KARDEŞİM BENDE OKUDUM.ALLAHIM TEZ ZAMANDA SIKINTILARINIZI FERAHLIKLARA ÇEVİRSİN İNŞALLAH.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
3 İHLAS 1 FATİHA :(( SUSKUNKİZ
(42 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
GULO6 KARTENESİ SEMA ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİM SİZLERİNDE NE MURADI VARSA TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN İNŞALLAH RABBİM HER DAİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SENİN GÜZEL YÜREGİNDENDE AMELLERİNDENDE RAZI OLSUN SEVGİLİ DOSTUM
ALLAHIN RAHMETİ BEREKETİ ÜZERİNE OLSUN
Dün yeni bir kitaba başladım ve ilk satırlarında şu geçiyor.
Hz. Ömer şöyle buyurmuş; "Ben dualarımın kabul olunmaması kaygısı taşımam, içimde dua etme isteği olmaması kaygısı taşırım. Çünkü kişiye dua etme isteği verilmişse kabul onunla beraberdir."Burdan yola çıkarak neden bilmiyorum ama çoğunlukla dua ederken aklımın bir köşesinde yer ediyorsun suskunkız, inşaALALH mevlam sana saadeti vermek istediği için aklıma getiriyordur. Bir fatiha üç ihlas seninle olsun. Umarım mevla gönlüne güzellikler ve huzur verir..
bende okudum allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin doğru yoldan ayırmasın
bende okudum allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin doğru yoldan ayırmasın
mahzun abim saliha ALLAH sizden razı olsun rabbim dualarınızı kabul etsin
gözyaşı canım ALLAH sendende razı olsun dualarında olduğumu biliyorum ama sende dualarımdasın canım görmeden konuşmadan sevdim seni yüreğimin bi köşesindesin sen:)) rabbim yar ve yardımcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
okudum canım..rabbim feraha çıkarsın seni tez zamanda inşallah..gönlünün muradını versin
amin amin amin ALLAH razı olsun tubacım rabbim yar ve yardımcın olsun
:((
Bende okudum Allah dileğini kabul etsin suskun kız!
Bu arada gözyaşı rumuzlu kardeşim bak ne güzel yazmış.
Biz duamızı edip bekleyelim.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun ablamm rabbim yar ve yardımcınız olsun evet ben duamı edip beklicem 7 gün sonra inşallah güzel haberler veririm sizlere
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.