Uzun süredir eşimle çok arzuladığımız bir istediğimiz vardı .Bugün pek gerçekleşme olasılığı olmadığını öğrendim ve sizden bu dileğimiz için dua etmenizi rica ediyorum.Allah bütün müslüman kardeşlerimizden razı olsun.Bütün dualarımız kabul olsun.Amin.Allah a emanet olun.
allah kimseyi çaresiz bırakmasın...
(26 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
inşallah olur Allah yardımcınız olsun. Allah sağlık afiyet versin.
18 yıl önce gönderildi # -
insallah olur insallah Allahtan ümit kesilmez olma olasılığı varmı yokmu insanlar fikir yürütebilirler imkansız derler ama Allah ol desin yeterki,,olmasa bile hayırlısı insallah..
RABBİM MURADINIZI HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA SİZE NASİP ETSİN. AMİN..AMİN...AMİN..
HOŞ GELDİN SAFALAR GETİRDİN DUA DOSTUM...
RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİ MURADI TEZ ZAMANDA SİZE NASİP ETSİN...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun ,, hakkınızda hayırlar nasib etsin
rabbim muradınızı tez zamanda versin inşallah sizi çaresiz bırakmasın
rabbim gönlünüzdekini nasip eder inşallah hayırlısıyla amin
Rabbim katından hayırlar ihsa etsin inşallah
Allah yardımcınız olsun muhabbetinizi artırsın,mutluluğunuza mutluluk katsın,hayırlısıyla dilekleriniz gerçekleşsin.3 ihlas okuyorum size
1 FATİHADA BEN OKUYORUM İNŞALLAH HAYIRLISI İLE Bİ AN ÖNCE OLUR
rabbim yar ve yardımcınız olsun amin
umarım hayırlı bi şekilde en kısa zamanda dileginiz gerçekleşir
Allah yardımcınız olsun
İstemiş olduğunuz herneyse, hakkınızda hayrlara çevirsin, sizlere nasip etsin İnşallah18 yıl önce gönderildi # -
10 İHLAS
10 KEVSER
OKUDUM . ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun ,, hakkınızda hayırlar nasib etsin
HAYIRLAR VE SELAMETLER ÜZERİNİZE OLSUN İNŞALLAH.
rabbim yardımcınız olsun
Tüm dua dostlarına sonsuz teşekkürler ve selamlar...Allah hepinizden binlerce kere razı olsun.Artık hiç umudum kalmadı ve gittikçe huzurum da kötüleşiyor.Olsun Allahım böyle nasip ettiyse vardır bunda da bir hayır.Tekrar tekrar teşekkürler.Her birinize Ayetel kürsi ve Fatiha okuyorum Allah hepimize hayırlar ve huzur nasip eder inşallah..Amin
ALLAHIM GONLUNUZDEN GECEN GUELLIGI YAŞATMAYI NASIP ETSIN.AMIN
sblckn arkadaşım sanırım muradlarımız aynı biraz anladım gibi umarım yanlış anlamamışımdır
nolur umudunuzu yitirmeyin hep umut edip dua etmek ve beklemekten başka çaremiz yok
Allahım kimseye dermansız dert vermesin
amin
herşey gönlünüzce olsun18 yıl önce gönderildi # -
Allah gerçek olmasını istediğiniz dileğinizin en hayırlısını versin kardeşim
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah mübarek ramazanlar hürmetine kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH BİR ŞEYE OL DEDİMİ O HEMEN OLUVERİR
OLMAYACAK HİÇ BİRŞEY YOKTUR
ÜMİT ÜMİT ÜMİT RABBİMDEN ONUN YÜCE VE VERDİĞİNDE İĞNE UCU KADAR BİLE EKSİLMEYEN HAZİNESİNDEN İSTEYİN YETERKİ
RABBİM VERİR İNŞALLAH
VERMESE BİLE AHİRETTE EN GÜZELİYLE KARŞILAYACAKTIR
İNŞALLAH RABBİM HEM BU DÜNYADA HEM DE AHİRETTE BÜÜÜÜTÜÜÜNNN GÜZELLİKLERİ İHSAN ETSİN DUALARINIZ-DUALARIMIZ KABUL OLSUN
AMİN AMİN BİNLERLE AMİN18 yıl önce gönderildi # -
evet aynen katılıyorum;
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın ve gönülden amin diyorum amin amin amin
çok iyi bilirim acısını 100.kattan düşmekten beter oluyosun :(
O(c.c.) çaresizlerin çaresidir...
Rabbimden dilerim ki size hayırlı çareler yollasın amin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN RABBİMNE MURDINIZ VARSA HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN İNŞALLAH MERHAMETLİLERİN MERHAMETLİSİ GÜZEL RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN SİZİ ÇARESİZ BIRAKMASIN
ALLAH (c.c) im sen bu aciz kullarına yardım et bizleri senden ümit kesip yanlış yollara saptırma kulun ve habibin HZ MUHAMMED s.a.v yüzü suyu hürmetine ablamıza yardım et
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.