Canım o kadar çok yanıyorki anlatamam canımı verdiğim herşeyim beni terketti o kadar mutluyduk ki ben nasıl sevdiğini size anlatamam. hiç bi sorun yokken bitti. beni sevmediğini söyledi.. ne oldu bilmiyorum.. dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden...lütfen sizde dualarınızı esirgemeyin. onu çok seviyorum. rabbim bana yardım etsin yüreğim yanıyor.. allah hepinizden razı olsun duasız bırakmayın beni..
DUALARINIZA İHTİYACIM VAR BENDEN ESİRGEMEYİN LÜTFEEENNN
(35 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim yardımcın olsun.inşallah içindeki o ateşi söndürür..şu mubarek günler hatırına dualarını kabul eder.
duadan pes etme ısrarla iste rabbimden.inşallah cevap verecektir dualarına..
dua okuyorum sana18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun mine inşallah bu zor durumdan kurutulursun sevdiğin sana geri döner inşallah çok dua et bu mübarek günlerde ben de edicem inşallah canım. 3ihlas 1 fatiha 1ayetel kürsi okuyorum
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN
RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH HERSEY YOLUNA GİRER. NE KADAR ZOR DEĞİLMİ NE KADAR ÇABUK YIKILIYORUZ DEĞİLMİ.HEMEN PES EDİP GÖZLERİMİZİN YASLARINI AKITIYORUZ CANIMIZ HEMEN YANIYOR SANKİ Bİ İĞNEYİ KALBİMİZE SAPLAYIP ÇEVİRİYORLAR OLDUĞU YERDE CANIMIZI İNCE İNCE YAKIYORLAR.ÇIKIŞ ARIYORSUN YOK KAPILAR KAPALI SANKİ ELDEN BİŞİ GELMİYOR AĞLATIP DURUYOR DURDUK YERDE AKLINA GELİYOR AĞLAMAK İSTİYORSUN BAZEN BENİM GİBİ SIRF AĞLAMAK İÇİN ANANDAN BABANDAN YADA O AN ÇEVRENDE OLAN İNSANLARDA UTANIP KENDİNİ Bİ ODAYA KAPATMAK İSTİYOSUN BAĞIRA BAĞIRA AĞLAMAK İSTİYORSUN DUDAKLARINI ISIRIP YUMRUKLARINI SIKIYORSUN YA SABIR ALLAHIM YA SABIR RABBİM SENDEN BASKA KİMİM VAR ANCAK SEN YARDIM EDERSİN NE OLUR BİZLERE SONSUZ HİDAYET VER SAHTE SEYLERE KAPILIP ÖMRÜMÜZÜ ZİYAN ETMEYELİ,M UYANDIR RABBİM BİZİ UYANDIR RABBİM. PERDELERİ ARALA GERÇEKLERİ GÖRMEKTEN ÖTE ONLARI KALBEN UYGULAYABİLELİM RABBİM BİZİ BİZE BIRAKMA
SANA 11 AYETEL KÜRSİ OKİCAM RABBİM YARDIMCIN OLSUN ELİNİ HİÇ BIRAKMASIN
allah hepinizden razı olsun umarım dualarınızla bu acım diner.. mübarek günlerde hepiniz allah gönlüne göre versin..
canım nasıl yanıyor anlatamam yüreğim her gün biraz daha kanıyor dinmiyor. her sabah onunla uyanıp her akşam yine onunla uyuyorum sızım dinmiyor. allahım böyle bir acıyı kimseye tattırmasın.. canım gitti... hiç birşey yokken üstelik . rabbimden tek isteğim sevgimi onun yüreğine versin yine mutlu olalım tıpkı eskisi gibi allahım duysun sesimi. onu çok seviyorum.. rabbim bizi ayırma.. ondan başkasını istemiyorum.. onu benim nasibim eyle rabbim sana yalvarıyorum. yüreğim dayanmıyor. sana sığınıyorum rabbim dayanma gücü ver sabır ver bana..allah hepinizden razı olsun dostlarım...allah sizinde herşeyi o temiz güzel kalbinize göre versin...
mine üzülme Allaha sığın belki deniyor sizi belki çok mutlu olacaksınız da bedel ödüyorsunuzdur. sein durumunda o kadar çok kişi var ki.ama ne yapalım dua ediyoruz.
Evet Mineee senin durumunda çok kişi var:biride benim,belki seninle aramızda ufak tefek farklar vardır ama sonuçta sevdik.Seni çok iyi anlıyorum,dilerim rabbim tez vakitte tüm sevenleri kavuştursun ve bu sınavdan alnını akıyla başarılı ve mutlu çıkmayı nasip etsin,sana 100 fatiha okicam.Allah'ım kabul etsin.AMİN
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ...RABBİM HAKKINDA HAYIRLISI OLANI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
sabah onunla uyanıyor akşam onunla yatıyorum diyorsun; allahın ben seninleyken sen kiminleydin ey kulum sorusuna ne cevap vereceksin hiç düşündün mü?
illada o kişi nasibim olsun diyorsun allahtan herşeyin hayırlısını istemelisin.belki hakkında hayırlı değil belki mevla ondan uzaklaştırdı brbirinizden.zaten hakkında hayırlı olan o kişiyse mutlaka olur sana yar.
bazen kul aşkını okadar abartıyoruz ki gözümüz hiçbirşey görmüyor.aklımıza ne allah nede rasulü geliyor.hiç bukadar üzüldükmü allaha ve rasulüne yaraşır bir mümin olamadık diye.bu düşüncelerle sabahayıp akşamladık mı.canımız yandı mı.......
SELAM VE DUA İLE18 yıl önce gönderildi # -
ABLAM RABBİM TEZ VAKİTE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH ESKİSİNDEN DAHA MUTLU OLURSUNUZ BU MÜBAREK GÜNÜN HATIRI İÇİN DUANI KABUL ETSİN AMİNNNNNNNNN
ALLAH İÇİNE SERİNLİK VERSİN KARDEŞİM BUDA SENİN SINAVIN ÖLE DÜŞÜN DAYAN BEKLE
rabbim yar ve yardımcın olsun amin
KARDEŞİM İNAN AYNI ACILARI BİZLERDE YAŞIYORUZ ÇOĞUMUZDA AYNI SORUN VAR AMA MEHMET KARDEŞİMİZİNDE DEDİĞİ GİBİ BAZEN KUL AŞKINI ABARTIYORUZ :((
RABBİM BİZİ BİZE BIRAKMASIN
SEN SADECE DUA ET YAPACAK BAŞKADA BİŞİ YOK ZATEN RABBİM İNŞALLAH ONUN YÜREĞİNİ YENİDEN SENİN SEVGİNLE DOLDURUR VE BU MÜBAREK GÜNLERİN HATRINA RABBİM SİZİ BİRBİRİNİZE HAYIRLI KILSIN YENİDEN BERABER OLUR GEÇMİŞTEKİ GÜNLERDEN ÇOK ÇOK DAHA MUTLU OLURSUNUZ İNŞALLAH SANA DUA EDİCEM RABBİM MURADINI VERSİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ALLAHHHHHHHHH
rabbim yardımcınız olsun.
allah yardımcın olsun. hakkında hayırlısını versin
allah yardımcın olsun rabbim bu mübarek gün ve mübarek ay hürmetine eski güzel günlerinize dönmeyi nasip etsin aşk acısıyla sınamasın rabbim çok acı bişey seni çok iyi anlıyorum bende hiç biyere sığamıyorum ama elden duadan başka bişey gelmez
yunus duası okuyorum senin için allah içine serinlik versin.18 yıl önce gönderildi # -
allah hepinizden razı olsun kardeşlerim
allahım yüreğim yanıyor dualarımı kabul et bu mübarek günde sana sığınıyorum yardım et rabbim
7 AYETEL KÜRSİ OKUYACAGIM HERŞEY YÜREGİNİZİN GÜZELLİGİ ÇERCEVESİNDE GELİŞSİN ÜMİDİ İLE
SELAM VE DUA İLE BAYRAMINIZ BAYRAM OLSUN
AŞK ACISI ÇEKENLERE YARDIM ET ALLAHIM
ACILARINI DİNDİR ALLAHIM
MURATLARINI VER ALLAHIM18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun hepinizden iyi bayramlar
Banada herkes böyle dua etti:hayırlıysa beri,hayırsızsa geri.Tabi bunu Allah'tan başka kimse bilemez,O sevdiği kullarını denermiş;inşallah sınavından geçeriz,hayırlı olan yüreğimizdeki olur inşallah.Allah'ım bize güç ve sabır ver.AMİN 7 ayetel kürsi okuyorum.
ah benim guzel arkadasim mine seni okadar cok iyi anliyorum ki anlatamam bende cektim gecmiste boyle bir aci benimki deymezmis onu anladim allahima bin sukur simdi cok mutluyum allahim sana yardimci olsun icin yanginin bilirim icin acir ama derdine iyi gelecek hic bir yerde ilac yok tur ondan baska bisey dusunmuyorsun cok iyi biliyorum canim benim su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine allahim yardimcin olsun gonlunun muradi versin canim senin icin hayirlisi olsun kiyamam sana
ne kadar da BENsin mine.. :) bnde ilk buryla taniştigimda ayni durumdaydim gerci hala ayni durumdayim ama kendimi daha guclu hissedıyorum artık.. ve sanirim birşeyler yoluna giriyo..allaha inan ona guven..o senin icin en hayrlisini verir sana..rabbim hakkinda hayrsizsa acini dindirsin inşallah..eger hayrliysa zaten vesilesini de verir rabbim..
RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN.
mineciğim seni çok ii anlıyorum ben de dün sevdiğimden ayrıldım çok içim acıyor. ama rabbim herkese hayırlısını versin beni de dualarınızda unutmayın lütfen
allah sana yalvarıyorum dualarımı kabul et canım çok yanıyor dayanamıyorum bugün bayram ama halimi görsen yüzüm gülmüyor gülmeyi unuttum artık gücüm kalmadı.. sen dileyince herşey olur bana yardım et rabbim kimsem yok senden başka.. sana sığındım allahım...yüreğimdeki ateş sönmüyor bu mübarek günde duy sesimi sana ihtiyacım var amin allahım
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.