Bu resimler sene de bir defa olmak üzere hac zamanında kabenin içinin süpürüldüğü ve gül suyu ile temizlendiği zaman çekilmiş. Bildiğim kadarı ile bu iş sadece devlet başkanlarına yaptırılıyor.

Bu resimler sene de bir defa olmak üzere hac zamanında kabenin içinin süpürüldüğü ve gül suyu ile temizlendiği zaman çekilmiş. Bildiğim kadarı ile bu iş sadece devlet başkanlarına yaptırılıyor.

allah razı olsun senden işallah oraları gitmek tüm müslümanlara gitmek nasip olur
Amin, amin, amin.. Mevlam cümlemizden razı olsun.
Rabbim hepimize orayı görmeyi nasip etsin amin
Allah razı olsun gözyaşım..
gecen mubarek olsun..
RABBİM ORALARI GÖRMEYİ HEPİMİZE NASİB ETSİN İNŞALLAH...
Rabbimiz hacca gitmeden hac kemalatına ermeyi, gidenlere kabul olunan amellerden olmasını nasip etsin inşallah
Allah razı olsun kardeşim bu güzel paylaşımın için
ALLAHUEKBER.ALLAHUEKBER.ALLAHUEKBER.
"İŞTE NEREYE DÖNERSEN DÖN ONUN VECHİMİ GÖRÜRSÜN DİYEN İLAHİ HÜKMÜN"TECELLİ ETTİĞİ YER"
ALLAHIM NASİP ET,ALLAHIM NASİP ET,ALLAHIM NASİP ET,KADİR GESİNİN YÜZÜHÜRMETİNE.AMİN.
...
rabbim hepimize nasib etsin inşallah..resim bile gözyaşlarımızın akmasına yetiyor.ya orda bulunabilmekk allahımm ne olur nasib eyle.
Çok duygulandım.Allah razı olsun sizden.Ne güzel bir din Yarabbim,ne güzel bir mekan.Allah'ım bu dinle şereflenmeyenlerin kalbine islam sevgisi lutfet.
Bu mekanları görmeyi ve gönül kabesini inşa edenlerden olmayı lutfet.Amin.
:((((( için bi tuaf oldu.rabbim bizlerede oralara gidip görmek nasip etsin.allah razı olsun sizden de
allah razı olsun.oralarda buluşmayı.o manevi havayı yaşamayı bizlere nasip etsin.
Allah razı olsun cümlemize dünya gözüyle görmek nasip olur inşaallah. Selam ve dua ile
allah cümlemize görmeyi nasip etsin amin
Amin, inşaALLAH.
Allah peygamberimizin ayak bastığı topraklara gidebilmeyi,o topraklara yüz sürebilmeyi,o havayı teneffüs edebilmeyi ve hacılık mkamına erebilmeyi herkese nasip etsin inşallah.AMİN
Amin esmanur.. Dilerim mevla oranın hasretini taşıyanlara kavuşmayı nasip eder..
AMİNNN... İNŞALLAH GÖZYAŞI İNŞALLAH ORANIN HASRETİYLE YANANLARLA KAVUŞUR VE HEP BERABER GİDERİZ...AMİN
ALLAHIM İNŞALLAH BİZLEREDE NASİP EDER.
Amin. Amin. Amin.
yuce mevlamin selami rahmeti ve bereketi butun muslumanlarin uzerine olsun.ve salatus-selami ondan sonra peygamber gelmeyecek olan ahir zaman peygamberi kiyamet gunu sefaatcimiz ve butun nebilerin ve peygamberlerin efendisi olan ahir zaman peygamberimiz habibullah muhammed musatafa(ahmed-il muhtar)abu kasim ve onun pak olan ehlibeytine ve butun peygamberlerimizin uzerine olsun.ben arabistandayim.kabeye de cok sukur allah'a gittim.ama boylesini ilk defa goruyorum.bu fotolari nereden indirdigini yazabilirmisin?hersey gonlunce allah'a emanet ol.
Hep merak etmiştim,Allah razı olsun,...
Rabbim isteyipte gidemeyen..imkanı ve sağlığı elvermeyenlerede Beytullaha yüz sürmeyi nasip etsin..
ALLAH hepimize nasip etsin o mubarek yerleri görmeyi İNŞALLAH...
rabbim bizlerede gitmeyi gormeyi nasip eyle
MAŞAALLAH, SÜPHANALLAH...
RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN ....
ALLAHUEKBER.ALLAHUEKBER.ALLAHUEKBER.
insallah kaderde gitmek vardir.ne kadar etkilendim.muhtesem.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.