BAYRAMI BÜYÜK Bİ HEYECANLA BEKLEDİM :( AMA BÜYÜK Bİ ÜZÜNTÜYLE KARŞILIYORUM ŞİMDİ
ÖNCE ASKERİM GELİCEK NİŞANLANICAZ DİE BEKLERKEN YOLA MAYIN DÖŞENDİĞİ İÇİN ASKERİM GELEMİO :(( AİLESİYLE PROBLEM YAŞIO MADDİ İMKANSIZLIKTAN NİŞANIMIZDA KALDI:(( AYRILMAK ÜZEREYİZ AİLEM ONU ÖĞRENDİ BANA BASKI YAPIO RABBİM YARDIM ET BANA İKİMİZİNDE AİLEVİ VE MADDİ SORUNLARIMIZ BİZİ YIPRATTI BU BASKIDAN KURTAR BİZİ RABBİM NE OLUR DOSTLAR DUALARINIZLA YARDIM EDİN BANA VE METİNE :(((
:( SUSKUNKİZ:(
(32 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbimin merhameti çaresizlerledir..
18 yıl önce gönderildi # -
dualarım seninle rabbim sevenleri ayırmasın... allah yardımcın olsun amin...
canım ınşallah her şey duzelır ve gonlunce olur.
ALLAH YARDINCIN OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
amin allah razı olsun sizden
SUSKUNKIZ KARDEŞİM ÜZÜLME
HERŞEYDE BİR HAYR VARDIR.
ASKERİN YAŞIYOR YA ŞÜKÜR
İKİNİZDE HAYATTASINIZ
BAK GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN
GÖR NELER OLACAK
HEPSİ HAYR HEPSİ GÜZEL
SONUNDAN İNŞALLAH YÜZLER GÜLER
DUALAR EDECEĞİM SÖZ
TAMAM MI
ÜZÜLME SEN18 yıl önce gönderildi # -
allah yardimcin olsun ablacim..
burcum sabret bi hayır vardır güzelim üzme kendini bukadar geç olsun güç olmasın
suskun kız üzülme seni sevdiği sürece herşey yoluna girer sevmek çok güzel bazi insanlar küçük sebeplerden dolayı sevdiklerine kavuşamıyor benim gibi ama sen kavuşursun inşallah
ALLAH YARDIMCIN OLSUN RABBİM ASKERİNE KAVUŞTURSUN AMİN.
:( :(
canım düzelecek insallah ben içinde bulunduğun ruh haline üzüldüm ama sen yürekten inan hersey yoluna girecek.. sadece inan buna çünkü Allahın herseye gücü yeter bunu unutma.18 yıl önce gönderildi # -
FATMA ABLAM MAVİŞ ABLAM TUBİĞİM DENİZCİM GÜLEYSACIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HER GÜNÜNÜZ BAYRAM SEVİNCİ GİBİ GÜZEL MUTLU OLSUN
ALLAH YARDIMCIN OLSUN RABBİM ASKERİNE HAYIRLISIY KAVUŞTURSUN AMİN.
amin amin amin abicim allah razı olsun
suskun kız kardeşim üzülme canımsevdiğin insanda seni seviyor ya allah mutlaka yardım edecek inş benim sevdiğim beni terketti çok içim acıyor banada dualarınızda yer verin lütfen
ALLAH TEZ VAKİTTE SİZE YARDIM ELİNİ UZATSIN ALLAH RADIMCINIZ OLSUN SEVENLER AYRILMASIN AMİN AMİN...
ABLACIM RABBİM TEZ VAKİTE KAVUŞTURSUN SİZİ ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
ama ayrıldık:(( artık
yaa neden ayrıldınız ne olduki üzülme ayrıldık demekle ayrılık olmaz inkşallah bu aralar herkese ne oluyorsa herks aynı dertten muztari b ya anlamadım gitti ALLAH HERKESİ BU DERTTEN SINIYOR GALİBA
denizcim kesin ayrıldık ve inan artık ona dönmeye hiç niyetim yok o beni yaktı ya rabbimde ona benim acımı yaşatsın inşallah
SELAMETLE CANIM O ZAMAN HİÇ ÜZÜLME İNAN BUNLARI OKUYUNCA İÇİM ÖLE YANIYORKİ BU KIZ MİLLETİ HEP AĞLIYOR ACABA MUTLU OLAN YOKMU YA HERKES AYNI
denizcim canım benim ya allah bizi sınıyo sabır lazım bize sadece sabır ve kul aşkını abartmayalım
MehmetEskisehir abim ne güzel sölemiş
Kul aşkı
kul aşkı allah aşkını öldürürmüş
bizdeki allah aşkı öldüde ögrendik
kul aşkını öldürdük allah aşkını bulduk
canı gönülden şükür allah elhamdulillah
CANIM BENIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN SENIN ICIN DUA EDIYORUM SENIN ICIN HAYIRLISI OLSUN ALLAHA EMANET OL
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM
ALLAH YARDIM EDER SEN ÜZÜLME.SEVGİ BU EMEK İSTER,EĞER GERÇEKTEN SEVİYORSAN SEVGİN SANA GÜÇ VERSİN.
100 YA VEDUT
100 İHLAS SENİN İÇİN.
100 YA VEDUT
100 İHLAS METİN İÇİN.ALLAH ONU BELALARDAN KORUSUN.18 yıl önce gönderildi # -
:( SUSKUN VARMI Bİ HABER?
ÜZÜLMÜYON DİMİİ DAHA İYİSİN ARTIIK18 yıl önce gönderildi # -
Allah büyük burcum üzülme ne olur hayırlısı olacak inşallah
allah yar ve yardımcın olsun
bu kadar dua boşuna değil.az sebret bak herşey nasılda yoluna girecek18 yıl önce gönderildi # -
dostlarım bi haber yok güleysa alah razı olsun merak etmişsin ama yok yok yok ben sana bağlıyım dio ama başkası için beni terk edio meral ablam melek ablam allah razı olsun her zaman yanımdasın güzel yüreklilerim allah hepinizden razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.