Sevgili kardeşim dilerim Allahtan sana ve eşine bu mübarek duyguyu tattırsın Bu gece senin için de dua ediyorum. Amin...Sevgiler
BANA TEKRAR DUA EDERMİSİNİZ (YANKI)
(45 mesaj) (29 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kardeşim dilerim allah dualarını kabul etsin
bu gece dualarımdasın.18 yıl önce gönderildi # -
tubik sblckn ve maviş Allah razı olsun Rabbim gönlünüzün muradını versin
sizin gibi dostlarım yeter bana Rabbime binlerce şükürler olsun18 yıl önce gönderildi # -
YANKI KARDEŞİM YARADAN YÜCE MEVLAM HASRETİNİ ÇEKTİĞİN O MİNİ VARLIĞI SANA BAĞIŞLASIN...YA RABBİ BU KARDEŞİMİN İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRME..AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim duaqnı kabul etsin hayrılısıyla
Allahim sen bu kardesimin duasini geri cevirme. Sen ona hayirli bir evlat nasip eyle
3ihlas 1fatiha okudum Rabbim hayırlı evlat nasip etsin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin kardeşim..
Allahım kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip et. Dualarını kabul eyle. AMİN AMİN AMİN
Allah ım dostumuzun dularını kabul buyur, ona hayırlı bir evlat ver, gönlünden geçen herşeyi hakkında hayırlı kıl ve nasip et.Şüphesiz ki sen, herşeye gücü yetensin..amin amin amin..
RABBİM TÜM HERKESTEN RAZI OLSUN SİZLERİNDE GÖNLÜNÜ MURADINI VERSİN AMİN
NE OLDU YANKI BEN SANA DUA ETMEDİN BEN YENİ SAYILIRIM BURDA AMA DİLERİM İYİ ŞEYLER OLMUŞTUR ALLAHIM SANA Bİ EVLAT VERSİN İNŞALLAH ANNE OLMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
sevgilikardşm rabbim gönlündeki evladı hayırlısı ile sana nasip etsin..rabbim hayırlı ise sizleri o güzel mukafatla mükafatlandırsn..rabbim sizleri evinizin huzurunu bir evlatla güzelleştirmeyi nasip etsin...dua dostları ve ben kalp ten rabbime yalvarıyrz evlat sahibi olman icin...sağlıklı ve hayırlı bir evlat...rabbm gönlndekini versin..sana hayırlı bir evlat bizlerede hayırlı bir eş...amin..
sevgili pnarr durumumda herhangi bir değişiklik yok Rabbimde herşey vermesini sabırla bekliyorum belki bir gün diye diye zaman geçiyor işte duaların için sağol canım inşallah bundan sonrası iyi olur Rabbim seninde muradını versin aminnn
kaanm kardeşim Allah razı olsun duaların için sağol inşallah birgün sende kaderindeki eşini bulacaksın mutlu huzurlu bir yuvan olur inşallah Rabbim gönlünün muradını versin
aminn18 yıl önce gönderildi # -
yankı kardeşim bende işlerimin yoğunluğundan pek fazla siteye giremiyorum.senin için dua edecem kardeşim. rabbim tez zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah aminnn.
yuziap inan bende giremiyorum pek fazla ama burdaki herkes aklımda duamda
güzel duaların için çok sağol
herşey gönlünce olsun18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.