Bu duayı evliliğe susamış kardeşlerin okumasını tavsiye ediyodu okuduğum bi sitede.Gözlerinizi belki yaşartır,belki yüreğinizde,hücrelerinizde hissedersiniz o aşkı,ama benim gibi tam buldum derken elinizden kayıp giderse ve size"neden ben" diye sormuşsa o kişi bence en güzel cevap bu olur:
RABBİM;
Bir insanı koy kalbime ama o insan seninde sevdiğin bir insan olsun.Ve beni öyle bir insana sevdir ki,o insanın kalbinde Sen olasın.Ki ben o insanın kalbinde Seni bulayım.Beni öyle bir insanla buluştur ki benden önce onunla buluşmuş olan Sen olasın.onunla elele tutuştuğumuzda ikimizin elinin üstünde Senin aşk-ın olsun.Bana öyle gözler göster ki ben o gözlerden Sana bakayım.Bana öyle bir sevgili ver ki,bakışı cennete açılan iki pencere olsun.Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki klâvuzumuz Sen olasın.Ey Rabbim;öyle bir sevgili ver ki ona sarıldığımda kâinat bize bakıp birbirine sarılsın.Bana öyle bir sevgili ver ki Rabbim sevgimizden Hz.Muhammed(sav)Efendimiz sevinsin. AMİN
Dilerim herkese Allah böyle bir eş nasip eder ve iki cihanda ayırmaz!
GÜZEL BİR DUA
(17 mesaj) (13 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
http://www.forumturka.net/resimyukle/uploads/6f3be0237b.swf
link açılırsa slayt şeklinde de izlersin inşallah
allah herşeyn hayırlısını versin cümlemize
selam ve dua ile17 yıl önce gönderildi # -
AÇILDI MEHMET SÜPERRRRR
AMİNN...AŞKIMI BANA SONSUZ EYLE HAYIRLI EYLE ALLAHIM
17 yıl önce gönderildi # -
VAR OLAN SEVGİLERİDE EĞER SENİN RIZAN ÜZERE İSE RIZANDAN MAHRUM ETME EĞER DEĞİLSE
RIZANI KAZANDIRACAK VE SEVGİLERİ SENİN RIZANA DÖNÜŞTÜRECEK İMAN VE İHLAS NASİB EYLE A
AMİN AMİN BİNLERLE AMİN17 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin kardeşim.Rabbim dualarını kabul eylesin.
amin çok güzel
amin amin amin.
allah razı olsun.mehmet kardeş.süper bişey
Çok sağolasın Mehmet kardeş;ben bunu dua şeklinde sadece yazı olarak okumuştum.Ama senin verdiğin çok daha kapsamlı ve güzel,Allah razı olsun.Rabbim herkeslerin duasını kabul etsin en sonda benimkini.Çünkü benim istediğimin olması çok zor;hatta imkânsız.Allah'a göre güçlük,zorluk yok;bu yüzden bende bir mucize diliyorum ondan...
Bu gün yine rüyamda gördüm,aslında sesini duymaktan buna fırsat kalmamıştı.Allah'ım hayırlara çıkarır inşallah tez vakitte.
allah herkessin gönlüne göre versin arkadaşlar amin amin....
AMİN AMİN AMİN...
Bu gün Allah kabul ederse inşallah 1000 ihlas okudum ve içimden dedim ki:"Allah'ım Burak'ın gönlünde ne varsa dilek,dua hepsini kabul et,ne istiyorsa hayırlısıyla ver ve ona hediye ediyorum kabul et"Allah ondan,annesinden babasından razı olsun,babasına rahmet eylesin,annesine de merhamet versin.AMİN.
AMİN AMİN AMİN.
Bazen şöyle düşünüyorum;herşeyin bir anı var.Zamanı gelince Rabbimizin dilediği şekilde gerçekleşecek ama bizim önümüzede bi kova(misal)koyulmuş;isteyen onda dua çeşmesinden,isteyende isyan(hâşâ)ve ümitsizlik çeşmesinden dolduracak.Yaradanı sevindirecek olan seçim kulunda kaderi(iyi&kötü)olacak.Burda kova insanın amelini temsil ediyor.Rabbim şeytanı bizden uzak tutsun,yolumuzu aydınlatsın,imanımızı sağlam kılsın,dua ve ibadetlerimizi kabul etsin,hayırlı ameller versin,kitabı sağından verilenlerden olmamızı nasip etsin,her 2 cihanda yüzümüzü ak eylesin.Amin...
ALLAH dualarımızı kabul etsin amim amin
arkadaşlar hepinize merhaba benimde 2 tane bekar evladım var onlarada dua edernisiniz RABBİM HAYIRLI KISMETLER VERSİN DİE ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN. Esma nur duan mükemmeldi saolasın allah her kese bütün gençlere nasip eder inşallah
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.