dua dostlarım yardımınıza ihtiyacım var.ben çok bunalımdayım.ne olur banada dua edin.esirgemeyin lütfen.bu dert dayanılır gibi değil.ama allahımdan geldiğini biliyorum.bir musibet bin nasihattan iyi derlerde inanmazdım.meğer ne kadar doğruymuşş.allahım neolur benim onunla evlenmem için bir vesile ver.ve mutlu huzurlu bir yuva kurmamıza yardım et.yarın akşama kadar benim için tefriciye okurmusunuz?yaklaşık 1000den fazla ama lütfen siz bana 1000adet yani yardım etmek isteyen olursa tabiki herkes ne kadar okyuyabilirse okusun istiyorum.ya çok utanıyorum sizden istemeye ama çok ihtiyacım var.yarın gece mübarek gece.bende burda olup beraber dua etmek istiyorum..allahın izniyle 4444 olacak.ve hep beraber amin demek istiyorum.allahım inşallah dualarımızı kabul eder.aminnn
dostlarım benimde elimden tutun lütfenn
(35 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YASEMİN KARDEŞİM 500 BEN ALDIM . BİTİNCE HABER VERECEĞİM . ALLAH YAR YARDIMCIN OLSUN . SANA SABIR VERSİN . DARLANMAK ELBET VAR ANCAK DARLANMA SİNİRLENME . ÜZÜLMEMEYE ÇALIŞ. SADECE ONDAN İSTEDİĞİNİ BİL İSTEDİĞİMİZİ BİLELİM . VERSEDE ŞÜKÜR VERMESEDE ŞÜKÜR . VERSEDE HAYIR VERMESEDE HAYIR VARDIR . YÜCE MEVLAM DAN BAŞKA BİZİM İYİLİĞİMİZİ İSTEYECEK KİM OLAKİ ? DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ İMTİHANLARDAN HEP KIRMIZI KURDELA ALMAYA BAKACAĞIZ TAMAMMI KARDEŞİM . ALLAH YAR KABUL ETSİN İNŞAALLAH .
18 yıl önce gönderildi # -
ya fatih abicim ne güzel şeyler yazmışsın.allahım senden razı olsun.çok ihtiyacım vardı böyle moral dolu sözlere..allah seninde yardımcın olsunnn
ŞİMDİ KADİR BABANIN DEDİĞİ GİBİ DUA ORDUSU TOPLANIR SEN HİÇ MERAK ETME
fatih kardeşim ya ama nasıl yapacamki bilmiyorum
en iyisi sen benim msn mi ekle..18 yıl önce gönderildi # -
yaseminim 100 tane de ben aldım bitanem.Benim de okuduğum başka dualarda var o yüzden şimdilik bu kadar aldımi daha da alabilisem tekrar alıcam canım, allahım muradını tez zamanda versin sana inşallah, hayırlı yva kurmanı asip etsin
58 tane okudum kabul et yasemin rabbim sıkıntılarını feraha çıkarsın
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
daha okunması gereken sayı 452
yasemin bende101 tanede ben alsam nedersin bitmezse birdaha alırım
kalan 351
BİTİRDİM RABBİM MURADINA ERDİRİR İNŞALLAH HAYIRLISI İLE
yasemini 351 adet tefriceyesi kaldı dua dostlarım, hadi hepinizin yardımını bekliyo, yarım kalmasın, bu gece duasını yapabilsin bu mübarek gecede,
50 aldım
ben de 50 okurum canım şimdilik.daha okuyabilirsem haber veririm.Allah kabul etsin inşallah..
1 KÜSİRATI DA BEN ALDIM, KALAN:300. Hadi dua dostlarım Fatih abim ve Kadir Babamın da dediği gibi ordu olalım bitsin şu kalan 300 adette
yasemin ben bahar azda olsa duanın arasına katılmak istiyorum 51 ben okumak istiyorum Allah yardımcın olsun
hesabı tekrar yaparmısınız
Kalan 249 fatma ablacım.
KALAN 249 ADETİ DE BEN OKUYACAĞIM.AKŞAM NAMAZINDAN SONRA KESİN GÖZÜYLE BAKABİLİRSİNİZ.EĞER YANLIŞ HESAPLAMIŞSAM LÜTFEN BENİ UYARIN.
ben 44 tanesini alabilir miyim edvacım sen 205 tane okusan olur mu?bunun için geldimdebana haber verirseniz sevinirim..hoşçakalın
Ben okudum . Şimdi bitirdim. Siz bağışlayın.
Dostlar duayı okurken ravza-ı mutahharadan yasemin kokuları aldım. Üstüne basa basa söylüyorum
allah razı olsun fatma ablacım, burcu, ve edvacım . (Fatma ablacım bana dua etmeye devam ediyorsun diy mi, senin hürmetine Allahım kabul eder belki, tez zamanda hayırlı bir yuva kurmam için)
evet Yasemincim müjde bitti. Allah şimdiden kabul etsin.
İNŞALLAH DUALARIMIZ SİZİ İSTEDİĞİNİZ KİŞİ İLE BİRLEŞTİRİR VE YAPTIĞIMIZ DUALARIN KARŞILIĞI OLARAK BİZE DE HAYIRLARA VESİLE OLUR.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.AYRICA BENDE DUA KİTABI VAR VE SİZİN İÇİN SEÇTİĞİM DUALARI BU GECE OKUYACAĞIM.YALNIZ SEN HANGİ SAATTE DUA YAPACAKSAN BANA SÖYLE AYNI SAATE DENK GELSİN.BELKİ DAHA HAYIRLI OLUR.BEN DE AYNI ŞEYİ YAŞADIM FAKAT BENİM İÇİN HAYIRLI SANDIĞIM KİŞİ MEĞER HAYIRSIZMIŞ.O BENİM GURURUMLA OYNADI.BENİM İSTEDİĞİM TEK ŞEY BANA GERÇEKTEN DEĞER VEREN İNSANIN KARŞIMA ÇIKIP ONUNLA BİRLİKTE HUZURLU BİR HAYAT SÜRDÜRMEK.EĞER O KİŞİ SANA GERÇEKTEN DEĞER VERİYORSA SAKIN DUA ETMEKTEN VAZGEÇME.
TAMAM BURCU 205 OKUYACAĞIM.
amin amin
ben bugün nöbetçiyim dua alamadım üzüldüm 10ayetel kürsü göndersem kabul edermisin
ya inanın çok sevindim.allah cümlemizden razı olsun.rabbim inşallah bu salatı tefriciyelerin yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul eder.ama yalnız bişey unuttum.fatih abi dün akşam 500 adet almıştı.acaba bugün bitirdimi bunu bilmiyotum.akşam ondan da haber alalım.sonra duasını hep beraber yaparız.ben saat 8 gibi burda olmaya çalışacağım.inşallah bi aksilik çıkmaz.rabbim şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine sevdiğimle evlenmeme izin versin.rabbim ol deyince herşey olur.bu arada istihareye yatmıştım ve hep iyi şeyler gördüm.yeşil ve beyaz renk çoğunluktaydı.inşallah rabbim tez vakitte evlenmemize vesile verir.bi keresinde de o istihareye yatmıştı.sadece beyaz bi bulut gördüğünü söylemişti.ama yaşananlar pek iyi şeyler deil.demekki zamanı var diye düşünüyorum.lütfen benim için dua edin bende hepinizin ismini yazıp dua edeceğim.ve ayrıca bi müjde sizlere bugün kuranı kerime geçtim.artık okumaya başladım yavaş yavaş.inşallah tez zamanda bilmeyenler öğrenir.rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun.hepinizden allah razı olsun..
canım dostlarım galiba bi yanlışlık oldu.bizim hesaplarda.acaba benmi yanlış hesaplıyorum kafam karışıyo.bakın ben şimdi hesapladıklarımı yazıyım.sizde kontrol edin.
benim önceden biriktirdiğim 3354
fatih abi 500
cennet 100
reyhan 58
elifkuadas 101
fatma kıbrıs 50
reyhan 50
cennet 1
bahar 51
toplam buraya kadar 4225
sonra
eda sevil 205
burcu 44
son toplam 4494 oluyo
iyide şimdi nasıl çıkıcaz bu işin işinden anlamadım.ama fatih abi daha haber vermedi henüz.zaten o 500 okuycaktı eğer o biraz eksik okumuşsa tamamlarız.bide siz kontrol edin lütfen18 yıl önce gönderildi # -
galiba 50 tane fazla oldu gibime geliyo.ama olsun fatih abi gelince hallederiz.
fatih abi hala gelmedi galiba.ben galiba 10da müsait olamayacğım.ama dualrımdasınız herzaman olduğu gibi..rabbim şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualrımzı kabul etsinn..hayırlı cumalar..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.