Rabbim Ramazan boyunca ve daha sonrasında yaptığımız bütün güzellikleri kabul buyursun,,hepimize hayırlı ömürler nasib etsin,,nice Ramazanlarda dualaşabilmeyi ve hayırlı paylaşımları nasib etsin,, kalplerimize huzur versin,,rızıklarımızı bol etsin,, dertlerimize derman versin,,hastalarımıza afiyet versin,,ölmüşlerimize rahmet eylesin,, vatanımızı iç ve dış bütün düşmanlardan korusun,,
dua dostluğumuz daim olsun
sevgilerimle
saygılarımla
dualarımla
*************HAYIRLI BAYRAMLAR*************************
BAYRAM MESAJLARIMIZ......
(32 mesaj) (32 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hayırlı bayramlarrrrrrrrrr
hayır bereket huzur sağlık muhabbet getirir inşalah hepimize
18 yıl önce gönderildi # -
İçimden tek geçen kimse ağlamasın, kimse üzülmesin! Bu bayram bütün yüreği yanan, çaresiz kalıp rabbine sığınan, derdine dermanı onda arayan kullarına mevlam rahmet ve merhamet etsin dertlerine deva, çaresizliğine çare olsun.... Foruma çok iştirak edemesemde gönlümde en önemlisi dualarımda her daim dua için bir araya gelmiş dua dostlarna diye geçiriyorum içimden. Bu bayram hepimize esenlik ve mutluluk getirsin inşaALLAH.. Kutlu ve mutlu olması dileklerimle..
Hayırlı bayramlar dua dostlarım.Allah bizleri daha nice bayramlara eriştirsin,sağlıkla afiyetle inşallah dostlarım.
RAMAZAN BAYRAMININ RABBİMİN KATINDA,GÖKSEMADAKİ KARŞILIĞI NEYSE AYNISI YÜREKLERİNİZDE VE YUVALARINIZDA OLSUN İNŞALLAH.
MÜBAREK OLSUN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
HAYIRLI BAYRAMLAR ARKADASLARIM BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN KUTLU VE MUTLU OLSUN BAYRAMLA BIRLIKTE HASTALARIMIZA SIFALAR DERTLI OLANLARIMIZA DEVALAR BORCLU OLANLARIMIZIN BORCUNA COZUM BULUNSUN GURBETLIK CEKEN KARDESLERIMIZI ALLAH YARDIMCI OLSUN OLMUSLERIMIZE GANI GANI RAHMET EYLESIN BABACIM MEZARINA GELEMIYORUM BAYRAMLASMAYA AMA HEP KALBIMDESIN SENI COK AMA COK SEVIYORUM UNUTMADIM UNUTAMAMDA BUTUN OLMUSLERIMIZ ICIN 3 IHLAS 1 FATIHA BAYRAM HEDIYESI GONDERIYORUM ALLAHA EMANET OLUN SIZLERI COK SEVIYORUM ARKADASLARIM ALLAHIMA BINLERCE SUKUR OLSUN SIZIN GIBI DOSTLARIM VAR
HAYIRLI BAYRAMLAR ... RABBİM HERKESİ HUZUR , BARIŞ , BOL RIZIK , SAĞLIK , SEVİNÇ İÇİNDE OLMAYI NASİB EYLESİN
HAYIRLI BAYRAMLAR.HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.SAĞLIK,SIHHAT,İMAN,MUTLULUK GETİRSİN.
hayırlı bayramlar arkadaşlar.tüm müslüman aleminin bayramı mübarek olsun
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN KARDEŞLERİM.
Bayramınız sağlık afiyet ve huzur içerisinde olsun
Allah daha nice Bayramlara yetiştirsin
Hepinizin Bayramını can-ı gönülden kutluyorum18 yıl önce gönderildi # -
BU SENE BAYRAMIMIZ HÜZÜNLÜ GEÇECEK ÇÜNKİ, AĞLAYAN ANALAR,BABALAR,KARDEŞLER,EŞLER VAR.
AMA YİNEDE BAYRAMIMIZ MUBAREK OLSUN,TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRSİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
bayramınız mubarek olsun...bu bayram hayırlara vesıle olmasını dılıyorum..
Bu bayram vesilesi ile inşaallah hüzün, gözyaşı , zulüm, terör bir kaç günlüğünede olsa azalır.Rabbim bizleri sevdiklerimiz için, haksızlıklara karşı mücadele edenlerden eylesin.
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız sevginiz kadar mutlu, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.
DAHA NİCE MUTLU HUZURLU SEVGİ DOLU BAYRAMLARA......
SELAMIN ALEYKUM HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR...:)
BAYRAM GELMİŞ NEYİME..BİR BABAM BİLE YOK ARTIK..
BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN KARDEŞLERİM.
Hayırlı bayramlar kardeşlerim;nice güzel,mutlu,sağlıklı,huzurlu bayramlara tabiki hep beraber dua dostlarıyla.Allah'ın selamı,sonsuz rahmeti üzerinize olsun.AMİN
BAŞTA TÜM İSLAM ALEMİNİN MUCİZE.NET AİLESİNİN BAYRAMINI KUTLAR BÜYÜKLERİN ELLERİNDEN KARDEŞLERİMİN GÖZLERİNDEN ÖPER NİCE MUTLU HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM.
RABBİM MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI HÖRMETİNE DUALARIMIZIN KABUL OLMASINI ALEMLERİN RABBİ
OLAN ALLAHTAN DİLERİM.SELAM VE DUA İLE
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN KARDEŞLERİM.
bayramınız mübarek dualarınız her daim kabul olsun inşaallah amin
sevgili dostlar etmiş olduğunuz güzel dualara binlerle amin,amin,amin ...
Allah razı olsun.
Allah kabul etsin. Tüm dua dostlarımızın ve ailelerinin ramazan bayramını en içten dualarımla kutlarım. Nice güzel bayramlara sevdiklerimizle beraber ulaşabilmek duasıyla.Allah a emanet olun.18 yıl önce gönderildi # -
BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN ARKADAŞLAR RABBİM NİCE BAYRAMLARI SEVDİKLERİNİZLE SAĞLIK VE BERABERLİK İÇİNDE GEÇİRMENİZİ NASİP ETSİN... İNŞALLAH
Bayramınız mübarek olsun ablalarım,, abilerim kardeşlerim, akranlarım.Rabbimm her iki cihanda da güzelliklerle karşılaştırsın bizleri:)
ESELAMUNALEYKUM
TÜM SİTE DOSTLARIMIN BAYRAMI KUTLU OLSUN.
HER SENE BU GÜNLERE ÇIKMAK NASİP EYLESİN RABBİM SEVDİKLERİMZLE.18 yıl önce gönderildi # -
herkesin ramazan bayramı mübarek olsun bi müddet yoktum aranızda tüm dua dostlarıma Allah çifte bayram yaşatsın inşallah.
tüm müslüman aleminin ve mucize netteki dostların ramazan bayramın kutlar nice bayramlara rahat ferah içinde yaşamalarını dilerim allah yardımcımız olsun amin
tüm dua dostlarımın bayramı mübarek olsun. ve dilerim herkesin ömrü bir bayram sevinciyle geçer
RAMAZAN BAYRAMIMIZIN BİZLERE RAHMET ,MERHAMET VE HUZUR GETİRMESİ DİLEĞİ VE DUASIYLA....
İYİ BAYRAMLAAAAARR...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.