZEN BİZE YÜK OLDUĞUNU SÖYLÜYOR İŞTE O ZAMAN BENİ RESMEN YIKIYOR:((( NE ZAMAN İYİLEŞECEĞİNİ GÜZEL ALLAHIM BİLİR AMA ONDAN TEK İSTEĞİM ANNECİĞİMİ AYAĞA KALDIRMASI VE ESKİSİ GİBİ OLMASI. BUNU İÇİN LÜTFEN BANA YARDIM EDERMİSİNİZ , DUALARINIZI ESİRGEMEYİNİZ. DAHA ÖNCEDE AMELİYETINDA NİŞANLIM NURTENİMİN YARDIMI İLE DUA ETMİŞTİNİZ HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN... ALLAHIM KİMSENİN ANNESİNİ BU DURUMA KOYMASIN:(((
ANNEM İÇİN DUA EDERMİSİNİZ LÜTFEN:(:(:( M.CAN
(60 mesaj) (39 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1 duha
1 inşirah
1 ayetel kursi
rabbım sağlık nasıp etsın
rabbım acılarını hafifletsin tez vakıt sağlına kavustursun amin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞİFA VERSİN....
18 yıl önce gönderildi # -
100 ayetel kürsi okuyorum değerli dostum . Rabbim acil şifa versin . Rabbim sizin tekrar yüzünüzü güldürsün . Anneciğinize güç kuvvet versin . Allahım şu oruçlu ağızımla ettiğim duamı kabul eyle . EY KUDRETİNE MERHAMETİNE ŞÜPHE OLUNMAYAN . Değerli dostum Allah yardımcınız olsun .
50 ayetel kürsi okuyorum rabbim şifa versin.
RABBİM ŞİFA VERSİN....CANIM KARDEŞİM İNŞAALLAH TEZ ZAMANDA İYİLEŞİR,ALLAHA EMANET OL
geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
ALLAH ŞİFA VERSİN.1 AYETELKÜRSİ ŞİFA NİYETİYLE.
ALLAHIM HERŞEYE GÜCÜ YETEN ALLAHIM
KARDEŞLERİME VE SEVDİKLERİNE SAĞLIK AFİYET VER
ALLAHIM HERŞEYE GÜCÜ YETEN ALLAHIM
KİMSEYİ KİMSEYE MUHABBETİNDEN BAŞKA MUHTAÇ ETTİRME18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ANNENİZİN,TÜM ANNELERİN SAĞLIK,AFİTET VE SELAMETLERİ OLSUN.İNŞLLAH.
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM İÇİNDE BULNDUKLARI SIKINTIDAN TÜM ANNELERİMİZİ
KURTARSIN SAGLIK MUTLULUK NASİP ETSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞİFA VERSİN İNSALLAH İYİLEŞİR ACİL ŞİFALAR
ANNENİN ELLERİNDEN ÖPERİM..ALLAHA EMANET OLUN
Allah şifasını versin inşallah
50 İHLAS SURESİ ANNEM
50 İHLAS SURESİ BEN
10 İNŞİRAH SURESİ BEN OKYORUM RABBİM ŞİFA VERSİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah acil şifalar versin kardeşim,,bu mübarek günler geceler hürmetine afiyet nasib etsin
amin amin18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim sabırlı ol düzelicek inşallah neler olmuyorki dünyada ne mucizeler, duayla onuda atlatıcaz inşallah ALLAHIM yardım edicektir 1 yasinde ben okurum annen için tez zamanda ayağa kalkmak nasip olsun Allahım beni sevindirdin kardeşimidesevindir.
kardeşim benim annemde bir ara çok hastaydı ama şimdi atlattı Rabbimin sayesinde18 yıl önce gönderildi # -
.
1 FATİHA
3 İHLAS DAHA GELDİ İÇİMDEN18 yıl önce gönderildi # -
Allahım kardeşimizin Annesine sağlık ve afiyet ver.
RABBIM ANNENE TEZZAMANDA SAGLIK SIHHAT VERIR INSALLAH.
BUTUN ANNELERIMIZIN SAGILIGI ICIN 1 FATIHA 3 IHLAS18 yıl önce gönderildi # -
3 İHLAS OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN
SAHURLARDA YAPILAN DUA HÖRMETİNE ŞİFA VER ALLAMIN EY GÜZEL ALLAHIM SENSİN ŞİFA SENDENDİR ŞİFA AMİN AMİN AMİB
dün çıkarken yazmıştım cevab zamanadım allahım hepinizden razı olsun rabbim dualarınızı kabul buyursun hepinizin yüreğine sağlık hepinizi çok seviyorum kardeşlerim
BENDE DÜN GECE SİZLERLE BİRLİKTE HEP DUA ETTİM. HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM...
ayetel kürsi okuyorum..rabbim tez zamanda ayağa kalkmasını nasib etsin..sizlere yük olduğunu düşünmekten kurtarsın teyzeyi..kimseye muhtaç etmesin.
YA ŞAFİİ YA ŞAFİİ YA ŞAFİİ
sağol tubiş bacı senda hasta olmumşsun geçmiş olsun kendine dikkat et lütfen...
SAOL ALLAH RAZI OLSUN M.CAN.
senden de tubiş ....
kardeş çok geçmiş olsun.rabbim acil şifalar versin.dualaramız annenle.allah kimseyi annesiz babasiz bırakmasın.tüm anne ve babalara evlatlarının gününü görmek nasip etsin.amin.
amin amin amin zerrin bacı...
tez zamanda sağlığına kavuşur inşALLAH.ALLAH(C.C)yardımcısı olsun
ANNEMİZ ÇOKMU KÖTÜ YOKSA :=(
ONUN İÇİN ELİMDEN GELDİKÇE DUA EDİYORUM .. RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.. TORUNU GÜLDANE Yİ KUCAĞINA ALIP SEVMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH..18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.